Ben je man? En weet je al heel je leven, dat je op mannen valt of ben je dat pas te weten gekomen? Heb je een eenzaam gevoel en wil je in contact komen met andere gelijkgestemde mannen? Dan ben je bij GayPartner op het juiste adres. Op deze site tref je de heetste single mannen, die net als jouw op zoek zijn naar een date, seks, duurzame relatie, erotiek en meer. gaypartner.be is het meest betrouwbare online social platform voor gays. Deze site biedt homo singles de meest unieke contact ervaring. Likt dit je interessant en wil je ook een eigen gay date scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze spannende datingsite. Wie weet ben je binnen de kortste keren niet meer single. Ben je pas uit de kast, wil je (nog) niet, dat anderen weten, dat je op mannen valt? Geen probleem. De beheerders van de site hebben de site zodanig ontwikkeld, dat je gebruik kan maken van een veilige en discrete online datingplatform. Je kunt anoniem en in alle discreten chatberichten versturen en ontvangen van interessante mannen. Ook de gegevens welke je ingeeft bij de inschrijving worden niet zomaar gedeeld met derden of gebruikt voor commerciele doeleinden. Je veiligheid en privacy wordt dus zeker gewaarborgd via deze dating site. Waarom zou je kiezen voor Gaypartner.be? Er zijn inderdaad een aantal datingsites waar je ook terecht kan voor gay dating en meer. Echter is deze site super uniek. De site is niet alleen veilig, betrouwbaar en gericht op gay mannen, maar je kan je ook geheel gratis registreren en op zoek gaan naar spannende matches. De site krijgt elke maand meer als 1.6 miljoen bezoekers en dagelijks worden meer als 100.000 berichten over en weer uitgewisseld tussen leden. Als lid kun je gratis winks en flirts versturen alsook gratis openingszinnen. Genoeg reden dus om vandaag nog je hete man te vinden via deze datingsite.

Doelgroep

GayPartner is een exclusieve Gay datingsite. Alle mannen van 18 jaar en ouder kunnen op deze site terecht voor het vinden van andere gelijkgestemde mannen voor een casual date, seks, erotiek, een serieuze relatie en meer. De site bestaat uit duizenden leden en dagelijks blijven er nieuwe aanmeldingen binnen komen. De kans op het vinden van een date is dus vele malen groter op deze site, dan op andere soortelijke datingsites. Wil je ook je eigen gay date scoren? Meld je dan vandaag nog gratis aan op GayPartner.be.


Aanmelden

Ben je gay of bi en wil je in contact komen met andere mannen? Geen probleem. Alle gay mannen vanaf 18 jaar kunnen zich geheel gratis aanmelden op deze site. Je kunt je aanmelden door te surfen naar de startpagina van de site en aldaar het online aanmeldformulier in te vullen welke je zal terugvinden onder het kopje 'Registreer nu Gratis Wat zoek je?'. In dit doorklik formulier kun je aangeven of je op zoek bent naar jonge heren of juist oudere heren. Je dient ook je geboortedatum, naam, werkende e-mail adres en wachtwoord naar keuze in te geven. Na alle gegevens verwerkt te hebben kun je klikken op het tabje 'gratis aanmelden'. Na je aanmelding bevestigd te hebben kun je meteen aan de slag op de site met het vinden van een geschikte partner.


Prijzen

De meeste mensen, die lid worden van GayPartner vragen zich af wat de site hen eigenlijk zal kosten. Het is goed om te weten, dat aanmelden op deze site echt gratis is. Alle nieuwe leden krijgen ook automatisch een gratis GayPartner account toegewezen. Hiermee heb je toegang tot alle basisfunctionaliteiten van de site. Wil je echter berichten versturen naar andere leden, dan wordt wel een kleine financiele vergoeding van je gevraagd in de vorm van credits. De credits worden verkocht in creditPacks. De kosten hiervan zien er als volgt uit: CreditPack 8, kosten € 10,00 CreditPack 25, kosten € 27,50 Creditpack 45, kosten € 47,50 Creditpack 100, kosten € 95,00 Creditpack 250, kosten € 225,00 Je merkt, dat de prijs per credit goedkoper wordt naarmate er meer credits gekocht worden.


Profiel verwijderen

Heb je al een leuke man weten te vinden op de site, ben je nu in een vaste relatie of wil je vanwege de een of andere reden geen gebruik meer maken van de diensten van deze site? Dan heb je de mogelijkheid om je profiel te verwijderen van de databases van de site. Dit proces is net als de inschrijving op de site heel eenvoudig. Je kunt je profiel zelf verwijderen door rechtsboven op "Mijn profiel" te klikken en vervolgens naar "Verwijder mijn profiel" te navigeren. Zodra het account verwijderd is, ontvang je daar een bevestiging van.


Contact gegevens

Voor eventuele technische issues, vragen en of opmerkingen met betrekking tot de diensten van de site, kun je gerust contact opnemen met de vriendelijke klantenservice medewerkers van de site. Je kunt contact opnemen middels het online contactformulier welke te benaderen is door aan de onderzijde op de webpagina te klikken op het tabje 'contact'. In dit formulier vul je in waar je vraag betrekking op heeft, wat je gebruikersnaam is, je e-mail adres en bericht. Na alle gegevens verwerkt te hebben kun je je bericht versturen. Je kunt de klantenservice ook bereiken door een e-mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar het telefoonnummer +32 460 22 45 87. In alle drie gevallen proberen de medewerkers van de klantenservice je zo goed als mogelijk van de nodige informatie te voorzien.


GayPartner Reviews

  Laat je niet vangen!!!

  Ik ben meer dan 2 maand actief geweest op GayPartner, heb met veel "gasten" contact gehad en, naïef als ik was, had ik niet door wat er écht aan de hand was: pure geldklopperij! Je chat niet of zeer zelden met echte gasten die op een date uit zijn, nee: je wordt aan het lijntje gehouden, geil gemaakt en als je dan concreet wil afspreken hebben ze een reeks excuses: nu geen tijd, nog te vroeg, eerst elkaar beter leren kennen op deze site (=betalen),... Credits kopen is gemakkelijk en iedere keer denk je: "nu gaat het lukken". Voor ik het doorhad, had ik bijna €2500 gelaten om er zonder ook maar één date bekaaid van af te komen! WEGBLIJVEN en niet in de val trappen is de boodschap!

  Sterke punten
  het zijn zeer goede oplichters! iedereen die snel en gemakkelijk veel geld wil verdienen, kan hier een voorbeeld aan nemen!

  Zwakke punten
  aan de "jongens" van GayPartner: wees misschien wat origineler in het bedenken van excuses om vooral niet af te spreken of om via een ander medium te communiceren!

  veel zeefwerk owv nep profielen

  De site legt duidelijk uit: er zijn er nep profielen op. Het model is eigenlijk interessant - je betaalt voor je berichten te sturen, ontvangen kost niets, en je mag een "knipoog" zonder kosten ook. Waarom interessant? Wel, ik dacht betalen is niet zo slecht als je daarmee slenter ter zake komt. Bijna iedereen zal jou tijd verspillen met berichtjes, daar geen probleem, maar weinig mensen zullen HUN geld verspillen daarmee. Dus, dacht ik, gedaan met het "hey", "ça va?" "leuke profiel" gedoe. Maar op dag 2 merk ik op dat bijna alle berichten beëindigen met een vraag ... immers moet op een vraag een antwoord worden gestuurd, en een antwoord is voor de operator geld waard. Gaypartner is te goed: (i) hun zelf-gemaakte profielen lezen zoals een baby-voeding advertentie - "oh, ik heb zo lang gezocht naar de perfecte man - jij ook niet?". Publiciteit stelt vragen als met je onwetendheid willen winnen; mensen stellen vragen om hun kennisgat goed te maken; (ii) als je een profile update doet, zijn er meteen mensen die er gaan zoeken; dat kan alleen een geautomatiseerde reactie op de update-procedure zijn. Eigenlijk zijn er altijd mensen die naar mijn profiel kijken - zo populaire was ik nooit, nergens. (iii) de (vemeende) nep profielen hebben doodgewone namen (op een gay dating site kom je vrij gewaagde benamingen tegen, maar hier: bottombroekie (broekie?), pinkelephants5 (hoe verzin je een prille naam zo: en wat wil "5" zeggen? soms kan het zijn "shit, iemand heeft die naam al", dus een differentiëringselement; mijn gok is dat er in heel de wereld geen 5 "pinkelephants" gay dating site psuedos - deze mijnheer is de 5de die Gaypartner zal hebben uitgegeven (tja, men kan niet de hele dag zitten namen te verzinnen, en recycling is "in"); in ieder geval, een natuurlijke bijvoegsel zou geboortejaar, of een "uitsprekende cijfer" zoals m8 voor mate; (iv) niet alleen lezen de profielen zoals romantische romans, iedereen die zo schrijft is voor mijn geld niet op zoek op seks; nu, dat moet niet, maar mensen die meer dan een snelle nummer willen zouden eerder naar een degelijke site zoals Tindr of Parship gaan, niet hier. Dus, korte samenvatting (na 2 dagen amper): let op voor een reeks vragen, in profile en in berichten - antwoorden kosten (rond 1 euro naargelang de hoeveelheid aangekocht), dat zijn de nep profiles; diegene die het ws niet zijn zijn de korte zinnen, "tot het punt komen". Eigenlijk, je betaalt per bericht en niet per periode. Een site die een tijdsabonnement aanbiedt heeft er een belang in dat je snel je date vindt - minder verkeer over hun servers, maar dezelfde inkomens; hier heeft Gaypartner een interesse in het omgekeerde - hoe langer het duurt om tot een date te komen, hoe interessanter het is voor de operator.

