Schandaalsite.

Hallo voor de derde maal ben ik gekickt op afspraakjes en kan ik niet meer op de chatbox van afspraakjes.Waarom dat zal alleen god weten maar ik kan er in de verste verte niet op antwoorden.Wel dat de chatbox aan elkaar hangt van fakers en faksters.Het afspraakjes team zelf zijn een dikke bende laaggevallen ombeschofte marginalen.Een antwoord geven op een vraag doen ze niet of kunnen ze niet.Ik vermoed dat ze niet kunnen lezen.Nu ben ik ook nog gebanned en kan ik niets meer sturen naar een advertentie van een dame.De reden vraag het aan god die zal of kan het weten.Is het normaal dat zo een schandaalbende marginalen dat kan blijven doen de mensen te onrechte blokeren?

Sterke punten
Mensen ten onrechte blokeren en erg onbeschoft antwoorden.

Zwakke punten
Zwakke punten?Die woorden moet men nog uitvinden.

Bezoek Afspraakjes.com Reviews over Afspraakjes.com

2 reacties

Dan is het toch niet jammer dat je er niet meer opkan? Ik heb er goeie contacten mee, en nog steeds. Je bent gewoon gefrustreerd omdat je niet meer kan rukken en klootzakje spelen denk ik dan

Mario:Maak jij soms ook deel uit van die schandaalsite?Lees anders eens alle reviews van die die site.En wat betreft dat klootzakje dat ik ben volgens jou koop een spiegel en bekijk je zelf eerst eens goed.

Bezoek Afspraakjes.com Reviews over Afspraakjes.com

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Afspraakjes.com
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden