Gay.be is een Belgische datingsite gericht op homo's. Hier kunnen homo's elkaar chatten, uitgaan en/of seksdates in België en Nederland regelen. De datingsite is gebruiksvriendelijk en kan ook normaal gebruik worden op je mobiele telefoon. Hierdoor kun je overal afspraakjes maken en leuke mannen bekijken op de datingsite. Je heb de mogelijkheid om te chatten en degene die je leuk vindt in de contactenlijst bewaren. Laat je foto zien en stem mee voor de mooiste jongens? Ben je op zoek naar een spannende date met een lekkere man, neem dan gerust een kijkje op Gay.be!

Over Gay.be

De website biedt een effectieve homo dating service in Belgie! Het online platform bestaat al enkele jaren. Het bevat nu duizenden advertenties van mannen die graag contact willen met andere homo's in België! Deze gay datingsite is de beste van Belgie en is ongetwijfeld favoriet bij veel homo's. De beheerders van de datingsite controleert handmatig alle nieuwe advertenties. Leden kunnen op elk gewenst moment om een ​​verdacht profiel melden. Tevens worden profielen verwijderd als zij lange tijd niet gebruikt zijn. Hierdoor weet je zeker dat je niet teleurgesteld zal worden door niet actieve leden.


Inschrijven Gay.be

Inschrijven bij Gay.be is helemaal gratis. Binnen enkele eenvoudige stappen heb je een gratis profiel aangemaakt op de datingsite. Aanmelden kun je doen met je Facebook account. Hierdoor kun je je sneller registreren. Jouw Facebook account zorgt voor de persoonlijke gegevens die je gebruikt op de datingsite. Maar persoonlijke gegevens blijven vanzelfsprekend verborgen voor derden en strikt vertrouwelijk. Door je aan te melden met je Facebook account gaat inloggen op de website gaat dan ook een stuk sneller. Geen zorgen, Gay.be zal nooit zonder toestemming berichten achterlaten op jouw Facebook pagina.


Functionaliteiten Gay.be

De website heeft leuke functionaliteiten waar je gebruik van kan maken om andere te leren kennen. Zo kun je een praatje maken met de webcam aan. Naast dat het spannend is, geeft dit je de mogelijkheid om iemand beter te leren kennen. Videobeeld zorgt er direct voor of iemand echt ons bevalt of juist helemaal niet. Als dat zo is, kan de beurzen snel weer heel ondeugend. Zo niet, het maakt niet uit, dan kunt u altijd een praatje met andere mensen. Daarnaast de snelheid-flirt technologie. Het principe hiervan? Je selecteert een reeks foto's van mensen die je leuk vindt. Bij wederzijdse interesse, kun je berichten met elkaar uitwisselen. Er wordt dan een bericht naar je verzonden dat iemand ook interesse in jou heeft. De datingsite heeft geen mobiele applicatie die je kunt gebruiken op je mobiele telefoon. De website van Gay.be is echter wel gebruiksvriendelijk voor mobiele telefoons. Je kunt de website dus gewoon normaal gebruiken via je telefoon.


Gay.be Reviews

Bezoek Gay.be

Schrijf een review