Reviews van deze auteur

Onterechte ban

Review over Afspraakjes.com

Een paar maanden nu heb ik Afspraakjes gebruikt. Man zkt vrouw is idd hopeloos. Ook reacties naar anderen worden zelden beantwoord. Te veel aanbod hé...
Maar nu. Totaal onrechtvaardig is het dat ik éénmaal niet goed opgelet heb en bovenaan geklikt heb op vr zkt man ipv andersom. Je krijgt dan een mail dat het manueel moet nagekeken worden. Zo zag ik mijn vergissing. Een mailtje gestuurd met uitleg en verontschuldigingen. Antwoord: geband. Na diverse mails waarin deze vergissing nog eens uitgelegd werd enz....kort antwoord: permanente ban. Case closed.
Van arrogantie gesproken !

reacties:

Review: Onterechte ban

Excuseer ??? Ik heb me NOOIT uitgegeven als vrouw. Ik heb NOOIT naar foto's gevraagd. Ik heb GEEN mail gestuurd (en zeker géén schofterige. Not my cup of tea !) dat ik wel degelijk een vrouw was enz enz.... Ik heb alle mails nog en wil ze hier of eender waar graag publiceren !
Mijn verhaal is zoals ik het hierboven beschreven heb, niet meer en niet minder en in alle eerlijkheid. Zoals ik jullie ook dikwijls gemaild heb. Tevergeefs. Nu blijkt dus wel heel erg duidelijk dat één of ander systeem niet sluitend is, dat u mails/personen door elkaar haalt. Met alle gevolgen vandien.

Review: Onterechte ban

Haha. Inderdaad, totaal niet klantvriendelijk (mss enkel voor de betalende klanten ? Ik overwoog nog om daar voor iets anders betalend te adverteren, maar na dit uiteraard niet meer). Na de vorige reactie hier heb ik zelfs nog een dreigmail gekregen. Dat er een dossier ging opgestart worden, klacht ingediend zou worden. Hij heeft geen been om op te staan en onder mijn klanten zijn enkele advocaten die zich hier best mee willen amuseren, maar dat is het allemaal niet waard.