Fun4Swingers

Fun 4 Swingers - Gratis datingsite voor swingers Fun 4 Swingers de gratis en veilige datingsite voor swingers. Volledig gratis en volkomen veilig en betrouwbaar door onze https certificatie. Overtuig jezelf

Fun4Swingers Reviews

  wil een sexy dame

  zou graag eens met een dame naar een parenclub gaan om zo van elkaar genieten en vrienden maken

  Sterke punten
  ben geen jaloers persoon , heb een leuke droge humor , en genieten van leven

  Zwakke punten
  van mezelf weet ik het niet , ,

  Zeker aan te raden, gratis zonder addertjes onder het gras

  Eindelijk een frisse wind in de wereld van de datingsite's voor swingers. Toen de website nog maar pas gestart was werden we uitgenodigd lid te worden. We dachten bij onszelf, we kunnen maar eens proberen. Het is waar de andere datingsite's voor swingers zijn duur en soms veroudert. Deze site oogt fris en jong.

  De interface vraagt wel wat gewenning, maar na een tijdje er in te vertoeven vind je makkelijk je weg. De website is net geen 2 maand oud en heeft ondanks zijn jonge leeftijd toch al aardig wat actieve leden. De site heeft heel wat te bieden ondanks het gratis is. Er is een forum, tijdlijn, je hebt je eigen profiel uiteraard, er is een chat en groepschat waar je met andere online leden kan chatten, er zijn groepen die je kan aanmaken en je kan er zelfs je evenement promoten. Echt ongelooflijk, we vragen ons af waarom je nog zou betalen bij andere site's.

  Zijn er dan echt geen nadelen? Jawel alles heeft zijn voor en nadelen. De site is nog jong, dus je hebt het grote bereik niet zoals bij andere oudere site's. De site is gratis maar natuurlijk hebben ze ook kosten, om die te dekken staan er banners, gebruik je een adblocker, dan kan je de site niet gebruiken.

  Maar ondanks dit, voor ons een top site!

  Sterke punten
  Gratis
  Veel functies
  Geen valse profielen
  oogt jong en fris

  Zwakke punten
  Nog jong
  Je moet leven met enkele banners (er staan er 3)

Bezoek Fun4Swingers

Schrijf een review