50PlusRelatie

50PlusRelatie is een Belgische datingsite voor vrijgezellen vanaf 50 jaar en ouder die op zoek zijn naar een duurzame relatie en nieuwe vriendschappen. Er staat vele singles uit heel Belgie en Nederland ingeschreven, dus schrijf je snel gratis in en ontdek welke leuke singles er staan ingeschreven bij deze datingsite. Het vinden van gelijkgestemden is erg gemakkelijk op deze datingsite. Maak nu gratis een dating profiel aan en ga lekker opzoek door de profielen in de database van 50PlusRelatie. Je hebt de mogelijkheid om ongelimiteerd flirt- of persoonlijke berichtjes naar de andere leden op de datingsite te sturen. De datingsite is betrouwbaar en veilig om te gebruiken. Niet alleen maakt de datingsite gebruik van software die alle profielen controleert, alle profielen worden tevens met de hand gecontroleerd om er zeker van te zijn dat er alleen serieuze profiel op de datingsite staan.

Gratis inschrijven

Inschrijven en een profiel aanmaken is helemaal gratis bij deze datingsite. 50PlusRelatie is een leuke datingsite waar je met plezier gebruik zult maken van de handige functionaliteiten om bijvoorbeeld een leuke date te vinden. Er zijn namelijk veel leuke mannen en vrouwen te vinden op de datingsite. Met een gratis lidmaatschap heb je tevens de mogelijkheid om even rond te kijken op de datingsite om te beoordelen of de datingsite bij je past of niet. Na het aanmelden kun je direct zien welke leuke singles online zijn. Verder kun je gratis gebruik maken van de handige zoekmachine om leden snel (terug) te vinden. Je kunt gemakkelijk filteren op basis van leeftijd, woonplaats, uiterlijk en leeftijd. Met een gratis lidmaatschap heb je echter beperkte mogelijkheden op de datingsite. Ben je tevreden over de datingsite en wil je graag toegang tot alle functionaliteiten van 50PlusRelatie? Dit kan door een betalend lidmaatschap te nemen. Met een betalend (premium) lidmaatschap heb je toegang tot alle functionaliteiten van de datingsite.


Tarieven

Inschrijven is helemaal gratis op deze datingsite. Met een betaald lidmaatschap kun je onbeperkt berichten verzenden, alle foto's van leden bekijken en uitgebreid te zoeken tussen alle profielen op de datingsite. De tarieven van 50PlusRelatie kunnen inmiddels gewijzigd zijn. Controleer daarom altijd de actuele prijzen op de website van de datingsite. Ben je op zoek naar een datingsite waar je niks hoeft te betalen? Neem dan een kijkje op onze website bij de categorie ‘Gratis dating’


Veilig en betrouwbaarheid

Hoe veilig online daten is, hangt voor een groot deel af van jezelf. Geef nooit direct je persoonlijke e-mailadres of telefoonnummer. Neem de tijd om elkaar te leren door elkaar eerst een tijdje e-mails te sturen via het berichtensysteem van 50PlusRelatie. Heb je besloten om met iemand af te spreken?Spreek dan af op een openbare locatie zoals een café of een restaurant. Spreek nooit meteen bij iemand thuis af. Je bepaalt zelf of je anoniem blijft. Nergens op de website wordt jouw echte naam of e-mailadres weergeven. Persoonlijke gegevens zijn tevens niet zichtbaar voor aan andere gebruikers. Je bezoekt de site altijd via een 'nickname'.


50PlusRelatie Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over 50PlusRelatie.

Bezoek 50PlusRelatie

Schrijf een review