SeksVerlangen

Start met Dating in België, Ontmoet Nieuwe Singles en Vind Uw Zielsverwant Word lid van de perfecte plek voor plezante meiden dating. Verspil niet langer uw tijd met single zijn en duik in de romantiek.

SeksVerlangen Reviews

  Ach het ziet er mooi uit

  Seksverlangen vraagt een verificatie maar ik krijg geen e-mails van seksverlangen. ook niet onder Junk. Veel nep profielen en ok er zijn een paar echte maar ik zou zeggen 97% nep en 3% is de dame wel bereid. Maar 3% vinden is technisch gezien zo moeilijk. Ik was 3 jaar geleden lid en je wordt overspoeld door berichten van nep dames die enkel willen chatten maar de stap nooit zetten , zelfs niet na 100 berichten .

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Teveel nep profielen

  Arch zelfs e-mail sturen werkt niet en nep profielen

  Ik was ooit jaren geleden lid en dat ging redelijk goed tussen de nep profielen zaten toch normale profielen en het abonnement principe was goed, nog steeds goed maar het aantal normale profielen is fors gezakt. Alle bimbo's blokkeren want ik zoek niet tussen 18 en 30 jaar en dan heb ik een normaal profiel gevonden. De enige die ik eens tegenkwam was de eigenaresse van de website. maar verder niemand. Nu ik dacht om terug eens te zien maar seksverlangen zend geen e-mail , hoewel dat correct was. Al een paar kzeer op geklikt maar meil ontvangen noppes, ook niet onder spam.

  Sterke punten
  Het abonnement principe.

  Zwakke punten
  Zeg maar gerust 98% nep profielen , het is zoeken met een speld in de hooiberg op een normaal profiel te vinden.

  Fraude

  De dames houden geen rekening met wat er op mijn profiel staat, Ik spreek Nederlands, Engels en Duits en krijg vooral Franse teksten via een automatische vertaling. Er zijn wel serieuze mensen maar meer dan 90 % zijn online chatters en blijven chatten dus ik ban die. Vroeger was het beter maar het aantal chat bots zoals ik ze noem is met de jaren fors gestegen.

  Sterke punten
  Geen het kaf van het koren herkennen is te moeilijk. enig voordeel is flat rate

  Zwakke punten
  Berichten verwijderen helpt niet dus moeten de verzenders geblokkeerd worden. Het bedrijf contacteren is enkel telefoneren, geen e-mail.

  100% fake en geldklopperij

  Deze site is 100% fake! Geen enkel echt profiel, belichten komen allemaal van chatbots en slagen nergens op! U word gedwongen om te betalen en eens u betaald hebt (wat blijkbaar enkelet visa kan) word er ook Inneens uw profiel geloond naar andere site woor u ook Inneens een maand abonnement word afgeschreven van uw rekening!

  Sterke punten
  Heel sterk in mensen bedriegen en bestelen!

  Zwakke punten
  100%fake. Geen enkel echt profiel en enkel berichten van chatbots

  Pure diefstal en 100% fake

  Its a scam, a ripp-off! Total wast of money and time. First of all, during the subscription process, you are forced to choose some extra unnecessary options that you have to pay of course. There are absolutely no real profiles. The flemish language used is hilarious, the chat-texts are completely idiot and typed by chatbots, if you answer one of the profiles you never get an answer. Stay away here! It is 100% fake!!!

  Sterke punten
  Totaal geen

  Zwakke punten
  - geen enkel echt profiel - inkomende chats zijn gegenereerd door chatbots - je krijgt nooit antwoord als je zelf chat - is geldklopperij - hetzelfde Vlaams dat gebruikt wordt door ALLE profielen is om te gieren gewoon

  200% bedrog

  Deze site is je reinste geldklopperij. Tijdens het registratieproces wordt je gedwongen om een extra pakket te nemen wat mij tot op heden nog altijd niet duidelijk is wat dit omvat. De site bevat geen enkel maar dan ook geen enkel echt profiel. Het is puur bedrog. De site zou verboden moeten worden wegens diefstal en dat is niet overdreven.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Bedrog en geldklopperij.

Bezoek SeksVerlangen

Schrijf je eigen review