Affairechat

Wil je aanvatten met Affairechat.be?

Affairechat.be is een erotisch getinte chat site specifiek gericht op affaires en overspel. Heb je relatieproblemen of wil je simpelweg stiekem foefelen zonder dat je partner er achter komt? Bij Affairechat kun jij in contact komen met mensen met goesting. Een affaire kan op ontzetted veel manieren ontstaan, maar de laatste jaren is er een grote toename van online affaires te zien. Niet zo gek met de ‘vreemdgaan-sites’ die de afgelopen jaren als paddenstoelen uit de grond zijn geschoten. Hoe ontstaat dan zo’n affaire op het internet precies? EN wat kun je beschouwen onder een affaire?

Wat is dan een affaire?
Onder affaire verstaan we een (buitenechtelijke) liefdesrelatie met iemand anders dan de eigen partner. Andere woorden die gebruikt worden zijn overspel of een verhouding. Het begrip affaire kan op verschillende manieren worden omschreven maar heeft vaak iets met relaties en ontrouw zijn te maken. Bij een affaire komt dus vreemdgaan kijken. De eigen partner wordt bedrogen. In het algemeen wordt een eenmalig slippertje niet als affaire gezien. Bij een affaire gaat het meestal om overspel voor langere tijd. De eigen partner heeft geen weet van de seksuele escapades van zijn of haar partner buiten de eigen slaapkamer. Maar jij bent jij en je partner is je partner. Jullie kunnen beiden hele andere definities geven aan een affaire, evenals voor vreemdgaan. Waar voor de ene persoon chatten met een andere man of vrouw al volkomen not done is, is het voor de andere persoon helemaal geen probleem als je met een ander het bed in duikt. Zolang je maar niet verliefd wordt (vaak het geval bij swingers). Wat een affaire dus precies voor jou inhoudt en waar je precies naar op zoek bent als je een affaire wilt starten, is dan ook geheel aan jou. In ieder geval is het goed om te weten dat iedereen een andere definitie geeft aan een verhouding. Als je besluit om een affaire aan te gaan via Affairechat.be is het goed om dat in je achterhoofd te houden. Want de kans dat je overspel vroeg of laat uit gaat komen, is immers altijd aanwezig. Zeg nooit dat we je niet gewaarschuwd hebben voor deze site!


Affairechat.be, hoe gaat dat in zijn werk?

Een anoniem profiel aanmaken bij Affairechat.be kan in slechts enkele minuten. Zoals veel andere sites kies je een gebruikersnaam en profielfoto. Affairechat raadt zelf aan om een gebruikersnaam te kiezen die iets meer vertelt over jezelf. Een uitdagende foto (zonder smakeloos te worden) zal ook zeker de aandacht trekken. Je vult je persoonlijke voorkeuren en gegevens in, in je profiel. Leden van Affairechat.be kunnen inloggen op de chatomgeving. Om gebruik te maken van Affairechat.be zul je je eerst moeten aanmelden en een profiel aanmaken. Aanmelden is heel eenvoudig bij Affairechat.be. Zodra je je gegevens hebt ingevuld ontvang je per e-mail een activatielink. Discreet Contact Op Affairechat.be kun je foto's uploaden en plaatsen bij je profiel. Zelf bepaal je wie jouw foto's te zien krijgt. Je kunt er namelijk voor kiezen om je foto's te anonimiseren met de blur functie. Pas wanneer jij iemand toegang verleent tot je foto's kunnen zij deze bekijken. Je hoeft deze optie natuurlijk niet te gebruiken. Je kunt er ook voor kiezen je foto's openbaar te maken of alleen bepaalde foto's af te schermen (bijvoorbeeld foto's waarop je duidelijk herkenbaar bent).


Wat mag dat kosten, Affairechat.be?

Registreren en een profiel aanmaken op Affairechat.be is volledig kosteloos. Via ons ontvang je direct 5 gratis credits waarmee je kunt beginnen. Daarnaast is het altijd mogelijk om extra credits aan te schaffen. Affairechat.be werkt niet met abonnementen. Je bepaalt zelf of, en hoeveel geld je uitgeeft. Geen verrassingen achteraf. Een creditbundel van 10 Credits kost slechts € 9,99 gerekend. De kosten van een bundel van 50 Credits bedragen € 39,99 en de grote voordeelbundel van 300 Credits is er voor € 199,99. Je bepaalt zelf wanneer je deze credits gebruikt. Er is geen tijdslimiet.


Affairechat.be promo actie

Er zijn regelmatig straffe kortingen voor Affairechat.be te vinden op onze website. Check dus af en toe de pagina om te zien of er leuke acties zijn. Actuele kortingen: Meld je gratis aan en krijg meteen 5 gratis credits voor premium functies.


De klantendienst van Affairechat.be

Contact met de kantendienst kan met de vogende gegevens: Per post aan Affairechat.be Next Step Media B.V. Klantenservice Benelux Bargelaan 200 NL-2333-CW Leiden Of per e-mail o.v.v. Affairechat.be [email protected]


Affairechat Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Affairechat.

Bezoek Affairechat

Schrijf je eigen review