Foxy Dates - 8 Reviews

Last updated: 24 oktober 2020
Foxy Dates Logo

10% aanbevolen, 8 Reviews

  1. Foxy Dates
  2. Foxy Dates Reviews
  3. Schrijf ook een review over Foxy Dates

Niet tevreden over Foxy Dates? Probeer dan eens Mijn Begeerte.

Foxy Dates

Foxy Dates is een serieuze en moderne contactsite waarbij u altijd direct in verbinding wordt gebracht met leuke mannen of vrouwen die op zoek zijn naar een relatie, vriendschap, date, of enkel een gezellige chat. Aanmelden is bij ons gratis en geheel vrijblijvend.

Na uw aanmelding kunt u direct een chat starten met een van onze vele singles. Daarbij kunt u handig gebruik maken van onze partnervoorstellen. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een leuke man of vrouw uit te zoeken.

Foxy Dates Details

Hits: 641

URL: http://www.foxy-dates.com/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 8


Foxy Dates reviews (8):

Foxy Dates - Duur & Oplichters!!!

0

Review:
Hier eerlijke en goedgelovige dacht dat ik hier met serieuze meisjes te doen had maar het tegendeel is waar. Hier ook na een maand chatten afgesproken en s morgens zegt ze af omdat haar hondje onder auto is gelopen. Na een maand of 2 verder wou terug afspreken en was smorgens ziek , altijd een excuus om niet moeten af te spreken... Naam : Derian en zijn dan van je streek ... afblijven van deze site , zijn mensen die hiervoor werken en geld verdienen...

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Oplichters zijn't en halen het geld uit je zakken!

G. beveelt Foxy Dates NIET aan bij vrienden/bekenden

Foxy Dates - Bedrog

0

Review:
Had ook iemand ontmoet ging echt leuk een date zat erin maar op vrijdag voor de zaterdag dat we een date hadden kreeg ik een mail dat ze plotseling ziek was geworden ook op deze site wordt je belazerd het wordt tijd dat er iets tegen gedaan wordt trap er niet in net als lovezone ook fake

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Fake

Bram kreme beveelt Foxy Dates NIET aan bij vrienden/bekenden

Foxy Dates - Bedrog

0

Review:
Al 9maanden aan het chatten met knappe dame met lang zwart haar is verpleester. Kom deze dame bekend voor iemand bekend voor. Enkele keren datum vast gelegd en steed komt er iets tussen. Maar ook veel geld kwijt. Hoor het graag als deze dame voor iemand bekend voorkomt.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Enorm duur

Lieverdje beveelt Foxy Dates NIET aan bij vrienden/bekenden

Foxy Dates - Bedrog op de site, ben € 135 armer

0

Review:
Gisteren 12-11, ingeschreven, vanmorgen een email, met een hele leuke dame Astrid7, uit Maastricht, werkt als verpleegkundige. Na een aantal keren credit te hebben gekocht, werden alle cijfers een ster *, we wilde omdat het zo duur is de mob. tel nummers uitwisselen. Toen het in letters gezet, zoals nul, zes, enz....ook dit werden een ster. In het Engels zero, six, je kunt het al raden.....ook dit werden sterren. Mijn adres gegeven, ja hoor dit werden sterren. Zitten zoeken op de foto, via Google, met dit als uitkomst: Denise Patrick 1X Fit Model
New York, New York
MSA Models 2129448896/ Cell: 9175971333 [email protected]
Apparel & Fashion

Skills:
Fashion, Sewing, Apparel, Fashion Design, Draping, Fit, Design Fit, Consultant, Outerwear, Trend, Retail, Trend Analysis, Sportswear, Dresses, Advertising, Textiles, Lingerie, Styling, Tech Packs, Fitting, Technical Design, Swimwear, Knitwear, Wovens

Education:
American Overseas School Of Rome 1969 – 1971
High School, Fine/Studio Arts, General

United States International University England
Art, Drama

Experience:
Denise Patrick October 1980 – Present
Show more.

Dus om een lang verhaal kort te maken, ik ben vreselijk bedrogen, heb wel nog credit staan, daar ga ik haar vertellen, over het bedrog, of is er een manier dit terug te krijgen (zelf denk ik van niet) Heb via ING online betaald, weet iemand een oplossing, dit terug te krijgen, ik hoor dat natuurlijk graag.

Sterke punten:
Ze weten je, op een manier in de maling te nemen, die je zelf door hebt (nu wel)

Zwakke punten:
Dat zijn dan mijn zwakke punten, dat ik hier in ben getrapt, weer een ervaring rijker en € 135 armer

meerval2 beveelt Foxy Dates NIET aan bij vrienden/bekenden

Foxy Dates - Foxy dating een dievenbende

0

Review:
Een account aangemaakt en enkele minuten later al contact met iemand die voorgesteld was door hun zoekmachine.Mooie knappe vrouw die mooie beloftes deed en eerlijk over kwam.Na drie weken dagelijks toch zeer veel dure berichten gestuurd te hebben en de hemel op aarde beloofd te zijn hadden we een afspraak.Tien ik op de plaats stond was ik daar alleen en toen ik via mijn iPhone terug contact opnam kreeg ik te horen dat er iets was tussen gekomen.Terug van begin af dagelijks chatten en veel keer zelfde vragen beantwoorden.Dan nog een maand vol gehouden en 2500€ lichter gemaakt en nog steeds even ver.Steeds uitvluchten dat het plots niet past voor een date en men moet dan maar geloven dat ze 24op 24 werken.Ik heb het stop gezet en zou deze site zeker aan niemand aanbevelen want denk dat get allemaal medewerkers zijn van de site zelf.

