Match4Me - De serieuze dating site voor hogeropgeleide singles in België en Vlaanderen. Wil jij ook in contact komen met duizenden gelijkgestemde singles? Schrijf je dan gratis in op de website. Als je graag wil daten met mensen die ook op zoek zijn naar een serieuze relatie, dan ben je bij match4me.nl op de juiste plek. De datingsite is gericht op online daten voor hoogopgeleide singles en is opricht in 2002. De keuze voor een duidelijk omschreven doelgroep blijkt een groot voordeel te bieden,namelijk een ruim aanbod kandidaten die meteen al aan een criterium voldoen dat iedereen belangrijk vindt: opleidingsniveau.

Doelgroep Match4Me

Match4me is een datingsite speciaal gericht op hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze en duurzame relatie. Op deze manier komen mensen sneller met elkaar in contact, die op dezelfde golflengte zitten.


Inschrijven Match4Me

Inschrijven bij Match4Me is helemaal gratis. Er zijn echter wel kosten verbonden aan het gebruiken van de andere functionaliteiten op de datingsite. Tijdens het inschrijven moeten 4 eenvoudige stappen gevolgd worden om een eigen dating profiel te maken. Het is niet noodzakelijk om alles in te vullen, maar hoe meer informatie je toevoegt aan je dating profiel, hoe meer kans je hebt op goede matches. Je hebt tevens de mogelijkheid om foto's te uploaden en aan je profiel toe te voegen. Als alle informatie ingevuld is, kan het profiel geactiveerd worden. Nadat je bent ingelogd, kan je zelf op zoek naar geschikte kandidaten. Dit kun je doen door een zoekprofiel in te vullen, waarna je een overzicht krijgt van profielen, die het meest aan het ingevulde zoekprofiel voldoen.


Lidmaatschappen Match4Me

Er zijn twee soorten lidmaatschappen op deze datingsite, namelijk een gratis en een betaald lidmaatschap. Leden kunnen het gratis lidmaatschap zelf stopzetten. De stappen hiervoor zijn: - Ga naar 'Mijn profiel'; - kies bij 'Instellingen en lidmaatschap' voor 'Uitschrijven'. Betaald lidmaatschap Direct na het sluiten van de overeenkomst word gestart met het uitvoeren van de overeenkomst en kan gebruik gemaakt worden van het volledig lidmaatschap. Men kan binnen 14 dagen gebruik maken van het herroepingsrecht. Als een lid binnen die 14 dagen al daadwerkelijk gebruik maakt van de betaalde diensteverlening, dan is Match4Me gerechtigd om een redelijk bedrag voor de afgenomen dienstverlening in rekening te brengen. Dit bedrag is niet hoger dan het abonnementsgeld voor de periode van 1 maand (€ 24,95). Eventuele restitutie zal binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst plaatsvinden.


Match4Me App

Match4me beschikt nog niet over een mobiele applicatie. De datingsite heeft echter een mobiele variant beschikbaar waarmee leden de hele website van Match4Me op hun mobiele telefoon kunnen gebruiken. Leden hebben hierdoor de mogelijkheid om altijd en overal online te zijn en op zoek te gaan naar een leuke date. De mobiele versie van Match4Me is op vrijwel ieder mobiel apparaat, zoals iOS en Android te gebruiken.


Uitschrijven Match4Me

Je uitschrijven bij Match4Me is erg eenvoudig en gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is een paar simpele stappen: 1) Ga naar het menu bovenin. Daar bevindt zich de knop 'Mijn Profiel'. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er aan de linkerkant van de pagina een menu met 'Mijn Instellingen Wijzigen'. 2) Wanneer je hierop klikt, verschijnt er aan de linkerkant de knop 'Uitschrijven'. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt er een tekst waarin de voordelen van een Match4Me lidmaatschap genoemd worden. 3) Uitschrijven is mogelijk door op de link onderaan de pagina te klikken. Na opgave van een reden voor opzeggen van je Match4Me account kun de uitschrijving voltooien.


Match4Me Reviews

Bezoek Match4Me

Schrijf je eigen review