Reviews van deze auteur

Afspraakjes com is niet dat wat je denkt

Review over Afspraakjes.com

Van gratis seks is er echt weinig te zien op deze website, soms reageren er inderdaad wel eens vrouwen via het gratis sexdating onderdeel die je dan ook prompt om een fijne vergoeding zullen vragen.
Het chat programma dat ze hebben wordt beheerd door de moderators zelf, ze lijsten dan ook per moderator soms 8 tot 10 profielen online om zo de indruk te wekken dat er inderdaad een pak mensen op de chat zitten, wat meer is de moderators kunnen in hun backend netjes alle berichtjes die verstuurd worden meelezen, en eventueel wanneer ze er zin in hebben deze berichten ook kunnen verwijderen zodat je eeuwenlang kan wachten of ze veranderen zodat jij beschimpend overkomt bij een ander persoon. Het webcam systeem kan gewoon meebekeken worden door de moderators zodat er geen sprake kan zijn van enige privacy. Het hele systeem is dan ook bebaseerd op winst voor de eigenaars van deze website zelf, dames die professioneel zijn en gedurende 5 dagen geen advertentie hadden geplaatst worden geweerd omdat ze zogezegd die 2 euro advertentie kost niet betaald hebben...
Afspraakjes com wordt enkel gebaseerd op winstmarge en om dat winst percentage te kunnen blijven aanhouden gebeuren daar zaken die niet door de beugel kunnen. Hun backend is zodanig uitgerust dat alvorens je iets gezegd hebt ze je al via IP getraceerd hebben..

Sterke punten
Geen enkel

Zwakke punten
Schending van de privacy
Schending van de vrijheid van spreken
Oneerlijk ivm het echte aantal bezoekers op hun chat
.....

reacties: