Viezepraatjes.be - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 8 juli 2020
Viezepraatjes.be Logo
  1. Viezepraatjes.be
  2. Hoe het werkt?
  3. Wat zijn de kosten?
  4. Viezepraatjes.be promo actie
  5. De klantendienst Viezepraatjes.be
  6. Viezepraatjes.be Reviews
  7. Schrijf ook een review over Viezepraatjes.be

Niet tevreden over Viezepraatjes.be? Probeer dan eens Flirtstad.

Viezepraatjes.be

Wat we nu toch hebben gevonden — dit is echt een pareltje. Viezepraatjes.be is een razendsnel groeiende sexchat site met de mooiste babes en lekkerste wijven. Met al hun sletterige verhalen zitten ze dag en nacht klaar om jou aan je trekken te helpen. Is sexchatten al bekend voor je? Dan zal dit een bekend verhaal voor je zijn. Dat zeggen ze natuurlijk allemaal. Toch hopen we dat je even de moeite neemt om verder te lezen. Viezepraatjes.be is net een beetje anders. Hoe? Dat vertellen we je hieronder.

Mocht je je geroepen voelen kun je altijd een je eigen ervaring onder deze review achterlaten.

Viezepraatjes.be, plek voor hete, erotische, sexchat.

Viezepraatjes.be Details

Hits: 204

URL: https://www.viezepraatjes.be/

Categorieën: Flirting

Reviews: 0

Hoe het werkt?

In de basis is Viezepraatjes.be gelijk aan menig andere sexchat site. Om te beginnen zul je je dus eerst aan moeten melden. Dit proces is erg simpel hoor, dus je bent er zo doorheen. Je vult simpelweg je voorkeur gegevens in; kiest een gebruikersnaam en wachtwoord en met je vult je e-mailadres in. Je ontvangt dan een activatielink om even te bevestigen dat je geen robot bent. Met deze link krijg je meteen toegang tot de chat omgeving.

Anoniem Geilen
Viezepraatjes.be biedt je de mogelijkheid om helemaal anoniem te werk te gaan. Best handig als je niet wil dat je partner er achter komt, bijvoorbeeld. Je kunt natuurlijk beginnen met een cryptische gebruikersnaam maar, waarom zou je daar stoppen? Viezepraatjes.be geeft je ook de optie om je foto’s te anonimiseren (niet herkenbaar maken). Dit noemen ze zelf de “Blur-functie”. Zo kun jij lekker incognito je gang gaan. Bovendien kun je zelf bepalen aan we je je foto’s laat zien.

Anoniem Geilen
Heeft iemand je omver geblazen met zijn of haar profiel, dan wil je uiteraard meer dan een alleen een berichtje sturen. In dat geval kun je er voor kiezen om de “flirt-optie” te gebruiken. Hiermee stuur je een bijvoorbeeld een knipoog of een hartje om te laten weten dat je de ander wel ziet zitten. Als je iemand een flirt hebt gestuurd, krijgt diegene daar een notificatie van. Zo weet je zeker dat je de aandacht trekt.

Open minded en geen taboes
De leden van Viezepraatjes.be zijn erg verwelkomend en openminded. Er zij geen taboes. (Tenzij het niet legaal is natuurlijk.) Je kunt alles vertellen en het overal over hebben. Wil je experimenteren met je seksualiteit of ben je juist op zoek naar wat advies daarover? Alles kan en alles mag. Bij Viezepraatjes.be kun discreet, veilig en anoniem chatten over je diepste verlangens en seksuele fantasieën.

Wat zijn de kosten?

Oke, nu even over naar het praktische deel. Gebruik maken van de chatdienst van Viezepraatjes.be kost geld. Dat even voorop. Aanmelden en registreren zijn gratis. Ook kun je geheel kosteloos bladeren door profielen. Voor het leggen van contact zul je wel moeten betalen. Gelukkig krijg je bij aanmelden een aantal gratis credit om alles uit te proberen. Het zijn er 5 en dat is niet heel veel. Wel genoeg om te bepalen of je je thuis kunt gaan voelen. Mocht je meer credits willen dat kan dat heel makkelijk. Viezepraatjes.be biedt namelijk creditbundels aan. Je kunt ze ook los kopen, alleen ben je dan wel duurder uit. Afhankelijk van de bundel liggen de kosten rond de €1,- per credit. Dit kan lager uitvallen als je een grotere bundel aanschaft.

Zeker een pluspunt naar ons idee! Viezepraatjes.be werkt niet met abonnementen. Je zit dus nergens aan vast. De credits die je aanschaft blijven ook geldig zolang lid bent. Je bepaalt dus helemaal zelf wanneer je die uitgeeft. Ook ben niet verplicht om geld uit te geven als je even geen gebruik kunt maken van de sexchat. (Bijvoorbeeld als je het even wat drukker hebt.)

Viezepraatjes.be promo actie

Er zijn regelmatig straffe kortingen voor Viezepraatjes.be te vinden op onze website. Check dus af en toe onze website om te zien of er leuke acties zijn.
Actuele kortingen:
Meld je hier gratis aan en krijg meteen 5 gratis credits voor premium functies.

De klantendienst Viezepraatjes.be

Ook Viezepraatjes.be heeft een klantcontactcentrum. Mocht je ergens niet aan uitkomen dan kun je ook gebruik maken van de online knowledge base. Die bestaat onder andere uit een F.A.Q.. Hierin kun je al heel wat informatie terugvinden. Lukt dat niet dan kun je gebruik maken van het handige contactformulier. Hiermee krijg je het snelst antwoord op je vraag.

Per post kan het ook.
Next Step Media B.V.
Klantenservice Benelux
Bargelaan 200
NL-2333-CW Leiden

Of per e-mail o.v.v. Viezepraatjes.be
[email protected]Reviews en Ervaringen over Viezepraatjes.be

Er zijn nog geen reviews geschreven over Viezepraatjes.be

Schrijf ook een review over Viezepraatjes.be

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Viezepraatjes.be aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Viezepraatjes.be aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Viezepraatjes.be


Andere websites in de categorie 'Flirting'

Home » Flirting » Viezepraatjes.be