Sterke punten:
Niks van sterke punten

Zwakke punten:
Zeer duur en bedriegers.
Als je contact opneemt met de helpdesk krijg je als antwoord dat je persoonlijk uw gegevens mag doorgeven naar een contact maar volgens contact krijgen ze dan uitsluitend sterretjes te zien.Heb dan gegevens als een foto verstuurd en werkte zogezegd ook niet.Dus gewoon een commerciële site die veel geld slaat uit goed gelovige mensen die denken de liefde van hun leven te vinden

Franky beveelt Foxy Dates NIET aan bij vrienden/bekenden

Foxy Dates - Fox Dating - Slechtere site is er eigenlijk niet,

0

Review:
Ik ben ook begonnen aan Foxy Dates
Niet te geloven van deze site wat kan je hier toch in vergissen. Zelfde meegemaakt ik kom op die site en sprak een leuke dame, smoorverliefd als het maar kan, maar als ik kijk naar hun hoe zij reageren, belachelijk 500 karakters kan je gebruiken incl, Spatie zij schrijven terug met 2 of 3 zinnen.
Waarom niet zoveel mogelijk dat deed ik dus wel ik gaf aan naar 3 weken om af te spreken. Echt zij weten hoe ze je om kunnen praten om gewoon op de site nog even beter leren kennen. je doet dat dan springt het groene vlakje onder het schrijf vlak van mail naar sms dan kan je via de telefoon je denkt van nou lekker makkelijk toch dus niet hé, je kan dan maar 250 karakters doen en het is duurder voordat je het weet heb je zo weer dat de site aangeeft dat je weer credit moet opwaarderen je bent stapel verliefd op die dame waar je mee chat zij beloofd alles wat jij maar horen wil. Heren Dames alsjeblief ga naar een gewone site kijk in de top 10 haal daar U site waar u dan op wil zitten geloof me dat is 100 x goed koper dan Dating Prikbord of Foxy dates als je per credit moet betalen klop er iets niet bij andere sites kan je per maand of kwartaal per half jaar of 1 jaar je betaald dan omgerekend per maand wat op die fake sites per dag moet betalen. als je per maand betaal is het ook nog is onbeperkt dat is toch beter. Dus een gewaarschuwd mens telt voor 2 kijk alsjeblief uit mensen.
Mensen nog 1 ding het lijkt wel of je tegen een computer praat.

Sterke punten:
voor Foxy dates is dit dat zij bakken vol geld verdienen jij moet voor heen en weer betalen elke keer 20 credit. ( belachelijk veel toch )

Zwakke punten:
Criminelen zijn het, geld verdien via mensen die niet veel hebben.

Jozef beveelt Foxy Dates NIET aan bij vrienden/bekenden

Foxy Dates - FOXY DATING: BEGIN ER NIET AAN

0

Review:
Verleden week voor de eerste keer op dergelijke site geweest. Bij Foxy krijg je dan 200 credits gratis. Rap contact. Vervolgens minimum aan credits gekocht. Je moet betalen om te sturen en te lezen. Mijn credits op en na een dag toch nog berichten kunnen lezen ( om te lokken natuurlijk). Laatste bericht ontvangen aan de inhoud te zien zeker niet afkomstig van de persoon in kwestie. Het lag er te dubbel en te dik op. Mijn verstand gebruikt en account opgezegd. Ik hoop dat velen dit lezen. Je denkt dat je van iemand iets ontvangt maar het eerste kan juist zijn maar nadien....
Ook twee vragen gesteld via helpdesk...geen antwoord

Sterke punten:
Ik zou niet weten welke

Zwakke punten:
Veel te duur en niet klantvriendelijk

André C beveelt Foxy Dates NIET aan bij vrienden/bekenden

Foxy Dates - Foxy dating te duur en oneerlijk

0

Review:
Ik heb een account aangemaakt op Foxy Dating.
Na een half uur kreeg ik reeds een bericht via sms gestuurd door een lid.
Zij vroeg mijn nr, maar dat wordt blijkbaar onleesbaar gemaakt door de site, waardoor het onmogelijk is om af te spreken.
Ook word je betaling om te chatten omgerekend in credits; 20 euro voor 200 credits.
Na drie berichten gestuurd te hebben bleek er meer credits aangerekend dan was vermeld. 20 credits per bericht i.p.v 10.
Dus na 10 berichten was ik 20 euro kwijt, wat schandalig is. Bij andere sites kun je onbeperkt berichten schrijven en voor veel minder geld.

Sterke punten:
000000000000000000000000000

Zwakke punten:
Oneerlijk en veel te duur

Frederik A beveelt Foxy Dates NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Foxy Dates

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Foxy Dates aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Foxy Dates aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Foxy Dates


Home » Algemene Datingsites » Foxy Dates