  Vandaag (voor het schrijven van deze review) voegde ik bij op mijn profiel een tekst die ik denk zegt duidelijk dat ik niet nep ben, anders, als Gaypartner zoiets zou schrijven, dan zou het wel bedrog zijn: "Het kostenmodel hier spreekt ervoor dat we binnen 3 boodschappen beslissen of "het risico waarde is" om in levende lijf met een ontmoeting verder te gaan. Eindeloze vragen en "wat als?" en "doe je dit?" is niet waar het hier omgaat, daarvoor zijn er andere sites. Ik ben respectvol, zorgzaam en, zo nodig, wild. Kennismaking kan in een neutrale omgeving gebeuren als je dat liever hebt. Ik ben geen captcha maar als je profiel leest zoals een bot, dan ofwel ben je er één, of als je er geen bent, is er sowieso geen interesse."

  Sterke punten
  De site meldt dat er nep profielen zijn. Ik denk dat er te veel zijn, maar dat is subjectief. Maar een verder sterke punt is het dat Gaypartner is tamelijk doorzichtig in haar spellen - profile-teksten zonder tipfout, wenskaart emotie en veel vragen en uitroepingen!, volgt het gesprek op met redenering en niet met lust, dus flauw en stijlloos. Iemand die schrijft direct na een profile update zal h.w. nep zijn.

  Het model is een goede idee - zoals een tolweg - je betaalt maar je bent sneller aan je bestemming. Als ze oprecht en eerlijk zouden zijn en zeggen - hie zijn er minder mensen maar je komt snel aan je wens-date, laat het lopen en kijk als diegene die tijd niet willen verspelen toch hen steun als een niche service.

  Zwakke punten
  Betaling is anoniem, zeggen ze. Flauwekul. Day is misleidend. De betaling wordt gemaakt met overschrijving, krediet-/debietkaart of Bancontact (verschillende ander mogelijkheden) - van elke je naam en adres staat erop. Anoniem is met bitcoin. Ze leggen dan uit - hun naam verschijnt niet op je kaartuittreksel. Dat is discreet, Gaypartner, niet anoniem.

  Nergens is er een overzicht van wat kost wat:een bericht sturen (tot 1.000 cijfers) kost een credit; knipoog is kosteloos - maar je mag ze niet eindeloos sturen - beperkt per dag; een "flirt" (je moet ze zien - chocola, kus, champagne, cupcake, paniek-en-BH (yeah, right), en een hart doorstoken met Cupid's peil. Zij kosten ook 1 credit per stuk, maar niemand wil ik zo een kwaad doen.

  Ook is er geen "draadvorming". Chat is een ding - ping, poging gemakkelijk om te volgen, e-mail wat anders maar de draad is terug te volgen; in Gaypartner heb je de naam van de correspondent en de eerste lijn van zijn bericht - geen link tot het verhaal tot nu toe. Ik denk dat dat is om het moeilijker te maken om achter hun spel te komen. Ja, dat is zo: he duurde heel 5 minuten langer.

  Tot slot, men kan een vrij cavalière-perspectief hebben over zoiets als een "fluggertje", alhoewel men meer begrip heeft voor de zocht naar langdurige relaties. Maar met beide heb je het te doen over emoties en gevoelens. In een lunapark weet je dat je soms kan winnen en dat de kermis ervoor zorgt dat je soms zal verliezen. Maar ze laten je niet je wensen, lusten, liefdesverhalen en confidentiële informatie uitgeven met nergens een kans op succes omdat je door de neus werd geleid.

  Zou ik de site aanbevelen? Misschien - aan een investor om het over te nemen een te voeren als behoort.

  GayPartner.be is puur bedrog

  Zo houden je aan het lijntje om zoveel mogelijk credits in te nemen van je en als je een vraag stelt of hij inderdaad wel echt is krijg je als antwoord ik heb geen tijd in die onzin en ik weet of ik echt ben.Maar afspreken komt er nooit van en veel van je indirecte vragen worden gewoon genegeerd en niet beantwoord zoals kun je je mij bezoeken op Facebook ?
  Je krijgt wel een geslachtsnaaktfoto toegestuurd maar als je vraagt om meer duidelijke bewijzen,word er totaal naast de kwestie een antwoord gegeven.
  Veel jonge knappe gasten zijn gewoon fake en wat zouden zij op dergelijke site moeten zoeken als ze in het echte leven veel meer geluk en succes hebben ? Is gewoon een callgirl of oude lelijke vent die aan de andere kant van de lijn al je berichten beantwoord.

  Sterke punten
  Soms erg knappe profielen

  Zwakke punten
  Al fakers

  Pure credit pikkers

  Elk profiel gebruikt zulke correcte zinnen,ze ontleden je bericht volledig en proberen je zo te winnen
  Afspreken lukt al helemaal niet telkens het verhaal van vertrouwen winnen en dit kan alleen via deze site dus betalend .
  Betalend gesprekken hebben is voor hun belangrijker dan in real afspreken,als dit geen duidelijke taal is van bedrog dan weet ik het ook niet meer
  WEES OP JE HOEDE !!!!!

  Sterke punten
  Correcte schrijfwijze verraad hun bedrog

  Zwakke punten
  Onbereikbare profielen

  puur bedrog

  Site is een en al bedrog, profielen die op zoek zijn naar een date zijn er niet, enkel van die zogezegde entertainmentprofielen, die je alsmaar meer beloven, en je zo aan het lijntje houden om je zo veel mogelijk geld te laten uitgeven aan hun credits. Ze hebben nooit tijd vrij om eens af te spreken, ze hebben het zo druk met mensen te bedriegen. Ik heb klacht ingediend bij FOD frauduleuze praktijken, ik raad iedereen aan om het ook te doen. Misschien zal het helpen om site te laten blokkeren.

  Zwakke punten
  bende bedriegers

  Oneerlijke en wanpraktijken gaypartner

  Gaypartner is een dating site waarbij alles alleen maar draait om geld, het aankopen van zéér dure credits. 1,6 miljoen bezoekers per jaar, daar waar er maar 240 profielen zichtbaar zijn. Ieder profiel die zichtbaar is, is fake, de echte zoekers kun je als gebruiker niet zien noch contacteren. Die oplichters en bedriegers maken er gretig gebruik van om een groep kwetsbare mensen die hopeloos op zoek zijn naar liefde en warmte, financieel uit te buiten. Wees realistisch jongens en blijf weg van die site, het zijn gewoon oplichters en afpersers.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Oplichters en afpersers, zouden levenslang achter de tralies moeten verdwijnen.

  Gaypartner.be Blijf ervan weg

  Heb een tijdje via de site contact gehad verschillende mannen en het patroon is steeds hetzelfde. Ze willen je leren kennen, gaan akkooord met al je wensen, worden in no time smoorverliefd, maar willen steeds enkel contact via de site en beloven steeds maar je te willen ontmoeten, maar het is o zo moeilijk om tijd vrij te maken. O ja en ze willen dat je vaak en zo veel mogelijk berichten stuurt....

  Sterke punten
  Ze zijn hééél goed om je aan het lijntje te houden !!!

  oplichting en faek persoonen

  MrKAMIEL5262 oplichter hij staat op grindsgay.be
  met het zelfde profiel de een zecht dat hij echt is op de andere zegt juist het omgekeerde ze antwoorden op het zelfde tijdstip dus het zijn andere personen die daar op zitten echt nep en oplichters voor aan het lijntje te houden

  Sterke punten
  overtuiging

  Zwakke punten
  ze vraagen altijd een 2 kans om het te rekken

  gaypartner.be is fake

  deze site is helemaal fake, alles draait om de credits die je moet kopen. men probeert je zoveel mogelijk berichten te laten sturen die je uiteraard moet betalen. iedereen is gewaarschuwd , deze site is er enkel op uit om je te doen betalen en vele profielen zijn fake

  100% bedrog

  deze site is puur bedrog. Zo goed als alle profielen zijn fake. Berichten worden altijd onmiddellijk beantwoord door een medewerker van de website. Ze proberen je veel credits te laten kopen en weigeren contactgegevens uit te wisselen. Het is allemaal 100% fake!

Bezoek GayPartner

Schrijf een review