Girls G-Dating - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 10 oktober 2018
Girls G-Dating Logo
  1. Girls G-Dating
  2. Gratis inschrijven
  3. Abonnement, toegangsvorm en opwaardeerplan
  4. Tarieven
  5. Abonnement beeindigen
  6. Profiel verwijderen
  7. Girls G-Dating Reviews
  8. Schrijf ook een review over Girls G-Dating

Niet tevreden over Girls G-Dating? Probeer dan eens Out Personals.

Girls G-Dating

Girls G-Dating is een online datingsite speciaal voor lesbiennes. Op Girls G-Dating heb je de mogelijkheid om in een vertrouwde omgeving op een rustige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. De datingsite is gericht op iedereen van 18 jaar en ouder die op zoek is naar een date, relatie of vriendschap. Je komt snel en gemakkelijk in contact met andere leden, op basis van opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren.

Het inschrijven is helemaal gratis. Zodra je bent ingelogd, kun je meteen op zoek naar een leuke leden die voldoen aan jouw zoekprofiel.

Je kunt het contact rustig opbouwen door eerst met elkaar te mailen of chatten. Dit kan geheel op jouw eigen tempo. Door contact te hebben via de Girls G-Dating blijf je anoniem zolang jij dat wil. Dat betekent dat jij dus de touwtjes in handen houdt en bepaalt wanneer je toe bent aan een eventuele afspraak in "het echte leven".

Kortom:
Leuke datingsite speciaal gericht op lesbiennes!
Berichten sturen naar andere leden
Je kunt een eigen profiel aanmaken en foto's uploaden
Je hebt toegang tot alle profielen en hoofdfoto's
Je kunt zoeken en gevonden worden op alle datingsites van Safe Dating Networks

Girls G-Dating Details

Hits: 1119

URL: https://www.g-dating.be/

CategorieŽn: Gay en Lesbian Dating

Reviews: 0

Gratis inschrijven

Inschrijven is erg gemakkelijk en bovendien gratis op deze datingsite. Binnen slechts enkele simpele stappen heb je een profiel aangemaakt. Het enige wat je hoeft te doen is, naar de beginpagina van de datingsite gaan wat informatie in te vullen. Zo wordt er gevraagd om een profielnaam, wachtwoord en e-mailadres in te vullen.

Vervolgens wordt er gevraagd om aan te geven of jij een man of vrouw bent en of je op zoek bent naar een man of vrouw. Wees gerust want er komen geen persoonlijke gegevens komen op je profiel te staan. Heb je alle gevraagde informatie ingevuld, dan wordt er een bevestigingsbericht verzonden naar het opgegeven e-mailadres om jouw aanmelding te bevestigen. Na het bevestigen van je account kun je direct starten met online daten bij Girls G-Dating.

Abonnement, toegangsvorm en opwaardeerplan

Zoals eerder vermeld is het inschrijven op deze online datingsite eenvoudig en helemaal gratis. Met een gratis lidmaatschap kun je gebruik maken van de basis functionaliteiten van de datingsite. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van de datingsite, dan moet je een abonnement afnemen.

Een abonnement is een combinatie van een toegangsvorm en een opwaardeerplan. Een toegangsvorm, zoals bijvoorbeeld VIP-toegang, geeft aan welke betaalde functionaliteiten je kunt gebruiken op de datingsite. Elke toegangsvorm heeft een bepaalde prijs per dag. Deze prijs wordt uitgedrukt in credits. Op dit moment heb je nog alleen de keuze uit VIP-toegang. In de toekomst kan dit echter nog verder uitgebreid worden met aanvullende diensten.

Met een opwaardeerplan heb je de mogelijkheid om aan te geven voor welke periode per keer je VIP-toegang kopen. Hoe meer u ineens koopt, hoe voordeliger het is. Deze VIP-toegang wordt aangeschaft in de vorm van credits. Afhankelijk van de gekozen betaalmethode zal het systeem aan de hand van het door jou gekozen opwaardeerplan automatisch nieuwe credits bijbestellen. Je hebt uiteraard de optie om zelf een opwaardeerplan op elk gewenst moment uitzetten.

Tarieven

Credits zijn het interne betaalmiddel van deze datingsite. Met credits kun je de door jou gekozen toegangsvorm betalen.

De tarieven voor VIP-toegang:
1 maand VIP Ä 24,99 /mnd
2 maanden VIP Ä 19,99 /mnd
4 maanden VIP Ä 14,99 /mnd

De actuele tarieven kunnen inmiddels gewijzigd zijn. Controleer daarom altijd de prijzen op de website van Girls G-Dating.

Abonnement beeindigen

Heb je gevonden wat je zocht of wil je gewoon jouw abonnement beëindigen? Geen probleem, want het beëindigen van een abonnement kan als volgt:

Ga naar het profiel-icoontje rechtsboven aan de pagina en ga vervolgens naar "Account". Op het tabblad "Mijn abonnement" kun je achter "opwaardeerplan" klikken op "wijzigen".
Klik daarna op "Geen" en jouw opwaardeerplan wordt stopgezet. Hierdoor wordt jouw abonnement niet automatisch verlengd. Je behoudt gewoon jouw VIP-toegang totdat je credits opgebruikt zijn.

Je kunt veilig betalen met een Creditcard (Visa of MasterCard), iDeal, BanContact/MrCash, Domiciliëring en overboeking. Betalingen vinden plaats via het veilige SSL-protocol. SSL is de meest toegepaste beveiligingsmethode die ervoor zorgt dat jouw gegevens onderweg niet door derden onderschept kunnen worden. Je kunt aan het slotje in jouw internetprogramma zien of je met een beveiligde verbinding te maken hebt of niet.

Profiel verwijderen

Zorg dat je ingelogd bent op de datingsite. Ga vervolgens naar het profiel-icoontje rechtsboven aan de pagina en klik vervolgens dan op "Account". Klik daarna op het tabblad "Uitschrijven". Bij uitschrijving van het profiel wordt het profiel verwijderd en zal het niet meer zichtbaar zijn in de zoekresultaten en voor leden van Girls G-Dating. Een eventueel lopend abonnement wordt uiteraard stopgezet.

Let op: Er vindt geen restitutie plaats van eventueel betaalde of in behandeling zijnde lidmaatschapsgelden.

Je hebt tevens de mogelijkheid alleen het abonnement stop te zetten. Na het verstrijken van de resterende credits blijft jouw profiel gewoon behouden met beperkte mogelijkheden. Hoe je dit kunt doen,staat beschrijven bij 'Abonnement beeindigen'.Reviews en Ervaringen over Girls G-Dating

Er zijn nog geen reviews geschreven over Girls G-Dating

Schrijf ook een review over Girls G-Dating

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Girls G-Dating aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Girls G-Dating aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Girls G-Dating


Home Ľ Gay en Lesbian Dating Ľ Girls G-Dating