Anonimiteit

Offert vaak de noodzaak tot correcte omgangsvormen. De erg onbeschofte manier van antwoorden is bij deze gast niet te filmen. Hij zeikt mensen af zonder enige opgaaf van reden en troggelt je zonder reden geld. Misschien de FIOD eens langs laten gaan. Je zou dit soort sites moeten verbieden omwille van het feit dat deze joker mensen beledigd, afzeikt en misbruikt om zijn eigen frustraties op bot te vieren in zich te verrijken. Dat daar geen wetten tegen bestaan is jammer. Maar er is ook een andere mogelijkheid. Een oproep om niet meer te adverteren bij deze smeerpijp, dan wordt het vanzelf stil en is iedereen verlost van zijn smerige misbruik van de machtspositie die hij heeft.

Sterke punten
Absoluut geen

Zwakke punten
Lees de teksten, ook van anderen, die spreken boekdelen. Stop met adverteren op deze smerige site, ook nergens op reageren want je weet niet waar ja reacties naartoe gaan.

Bezoek Afspraakjes.com Reviews over Afspraakjes.com

1 reactie

Dag Robert.Door en door gelijk heb jij wat je schrijft over afspraakjes.Ik begrijp niet dat zoiets mag blijven bestaan.Ik heb ook een een melding gedaan over deze site.(Schandaalsite)Lees mijn reactie ook eens a.u.b. Grts.

Bezoek Afspraakjes.com Reviews over Afspraakjes.com

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Afspraakjes.com
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden