Reviews van deze auteur

Weinig vrouwelijke gebruikers, en met reden

Review over Afspraakjes.com

Het probleem met deze site is dat het er behoorlijk platvloers aan toe gaat, vooral in de rubriek "Man zkt Vrouw". De meesten geraken niet verder dan "ik wil je neuken" (of een uitgebreider variant daarop) en daar voegen ze dan een foto van hun "beste vriend in volle glorie" aan toe. Of als die laatste niet veel voorstelt pikken ze een foto van een pornosite. Alsof vrouwen daarop zitten te wachten! Wie de (zeldzame) advertenties in de rubriek "Vrouw zkt Man" aandachtig (!!!) leest weet wel beter. Want wat staat daar in 99% van de gevallen? "Reacties graag met foto, maar niet van je ding!"

Even wat naakte (haha) cijfers? In de rubriek "Man zkt Vrouw" worden zo'n 300 à 400 advertenties PER DAG geplaatst. In de rubriek "Vrouw zkt Man" zijn dat er zo'n 30 à 40 ...PER MAAND! Zegt genoeg, lijkt mij: dames mijden deze site als de pest. En je kan het hen niet kwalijk nemen.

Mocht de site wat actiever worden beheerd (bvb. al te expliciete foto's worden geweigerd) dan zouden er misschien wat meer dames op afkomen. Maar actief beheer kost tijd en geld. En het grote (maar ook enige) pluspunt van deze site is dat niet-commerciële advertenties gratis zijn. Maar de "kwaliteit" ervan is er dan ook naar.

Sterke punten
gratis

Zwakke punten
héél weinig vrouwelijke gebruikers in de niet-commerciële rubrieken

reacties: