Reviews van deze auteur

oneerlijke server

Review over Afspraakjes.com

Als je een advertentie plaatst zelfs in de corecte rubriek zoals vb. hieronder aangaande rubriek sexdating "vrouw zoekt vrouw")

Naam : zoekertje
E-mail : [email protected]

Titel : zoektocht

Advertentietekst : ik ben een slanke, sportieve, goed en jongogend, gelukkig stabiel gehuwde vrouw van 48j.jong uit de regio meetjesland. Als vrouw koester ik al gruime tijd het fantasme mijn bi-gevoelens te kunnen ontplooien en geniet hierbij enorm van de aanwezigheid van mijn man (kan zowel aktief als passief) en dit alles in een ontspannen, huiselijke sfeer. Ben je slank, hygiënisch en intiem geschoren, niet rokend lees ik je graag terug met foto (niet naakt) in mijn mailboxje voor verdere kennismaking. voor de fakers te ontmoetigen, naar afspraak toe tel. vr-vr


deze werd geweigerd en verwijderd in de rubriek vrouw zoekt vrouw met mededeling dat deze in foute rubriek geplaats is
Dit niet tegenstaande dat vrouw van het koppel enkel een vrouw zoekt

Door deze advertentie en vooral door willekeur van de aanbieder en het uiten van mijn ongenoegen hieromtrent van deze site zijn wij zowel als vrouw en als koppel voorgoed geweigerd op deze site, niet tegenstaande onze terechtwijzeging van het niet naleven van wettelijke verplichtingen van deze aanbieder.

Heb jij/jullie deze ervaring met deze aanbieder van de site ook al gehad of ondervonden, neem contact met ons op op hieronder vernoemd e-mail adres, zodat deze aanbieder zich moet gedragen naar de belgische wetgeving aangaande "aangeboden diensten via web-site" en aan de wetgeving aangaande "datingsite"

[email protected]

Sterke punten
heb reeds perfecte date's gehad via deze site

Zwakke punten
ondoordacht, willekeur en vooral gericht naar financiele inkomsten.

reacties: