Reviews van deze auteur

Ach het ziet er mooi uit

Seksverlangen vraagt een verificatie maar ik krijg geen e-mails van seksverlangen. ook niet onder Junk. Veel nep profielen en ok er zijn een paar echte maar ik zou zeggen 97% nep en 3% is de dame wel bereid. Maar 3% vinden is technisch gezien zo moeilijk. Ik was 3 jaar geleden lid en je wordt overspoeld door berichten van nep dames die enkel willen chatten maar de stap nooit zetten , zelfs niet na 100 berichten .

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Teveel nep profielen

Arch zelfs e-mail sturen werkt niet en nep profielen

Ik was ooit jaren geleden lid en dat ging redelijk goed tussen de nep profielen zaten toch normale profielen en het abonnement principe was goed, nog steeds goed maar het aantal normale profielen is fors gezakt. Alle bimbo's blokkeren want ik zoek niet tussen 18 en 30 jaar en dan heb ik een normaal profiel gevonden. De enige die ik eens tegenkwam was de eigenaresse van de website. maar verder niemand. Nu ik dacht om terug eens te zien maar seksverlangen zend geen e-mail , hoewel dat correct was. Al een paar kzeer op geklikt maar meil ontvangen noppes, ook niet onder spam.

Sterke punten
Het abonnement principe.

Zwakke punten
Zeg maar gerust 98% nep profielen , het is zoeken met een speld in de hooiberg op een normaal profiel te vinden.

Fraude

De dames houden geen rekening met wat er op mijn profiel staat, Ik spreek Nederlands, Engels en Duits en krijg vooral Franse teksten via een automatische vertaling. Er zijn wel serieuze mensen maar meer dan 90 % zijn online chatters en blijven chatten dus ik ban die. Vroeger was het beter maar het aantal chat bots zoals ik ze noem is met de jaren fors gestegen.

Sterke punten
Geen het kaf van het koren herkennen is te moeilijk. enig voordeel is flat rate

Zwakke punten
Berichten verwijderen helpt niet dus moeten de verzenders geblokkeerd worden. Het bedrijf contacteren is enkel telefoneren, geen e-mail.