Reviews van deze auteur

Eenmaal verbannen - altijd verbannen.

Review over Afspraakjes.com

Ik heb vandaag 09/06/2021 een vriendelijk zoekertje gezet waarin ik ook aangeef nooit nog iets kritisch te schrijven over Corona: ik blijf voor altijd verbannen. Door het gedrag van velen zijn er extra doden gevallen met Corona. Dat mag niet vernoemd worden want je mag blijkbaar het hitsig sfeertje niet onderbreken. De overheid trekt er zich ook geen kl*ten van aan. Afspraakjes verdiend geen enkele ster maar ik zal het minstens 1 moeten geven omdat 0 geen optie blijkt te zijn.

Sterke punten
Net zoals mijn beoordeling: 0 sterretjes. Maar met veel geluk zitten er toch tevens serieuze mannen tussen: ook die kun je niet tegen houden.

Zwakke punten
Daar begin ik niet aan.

Geen 2e kans? Ik hoop van wel.

Review over Afspraakjes.com

Ik heb net beleefd gevraagd of ik een tweede kans krijg. Ik heb me geëxcuseerd voor het feit dat ik me tijdens de corona-crisis misschien wat aanstelde als moraalridder. Het stoorde me mateloos dat een deel van de bevolking uitdagend naar de bosjes bleef gaan met wildvreemden, ongeacht dat daar oudere mensen voor zouden opdraaien met hun leven. Want het virus is gek op spuugsel en andere vochten. Maar hey: er is geen tweede gratis site als deze hé? En ondanks de vele pikken aan de horizon, heb ik hier een toffe kerel ontmoet die thuis ging vertellen dat ie homo was. We steunden elkaar. Maar ik hoor niks meer van hem. *** Ik verberg voor niemand dat ik met mijn lieve man ben getrouwd. Een minder leuke realiteit is dat ik door zijn handicap zelfs niet meer aan knuffels geraak. Ik ben ook maar een man die 98% van de tijd mantelzorger thuis is. Die de verpleegsters élke dag drie keer helpt. En zelf ook de pampers vervangt. Ik blijf zoeken naar een toffe kameraad met wie ik wekelijks een leuke tijd kan beleven. Enkele uren netjes opladen - bij die ene - om weer verder te kunnen. Ik vraag hierbij aan Afspraakjes: "Laat je menselijke kant zien - geef mensen een tweede kans als ze geen gevaar voor de maatschappij zijn." Ik ga deze site niet aanvallen, ik ga ze aan enkele kennissen zelfs aanbevelen. Want hier zitten ook nette kerels tussen, die geen turbotaal gebruiken. Maar daar doet dus iedereen zijn of haar zin mee. Nog een mooie tijd! *** Wil je me schrijven? [email protected] Ik ben 58 en 168 cm. Heb een baardje en hou veel van oldies music, The Beatles. Geen rook, veel drank of drukte.

Sterke punten
Gratis.
Ook een spoedcursus goor taalgebruik.
What you see is meestal what you get.
Door deze site ben ik gaan beseffen hoeveel mannen van piemels houden: zèlfs hetero's!
Hier komen een massa mensen die - voor zover ik weet - nergens anders met hun wensen terecht kunnen!

Zwakke punten
Ach: het taalgebruik. Maar hierdoor weet je ook meteen met wie je ongeveer te doen hebt.
Boven de 50? Een dik buikje? Regel maar je begrafenis want succes ga je niet hebben. Maar we geven niet op, hé.
Diegenen die net als ik - eruit geschopt zijn - beseffen iets te laat dat we onderdanig de regels moeten vinden en volgen. Anders wordt je voor eeuwig verbannen naar het hol van Pluto. En da's pas ècht een gore plek (grapje).

reacties:

Review: Eenmaal verbannen - altijd verbannen.

Een vriendelijk verzoek aan de beheerder van Afspraakjes gericht.


Dag,

De corona heeft lelijk huisgehouden maar is – naar mijn idee – hanteerbaar geworden.

Mag ik je vragen mij terug toe te laten tot de site? Zodat ik een zoekertje kan plaatsen en op anderen reageren?Met vriendelijke groeten;

Dirk uit Heist op den Berg

Review: Winstbejag, willekeur, dreigementen, onwettig,...

Ik schreef de review die begon met: "Ik heb net beleefd gevraagd of ik een tweede kans krijg. Ik heb me geëxcuseerd voor het feit dat ik me tijdens de corona-crisis misschien wat aanstelde als moraalridder." Etc. Lees die tekst nog eens en als je mij wil ontmoeten > [email protected] Want ik heb net van verschillende anderen gelezen dat je een tweede kans wel mag vergeten.