Reviews van deze auteur

Als je U verveelt en niets anders te doen hebt

Review over Afspraakjes.com

Dit is een lok-site beste mensen van de vrije advertenties komt niets in huis. Het gaat om de verzameling van commerciële sites die met deze site verbonden is.
Ze maken je warm met hun advertenties tot je tot slot op zoek gaat naar sex-clubs - parenclubs - escort-service sites allemaal verbonden met deze lok-site.
Wie de advertenties gelooft is meer dan naiëf als puntje bij paaltje komt gaat sex om grof geld dit is al eeuwen zo en dat zal zo blijven.
Mensen en koppels die aan sex-sharing doen zijn eraan verslaafd (want sex is een verslaving die langs om verder gaat) of het zijn mensen in geldnood die snel een veel geld moeten geraken om hun schulden te kunnen betalen dan is sex de snelste manier uiteraard. onthou op sex-sites is "niets voor niets" en "voor niets gaat de zon op".

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Puur vergift voor aan sex verslaafde mensen, hoe meer je daarmee bezig bent hoe meer het jouw in zijn greep krijgt. Hou U met andere zaken bezig en dan moeten ze stoppen met dit soort sites uit pure noodzaak omdat ze er niets meer aan verdienen (kuist zichzelf op zoals het op vandaag massaal uit de grond schiet). Mensen uit deze generatie zijn verslaafd aan sex omdat ze vanaf 18 jaar en nog jonger steeds experimenteren met wisselende partners en deze verslaving komt hoe dan ook later terug in hun leven. Meer en meer dames hebben op vandaag op middelbare leeftijd een lichaam van een meisje van 18 met grote borsten van iemand van 50 dit komt omdat ze veel de vroeg intensief betrekkingen hebben gehad en het lichaam zich niet verder meer ontwikkeld heeft zoals het had moeten zijn. Bijgevolg zijn er heel snel niet meer aantrekkelijk voor mannen die het dan maar op een ander gaan zoeken.

Doe geen moeite het is verloren geld en tijd

Review over Tesamen.org

Zoals iedere datingsite is deze evengoed puur commercieel. Moesten ze er niets aan verdienen dan zouden ze niet als paddestoelen uit de grond schieten.
Iedere site doet zijn uiterste best om mensen op hun site te lokken en eenmaal je er op zit om jouw geld uit uw zakken te halen.
Deze site is niet anders dan alle andere.
Dames zoeken op dit soort sites is het zelfde als vroeger in huwelijks en relatie bureaus het soort die hier zit heeft écht geen ernstige bedoelingen in de zin van een echte liefdevolle relatie opzetten dit hebben ze namelijk reeds gehad die behoefte is er niet meer al hoewel sommige dit pas beseffen eenmaal ze er opnieuw aan begonnen zijn en dan hebben ze spijt en stoppen ze er opnieuw mee want ze willen eigenlijk gewoon hun vorig leven verder zetten uit noodzaak met iemand anders maar stellen vast dat die persoon anders is en aanpassen op die leeftijd is niet zoals je 23 bent ... 4 op de 5 keer lukt het niet meer (zie de statistieken maar na).

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Veel te weinig kandidaten en dan nog hoofdzakelijk uit de grootsteden Brussel - Antwerpen - Gent - Brugge (doen geen moeite als je ook niet in de buurt woont)
Hebben al vooraf een lijstje klaar met de vereisten waaraan je moet voldoen en dit is meestal een copy van hun vorig leven met iemand anders dus veel kans dat het niets wordt tenzij je U 100 % wil aanpassen een hen maar dan wordt je zelf ongelukkig uiteraard, helaas komt het besef pas nadien.

Als vrijgezel heb je hier niets te zoeken

Review over EliteDating

Ik ben hier anderhalf jaar lang lid geweest eerst bij e-darling uit Nederland en vervolgens bij Elite Dating uit Belgi? beide zijn dezelfde organisatie en de profielen worden vanuit beide sites aan de andere doorgegeven.
Als ongehuwde vrijgezel heb je hier niets te zoeken, alle dames zijn gehuwd geweest en hebben of hun partner wegens sterfgeval verloren of zijn gescheiden dames met kinderen (80 %) die absoluut geen zin hebben in een relatie met iemand die nog nooit in zijn leven in een gezin gestaan heeft.
De meeste dames komen uit de grootsteden Brussel - Antwerpen - Gent - Brugge en willen daar als ??n van hun eindeloze reeks voorwaarden blijven wonen dus moet je al op korte afstand wonen of je telt al niet mee (zien ze niet zitten). Ik heb zo van alles wat "gezien" op de site zoals dames die daar enkel zitten om te zien of ze nog aantrekkelijk zijn voor heren (sommige nog in relatie#, heren die zich uitgeven voor dames met de foto van hun vrouw #nep-profielen in groot aantal of enkel uit nieuwsgierigheid even gratis komen kijken).
Dames die de ene na de andere relatie gehad hebben (telkens enkele maanden en dan terug keren en op naar de volgende ...). Speelvogels die niet ernstig zijn en enkel hun fustraties afwerken na een mislukt huwelijk. Dames die dringend iemand nodig hebben voor meer geld en om hun vele werkjes te doen.
Deze die ?cht nog op zoek zijn naar een blijvende relatie met als basis elkaar respecteren en vooral heel graag zien heb ik daar niet gevonden integendeel ze beschouwen je als naief en een klein kind daar gaat het bij hen al lang niet meer om. Dus bij deze je weet wat je hier zult aantreffen ... tijd en geld verlies meer niet.

Sterke punten
Site doet een poging om ernstig over te komen maar laat tegelijk 50 % van de oude profielen staan (betrokkenen zijn al lang weg van de site of zijn enkel gratis eens komen kijken daar kun je als lid ook geen contact mee leggen).

Zwakke punten
Site is een puinhoop van oude en niet meer actieve profielen en daartussen zitten er een minderheid van actieve dames maar zie hierboven ... dus is het zoeken achter een speld in een hooiberg.

Ben ermee gestopt intussen.

reacties: