Flirten - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 16 augustus 2018
Flirten Logo
  1. Flirten
  2. Flirten Reviews
  3. Schrijf ook een review over Flirten

Niet tevreden over Flirten? Probeer dan eens Flirten in de buurt.

Flirten

Hou je van romantiek, seks of ben je gewoon op zoek naar een fuck buddy? Ben je eenzaam, niet lang terug uit een relatie of wil je gewoon je grenzen verleggen? Dan ben je bij flirten.nl op het juiste adres. Hier kan het onschuldig flirten verder resulteren in spannende sexcontacten. Een ieder vanaf 18 jaar komt zeker aan zijn of haar trekken op deze site.

Om gebruik te kunnen maken van de diensten van deze site, moet men eerst een account aanmaken. GeÔnteresseerden kunnen geheel gratis, snel en eenvoudig een account aanmaken op deze site. Dit kan men onder andere doen door op de startpagina van de site de diverse stappen te volgen. Onder het kopje "Schrijf je gratis en vrijblijvend in" kan men onder andere aangeven of men een man of een vrouw is en waar men naar op zoek is. Verder kan men ook ingeven wat de woonplaats is, de geboortedatum en in welke leeftijdsklasse men een match zoekt. Hierna krijgt men de mogelijkheid om een e- mail adres, gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen en te klikken op 'gratis account aanmaken'. Na de aanmelding bevestigd te hebben kan men direct op zoek naar spannende flirtcontacten.

Op de startpagina van de site zijn er ook een aantal profielen van vrouwen te zien, die allen op zoek zijn naar spannende flirtcontacten. De profielen bestaan uit een foto, de naam en leeftijd van de persoon alsook een beschrijving. In de beschrijving geeft de gebruiker namelijk aan waar hij of zij naar op zoek is. De profielen op deze site zijn deels echt en deels fictief. Met de fictieve oftewel entertainment profielen is het helaas niet mogelijk om fysieke afspraken mee te maken. Personen die dus op zoek zijn naar vrienden, kennissen of een flirtpartner kunnen zich snel aanmelden op flirten.nl.

Flirten Details

Hits: 497

URL: http://www.flirten.nl/splash

CategorieŽn: Algemene Datingsites

Reviews: 0Reviews en Ervaringen over Flirten

Er zijn nog geen reviews geschreven over Flirten

Schrijf ook een review over Flirten

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Flirten aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Flirten aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Flirten


Home Ľ Algemene Datingsites Ľ Flirten