Reviews van deze auteur

gaydatingplanet.nl Fake ?

Review over GayDatingPlanet.be

ik heb ook een profiel op gaydatingplanet.nl gezet , en idd als het op een afspraak zou aankomen wordt de boot afgehouden . Ik zelf zit in de regio Limburg , en bij mij is het kwartje pas gevallen ; in de regio Limburg zijn er zo wie zo bijna weinig dates te maken in vergelijking met andere websites voor dating alsook de website van marktplaats of dergelijke . Bij gaydatingplanet krijg je gewoon iedere dag flirten en berichten , en die lijken vrij sterk op elkaar . De- zelfde taalfouten komen in de berichten terug . Om een date te maken lijkt het nogal een kostelijke zaak , zelfs als je een prive mailadres aan de betrokkene dater kenbaar maakt wordt de boot afgehouden . Dus zijn mijn conclusies niet terecht dat het hier eerder om een fake datingssite te gaan ?

Sterke punten
zijn er wel sterke punten

Zwakke punten
duur en je krijgt niets

reacties:

Review: is gaydatingpl.nl oplichting?

ik heb ook een profiel op gaydatingplanet.nl gezet , en idd als het op een afspraak zou aankomen wordt de boot afgehouden . Ik zelf zit in de regio Limburg , en bij mij is het kwartje pas gevallen ; in de regio Limburg zijn er zo wie zo bijna weinig dates te maken in vergelijking met andere websites voor dating alsook de website van marktplaats of dergelijke . Bij gaydatingplanet krijg je gewoon iedere dag flirten en berichten , en die lijken vrij sterk op elkaar . De- zelfde taalfouten komen in de berichten terug .
Om een date te maken lijkt het nogal een kostelijke zaak , zelfs als je een prive mailadres aan de betrokkene dater kenbaar maakt wordt de boot afgehouden . Dus zijn mijn conclusies niet terecht dat het hier eerder om een fake datingssite te gaan ?