Oplichting

Enkele jaren geleden heb ik via Netlog een profiel opgesteld voor Twoo. Alhoewel ik slechts heel weinig informatie over mezelf gegeven heb en slechts één foto toegevoegd heb, kreeg ik de eerste weken talrijke emails van Twoo waarin stond dat er verschillende leden geïnteresseerd waren. Toen ik een aantal van die leden contacteerde met een kort en vriendelijk bericht kreeg ik geen enkele reactie. De reden werd al snel duidelijk: als twee leden via de games aangeven dat ze elkaar leuk vinden ontstaat er een match. Die personen kunnen elkaar contacteren. Ik kreeg echter verschillende matches met vrouwen waarvan ik nooit aangegeven heb dat ik ze leuk vond.
Via de games kunnen leden aangeven of twee personen bij elkaar zouden kunnen passen. Als één of andere onverlaat dat doet krijgen beide personen een bericht dat de ander in hem/haar geïnteresseerd is. In dat geval kan je de ander pas contacteren na betaling.
Bij het inloggen wordt dikwijls aangegeven dat de match online is terwijl dit niet zo is. Of je match is net vijf minuten geleden aanwezig geweest. Dit kan éénmaal gebeuren maar toch geen twintig keer.
Ik heb gemerkt dat een aantal aantrekkelijke vrouwen op hun profiel aangeven dat Twoo berichten verstuurt in hun naam zonder hun toestemming of medeweten.
Naast deze vormen van oplichting bezondigt Twoo zich ook aan computerfraude. Er wordt je gevraagd om je paswoord van je emailadres te geven. Dit is volgens mij strafbaar. Uitschrijven op de site is enkel mogelijk als je je paswoord van de site opgeeft. Het is volstrekt onnodig om een paswoord te geven om je te kunnen uitschrijven. Je kan wel raden wat ze met die paswoorden doen.
Twoo laat uitschijnen dat je hun site voor een stuk gratis kan gebruiken. Ze zorgen er echter wel voor dat je zonder te betalen volstrekt niets kan doen.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Oplichting
Computerfraude
Nutteloos

Bezoek Twoo Reviews over Twoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Twoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden