Fox Dating - Slechtere site is er eigenlijk niet, Als je van je geld af wil ga naar Foxy Date

Fox Dating - Slechtere site is er eigenlijk niet, Als je van je geld af wil ga naar Foxy Date

Ik ben ook begonnen aan Foxy Dates
Niet te geloven van deze site wat kan je hier toch in vergissen. Zelfde meegemaakt ik kom op die site en sprak een leuke dame, smoorverliefd als het maar kan, maar als ik kijk naar hun hoe zij reageren, belachelijk 500 karakters kan je gebruiken incl, Spatie zij schrijven terug met 2 of 3 zinnen.
Waarom niet zoveel mogelijk dat deed ik dus wel ik gaf aan naar 3 weken om af te spreken. Echt zij weten hoe ze je om kunnen praten om gewoon op de site nog even beter leren kennen. je doet dat dan springt het groene vlakje onder het schrijf vlak van mail naar sms dan kan je via de telefoon je denkt van nou lekker makkelijk toch dus niet hé, je kan dan maar 250 karakters doen en het is duurder voordat je het weet heb je zo weer dat de site aangeeft dat je weer credit moet opwaarderen je bent stapel verliefd op die dame waar je mee chat zij beloofd alles wat jij maar horen wil. Heren Dames alsjeblief ga naar een gewone site kijk in de top 10 haal daar U site waar u dan op wil zitten geloof me dat is 100 x goed koper dan Dating Prikbord of Foxy dates als je per credit moet betalen klop er iets niet bij andere sites kan je per maand of kwartaal per half jaar of 1 jaar je betaald dan omgerekend per maand wat op die fake sites per dag moet betalen. als je per maand betaal is het ook nog is onbeperkt dat is toch beter. Dus een gewaarschuwd mens telt voor 2 kijk alsjeblief uit mensen.
Mensen nog 1 ding het lijkt wel of je tegen een computer praat.

Sterke punten
voor Foxy dates is dit dat zij bakken vol geld verdienen jij moet voor heen en weer betalen elke keer 20 credit. ( belachelijk veel toch )

Zwakke punten
Criminelen zijn het, geld verdien via mensen die niet veel hebben.

Bezoek Foxy Dates Reviews over Foxy Dates

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Foxy Dates
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden