Reviews van deze auteur

Schandaalsite.

Review over Afspraakjes.com

Hallo voor de derde maal ben ik gekickt op afspraakjes en kan ik niet meer op de chatbox van afspraakjes.Waarom dat zal alleen god weten maar ik kan er in de verste verte niet op antwoorden.Wel dat de chatbox aan elkaar hangt van fakers en faksters.Het afspraakjes team zelf zijn een dikke bende laaggevallen ombeschofte marginalen.Een antwoord geven op een vraag doen ze niet of kunnen ze niet.Ik vermoed dat ze niet kunnen lezen.Nu ben ik ook nog gebanned en kan ik niets meer sturen naar een advertentie van een dame.De reden vraag het aan god die zal of kan het weten.Is het normaal dat zo een schandaalbende marginalen dat kan blijven doen de mensen te onrechte blokeren?

Sterke punten
Mensen ten onrechte blokeren en erg onbeschoft antwoorden.

Zwakke punten
Zwakke punten?Die woorden moet men nog uitvinden.

reacties:

Review: Anonimiteit

Dag Robert.Door en door gelijk heb jij wat je schrijft over afspraakjes.Ik begrijp niet dat zoiets mag blijven bestaan.Ik heb ook een een melding gedaan over deze site.(Schandaalsite)Lees mijn reactie ook eens a.u.b. Grts.

Review: Schandaalsite.

Mario:Maak jij soms ook deel uit van die schandaalsite?Lees anders eens alle reviews van die die site.En wat betreft dat klootzakje dat ik ben volgens jou koop een spiegel en bekijk je zelf eerst eens goed.