Bedrog en valse profielen

Bedrog en valse profielen

Deze datingsite werk samen met Stoute afspraakjes.nl maar net als daar maken ze gebruik van valse profielen, Eén profiel waarmee ik in contact was nl. HalleBelly uit West-Vlaanderen, gedurende enkel maanden en die verschillende foto's van me had ontvangen en waarmee ik vandaag had gestopt, nam plots op de site van Dating prikbord contact met me op. ondanks dat ik dezelfde foto en dezelfde Nickname op deze site had als op de andere was het net alsof ze me nooit had gezien of van me gehoord het was pas enkele dagen geleden dat ik laatst gesproken had met haar, deze profielen willen geen afspraakjes maken enkel alles doen om je op de site aan het mailen te houden.

Sterke punten
Deze site heeft geen sterke punten het is reeds de 5de maal dat dit me voorkomt hier zelfde profiel zelfde foto identieke beschrijving in het profiel als op die andere site en soms ook te vinden op sneleenseksdate.nl ik vraag me af wie van de dames op die site echt zijn en wie er alleen dienen om iemand aan het mailen te houden. ik denk dat de verhouding 30/70 % ligt wat dus zeer bedroevend en zeer onprofessioneel en vooral een gigantisch bedrog is. De oprichters van deze sites zou een dringend onder de loep genomen moeten worden.

Zwakke punten
Bedrog, leugens, afzetters en heel veel valse profielen, een bedrijf met mensen die er hun beroep van hebben gemaakt om iemand aan het mailen te houden en zodoende credits af te zetten.

Bezoek Dating Prikbord Reviews over Dating Prikbord

2 reacties

ja ook ik denk het daar er zo veel ongeveer op het zelfde uit komen heb daarom nog maar enkele gemaild maar de eerst die men terug krijgt terekt op niets men geeft geen dudelijk andwoord op je vraag en ook de profielen van de vrouwen komen ongeveer dikwijls terug bij andere misschien zijn er wel echte tussen maar hoe kan men het weten men vraagt nog al veel voor in kontact te komen (1.50°)en dat alleen maar om vier getallen te bekomen ik hoep dat andere hier lessen uit trekken en niet meer betalen zodat die bedriegers er tussen uit vallen groetjes

Wel dat is nu weer verandert, naar aanleiding van hun nieuwste prijzen heb ik deze mail aan hen verstuurt: Geachte, mag ik u vragen wanneer u de prijs van een telefonische code verhoogd heeft van 1.50€ per gesprek naar 2.00 € per minuut en het doorgeven van deze code net iets langer dan 1 minuut laat duren? En als het 1 minuut en 2 seconden duurt tellen jullie dan 4.00€ of is dit 2.00 € per VOLLEDIGE minuut? aan ? En waarom is de kost vanuit Nederland maar 1.40 PER BERICHT !!!!!!!!!!!!!!!!! wat hebben de Belgische klanten jullie gedaan? DUS BESTE MENSEN OPGELET ALS U NOG EENS EEN CODE VRAAGT HET ZAL U DUUR TE STAAN KOMEN;

Bezoek Dating Prikbord Reviews over Dating Prikbord

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Dating Prikbord
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden