Reviews en klachten over datingsites

Fuckbook

Erotische Contacten   •   3 Reviews

Fuckbook is een unieke mengeling van een contactpagina voor volwassenen en een sociaal netwerk die het gemakkelijk maakt om sexuele verlangens en fantasieën waar te maken. Fuckbook biedt gratis een specifieke set van functies om erotische avontuLees verder »
AdultFriendFinder

Erotische Contacten

AdultFriendFinder.com is één van de grootste erotische websites. Hier vind je gemakkelijk en snel gelijkgestemden voor seksafspraakjes, daten, chatten, sexy flirten. AdultFriendFinder werd opgericht in 1996 en helpt mensen al ruim 15 jaar bij het vLees verder »
Victoria Milan

Vreemdgaan Dating   •   7 Reviews

Victoria Milan de grootste Europese datingsite en beste discrete datingsite voor wie al een relatie heeft. Voel je je gevangen in een saaie of liefdeloze relatie? Mis je de hevige passie, spanning en intimiteit? Victoria Milan geeft je liefdesleven wLees verder »
ChatMetMij

Flirting

Chatmetmij.com is een toonaangevende chat-app die mensen de mogelijkheid biedt om te communiceren met anderen van over de hele wereld. Of u nu op zoek bent naar nieuwe vrienden, romantiek, of gewoon een interessant gesprek, Chatmetmij.com is de perfe

Lees verder »
50match

Senioren Dating

50match.be - 50plus contact voor senioren

De grootste Belgische contactsite voor 50 plussers! Kom direct in contact met andere 50-plussers!

Lees verder »
Buurmeisjes.be

Erotische Contacten   •   19 Reviews

Buurmeisjes.be is een casual datingsite die zich richt op mannen, vrouwen en stellen in Belgie en Nederland die houden van spanning en erotiek. Buurmeisjes.be krijgt dagelijks vele nieuwe dating leden die op zoek zijn naar spannende en wilde contacteLees verder »
One Night Friend

Casual Dating

OneNightFriend - A Dating Site for Easy Meetings Try completely different online dating – meet fun-loving singles looking for dates in your area. Find a date for tonight. Join OneNightFriendLees verder »
XClub

Erotische Contacten   •   9 Reviews

XClub.nl is de meest spannende erotische datingsite. Jong en oud zijn hier op zoek naar een vaste seks relatie, zomaar een vluggertje of een spannende one night stand. Bij deze datingsite kun je al jouw ondeugende fantasieën uit te laten komen, er Lees verder »
Meetic

Algemene Datingsites   •   13 Reviews

Ben je op zoek naar een leuke date of een serieuze relatie? Zoek dan niet verder, want Meetic is de beste datingsite is dé meest succesvolle datingsite van zowel Nederland als België als het gaat om online dating. Veel vrijgezellen uit Nederland, BLees verder »
EroMatch

Casual Dating

Je zult de algemene voorwaarden moeten accepteren om toegang te krijgenZoek je Erotische Chats? Chat met leden die gelijke interesses hebben! Zoek leden die openstaan voor erotische chats of het delen van fantasieën met andere leden op deze websiLees verder »

Reviews

    Niet echt

    Review over Chat.be

    Ik had mij ingeschreven en ik kon een berichtje gratis sturen daarna moest ik betalen om verder te spreken, ik kreeg veel reacties van mooie jonge vrouwen die mooi zijn en zeggen dat ze wanhopig zijn en heel geil zijn er is er zelfs ene bij die schreef ik weet dat ik de mooiste niet ben maar het was een mooie jonge vrouw van 20 haar ik ben bijna 56 en heb nog nooit geweten dat een vrouw van 20 jaar zo enthousiast is om een man van 55 die ze niet kent wil zien en dat was haar eerste berichtje echte vrouwen vragen toch eerst iets over je werk, hobbies, persoonlijkheid of echte naam want iedereen heeft een fake naam wanneer je je inschrijft op een sex dating chat

    Sterke punten
    Hun creativiteit hoe ze mannen opgeilen met mooie vrouwen die direct heel geïnteresseerd sex getinte berichten schrijft vanaf het eerste berichtje zonder dat ze je kennen is natuurlijk fake

    Zwakke punten
    Zwakke punten is dat ze te goedkoop zijn ze vragen maar 1 euro per berichtje. (Lol een gesprek kan zo gemakkelijk 30 euro kosten voor 30 berichten per gesprek per dag en per gesprek met een bepaalde vrouw

    Nooit gedacht dit te vinden!

    Review over Mijn Begeerte

    Met een klein hartje me ingeschreven, maar de inhoud overtrof mijn verwachtingen. Je moet het gewoon proberen om te weten wat je krijgt. Meer kan ik er niet over zeggen. Hoe meer mensen deze leuke website ontdekken, hoe leuker het gewoon gaat worden voor iedereen!

    Alleen maar goeie ervaringen

    Review over GeheimeAffaires

    Slecht wil ik er niet over praten, want ik had alleen maar leuke contacten hier. Echte gesprekken, ook veel mensen uit de buurt. Tja ik ben een tevreden gebruiker!

    Sterke punten
    Doet wat het beloofd.

    Leuke lokale website

    Review over Flirtstad

    Eindelijk eens een beetje lokale website met mensen uit de buurt.
    Niet alleen blote tieten, maar ook inhoudelijke gesprekken. Verrassende website, niet gedacht dat er ook nog zoveel kwaliteit online was.

    Sterke punten
    Veel lokale mensen ingeschreven

    Je krijgt waar voor je geld

    Review over FlirtKompas

    Ik ben me al een paar weken goed aan het amuseren. Vrouwen uit de buurt die een gesprek kunnen houden en niet na 2 zinnetjes uitgepraat zijn.

    Sterke punten
    Interessante gesprekken.

    Zwakke punten
    Geen (voorlopig).