GayDatingPlanet.be

Waarom GayDatingPlanet.be ? Met de meeste leden is GayDatingPlanet.be de beste plek om spannende sexcontacten te vinden. Hier vind je profielen van ruimdenkende sexy vrouwen, mannen en geile stellen die net als jij willen genieten van erotiek, sex of swingen. Doe ook mee en maak vandaag nog kennis met mensen die ook op zoek zijn naar opwinding en sexueel genot!

GayDatingPlanet.be Reviews

  een geldklopperij van de hoogste plank

  Elke dag berichten en flirten. Telkens krijg je ongeveer dezelfde voorstellen of antwoorden. Van een concrete afspraak is absoluut geen sprake. Men stelt steeds dezelfde vragen,... Jammer dat hier geen controle op gebeurt en maatregelen getroffen worden. Op een mum van tijd ben je veel geld kwijt voor werkelijk niets.

  Sterke punten
  men slaagt er in je te misleiden, jammer

  Zwakke punten
  al heel snel ontdek je het systeem, maar ondertussen ben je al veel geld kwijt

  gaydatingplanet.nl Fake ?

  ik heb ook een profiel op gaydatingplanet.nl gezet , en idd als het op een afspraak zou aankomen wordt de boot afgehouden . Ik zelf zit in de regio Limburg , en bij mij is het kwartje pas gevallen ; in de regio Limburg zijn er zo wie zo bijna weinig dates te maken in vergelijking met andere websites voor dating alsook de website van marktplaats of dergelijke . Bij gaydatingplanet krijg je gewoon iedere dag flirten en berichten , en die lijken vrij sterk op elkaar . De- zelfde taalfouten komen in de berichten terug . Om een date te maken lijkt het nogal een kostelijke zaak , zelfs als je een prive mailadres aan de betrokkene dater kenbaar maakt wordt de boot afgehouden . Dus zijn mijn conclusies niet terecht dat het hier eerder om een fake datingssite te gaan ?

  Sterke punten
  zijn er wel sterke punten

  Zwakke punten
  duur en je krijgt niets

  is gaydatingpl.nl oplichting?

  IS gaydatingplanet.nl oplichting?

  ik krijg op een aantal aanvragen (om even te zien) dezélfde soort en stijl vn antwoorden.
  er vallen mij bovendien een groot aantal gelijkenissen in de omschrijvingen die in de profielen van de verschillende leden.

  de replieken hebben nog iets anders gemeen:
  men vraagt mij voortdurend terug te mailen, maar dan wel UITSLUITEND VIA de genoemde site, wat geld kost...

  Mag ik antwoord?

  R V H

  [email protected]


  ps. natuurlijk: àls ik geen antwoord krijg en ik ontdek dat deze review (dat een OPEN VRAAG is) NIET afgedrukt werd...
  dan weet ik genoeg.

  En dan wil ik gerechtelijke stappen zetten...

  Sterke punten
  lklkl?

  Zwakke punten
  lklklk?

Bezoek GayDatingPlanet.be

Schrijf je eigen review