SwipeOnline - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 31 mei 2018
SwipeOnline Logo

33.3% aanbevolen, 1 Reviews

  1. SwipeOnline
  2. Over SwipeOnline
  3. Gratis inschrijven
  4. Tarieven
  5. Veilig en betrouwbaarheid
  6. Fictieve profieen
  7. Profiel verwijderen
  8. Contactgegevens
  9. SwipeOnline Reviews
  10. Schrijf ook een review over SwipeOnline

Niet tevreden over SwipeOnline? Probeer dan eens Regio Flirts.

SwipeOnline

SwipeOnline is een erotische datingsite gericht op mannen, vrouwen en koppels, die op zoek zijn gelijkgestemden voor spannende avontuurtjes en relaties. Wil je graag in contact komen met leuke mensen, dan kun je geheel gratis inschrijven op de website van SwipeOnline.

Nadat je staat ingeschreven, heb je de mogelijkheid om een profiel aan te maken en daaraan foto's te voegen De datingsite heeft tevens een handige zoekfunctie waarmee je leden snel kunt vinden op de website. Het is mogelijk om de website van SwipeOnline te gebruiken op elk apparaat zoals bijvoorbeeld computer, laptop, notebook, handheld, mobiel apparaten en tablets.

De minimale leeftijd om gebruik te maken van deze erotische datingsite is 18 jaar. Voor mensen jonger dan deze minimale leeftijd wordt toegang tot deze erotische contactsite geweigerd. Sommige profielen op deze website zijn fictief. Vanzelfsprekend is het niet mogelijk om fysieke afspraken te maken met deze fictieve profielen.

Deze website is niet meer actief!

SwipeOnline Details

Hits: 509

URL: http://swipeonline.nl/

Categorieën: Casual Dating

Reviews: 1

Over SwipeOnline

Deze datingsite is opgericht augustus 2010 met als doel online flirten op een moderne, frisse en dynamische manier mogelijk te maken voor iedereen. Door een stabiel en veilig online platform te bieden en privacy te garanderen, biedt SwipeOnline een fijne omgeving waar mensen op een eenvoudige manier contacten kunnen opbouwen. SwipeOnline is een contactsite voor mannen, vrouwen en koppels die spannend contact of avontuur zoeken. De unieke features van SwipeOnline, waarbij live contact en e-mail mogelijk is. Zo kunnen gebruikers snel en makkelijk online contact met elkaar hebben.

De website van SwipeOnline is veilig en gebruiksvriendelijk, betrouwbaar. Elke nieuw lid krijgt de eerste vijf flirt berichten cadeau. Hiermee mag je dus vijf gratis berichtjes sturen naar andere leden. Wil je hierna nog berichten sturen naar leden, dan zal je hiervoor een kleine in de vorm van credits moeten betalen.

Je zal dus met gemak een spannende date vinden op deze datingsite. SwipeOnline is voornamelijk vanwege de vele mogelijkheden voor haar leden en haar betrouwbaarheid binnen een korte periode uitgegroeid tot één van de grootste online datingsites van de Benelux.

De huisregels van SwapOnline moeten nageleefd worden door alle gebruikers. De huisregels zijn:
geen reclame maken op de datingsite, geen racisme en discriminerend gedrag naar gebruikers op de contactsite. Schelden en flooden is niet toegestaan. Erotiek in profiel is toegestaan, mits het niet pornografisch is.

Gratis inschrijven

Inschrijven op deze datingsite is helemaal gratis. Het registeren is erg gemakkelijk en heb je binnen slechts enkele simpele stappen gedaan. Het enige wat je hoeft te doen, is het invullen van wat gegevens. Zo wordt er gevraagd om een unieke profielnaam, een e-mailadres en een wachtwoord op te geven. Daarnaast wordt er gevraagd om aan te geven of je een man of vrouw bent. De datingsite is erg gebruiksvriendelijk, veilig en betrouwbaar om te gebruiken.

Wees gerust want er komen geen persoonlijke gegevens komen op je profiel te staan. Heb je alle gevraagde informatie ingevuld, dan wordt er een bevestigingsbericht verzonden naar het opgegeven e-mailadres om jouw aanmelding te bevestigen. Na het bevestigen van je account kun je direct starten met online daten bij SwipeOnline.

Tarieven

Het aanmelden en aanmaken van een account op deze datingsite geheel gratis. Als je eenmaal bent aangemeld, kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers doorl het verzenden van flirt berichten. Als nieuwe gebruiker van SwipeOnline kun je 5 gratis flirt berichten verzenden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om andere gebruikers berichten van maximaal 800 tekens te sturen. Voor het verzenden van deze berichten zijn kosten verbonden. De tarieven hiervoor zijn minimaal € 0,66 en maximaal € 1,50 per bericht. Gebruikers hebben de mogelijkheid om op verschillende manieren te betalen. Zo heb je de optie om te betalen via de telefoon (pay per call) en via een account (Bank, creditcard).

Voor het versturen van berichten, hebben gebruikers credits nodig. Je hebt de mogelijkheid credits te kopen op SwipeOnline. Dit doe je door eerst in te loggen op de website en te klikken op het tandwielicoontje. Klik dan op "mijn credits opwaarderen". Na hierop geklikt te hebben, kun je kiezen uit de volgende creditbundels:
10 credits, € 10.00, € 1,00 per bericht
25 credits, € 22.50, € 0,90 per bericht
50 credits, € 40.00, € 0,80 per bericht
100 credits, € 75.00, € 0,75 per bericht
300 credits, € 200.00, € 0,66 per bericht

Veilig en betrouwbaarheid

SwapOnline raad het ten zeerste af om belangrijke persoonlijke gegevens te delen in je profiel of tijdens het chatten met iemand. Deel geen gegevens zoals telefoonnummers, e-mailadressen, huisadres enzovoort. Kies je ervoor om dit toch doen dan kan SwapOnline niet aansprakelijk gesteld worden voor daar uit voortvloeiende consequenties.

Als je met iemand afspreekt, dan adviseert SwapOnline om niet alleen te gaan. Neem altijd iemand mee en spreek af op een openbare plaats of laat vrienden weten waar en met wie je een date hebt. Een deel van de profielen op SwapOnline is fictief, dat betekent dat je hiermee helemaal geen fysieke afspraken kan maken.

Fictieve profieen

SwipeOnline maakt gebruik van fictieve profielen. Deze fictieve profielen hebben als doel om de SwipeOnline leden te vermaken. Vanzelfsprekend is het niet mogelijk om fysieke afspraken te maken met fictieve profielen.

Let op fictieve profielen en verspil je gratis en gekochte credits niet aan deze profielen.

Profiel verwijderen

Leden die inmiddels hebben gevonden waar zij naar zochten of die gewoon geen gebruik meer willen maken van de diensten van SwipeOnline, hebben de mogelijkheid om hun profiel te verwijderen.

Dit kun je eenvoudig en snel doen door enkele simpele stappen te volgen.
1) Zorg dat je bent ingelogd op SwipeOnline. en klik daarna op het tandwiel icoontje.
2) Vervolgens kun je klikken op "Mijn profiel opzeggen". Hierna heb je de mogelijkheid om te klikken op "verwijder mijn profiel".
3) Na deze actie wordt het profiel definitief verwijdert uit de database van de datingsite.

Let op: Als je besluit om jouw profiel te verwijderen van SwipeOnline, vervallen daardoor tevens alle nog te besteden credits te vervallen. Er vind geen restitutie plaats van de gekochte credits. Je hebt tevens niet meer de mogelijkheid om berichten te lezen en andere profielen te bekijken.

Contactgegevens

swipeonline.nl is een product van:
The Right Link B.V.
Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers op werkdagen, van 09:00 tot 17:00u, contact opnemen met de helpdesk van SwipeOnline via het nummer 085-4000162.


SwipeOnline reviews (1):

SwipeOnline - Fake

0

Review:
Deze datingsite is net zo fake als alle andere.
Iedere datingsite die met credits werkt mag je gewoonweg als fake rotzooi beschouwen. Het aantal echte dames op dit soort datingsites kan je op 1 hand tellen. 99% is fake

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
zo goed als alle vrouwelijke profielen zijn fake

Julien beveelt SwipeOnline NIET aan bij vrienden/bekenden


Home » Casual Dating » SwipeOnline