Match4Me - De serieuze dating site voor hogeropgeleide singles in België en Vlaanderen. Wil jij ook in contact komen met duizenden gelijkgestemde singles? Schrijf je dan gratis in op de website. Als je graag wil daten met mensen die ook op zoek zijn naar een serieuze relatie, dan ben je bij match4me.nl op de juiste plek. De datingsite is gericht op online daten voor hoogopgeleide singles en is opricht in 2002. De keuze voor een duidelijk omschreven doelgroep blijkt een groot voordeel te bieden,namelijk een ruim aanbod kandidaten die meteen al aan een criterium voldoen dat iedereen belangrijk vindt: opleidingsniveau.

Doelgroep Match4Me

Match4me is een datingsite speciaal gericht op hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze en duurzame relatie. Op deze manier komen mensen sneller met elkaar in contact, die op dezelfde golflengte zitten.


Inschrijven Match4Me

Inschrijven bij Match4Me is helemaal gratis. Er zijn echter wel kosten verbonden aan het gebruiken van de andere functionaliteiten op de datingsite. Tijdens het inschrijven moeten 4 eenvoudige stappen gevolgd worden om een eigen dating profiel te maken. Het is niet noodzakelijk om alles in te vullen, maar hoe meer informatie je toevoegt aan je dating profiel, hoe meer kans je hebt op goede matches. Je hebt tevens de mogelijkheid om foto's te uploaden en aan je profiel toe te voegen. Als alle informatie ingevuld is, kan het profiel geactiveerd worden. Nadat je bent ingelogd, kan je zelf op zoek naar geschikte kandidaten. Dit kun je doen door een zoekprofiel in te vullen, waarna je een overzicht krijgt van profielen, die het meest aan het ingevulde zoekprofiel voldoen.


Lidmaatschappen Match4Me

Er zijn twee soorten lidmaatschappen op deze datingsite, namelijk een gratis en een betaald lidmaatschap. Leden kunnen het gratis lidmaatschap zelf stopzetten. De stappen hiervoor zijn: - Ga naar 'Mijn profiel'; - kies bij 'Instellingen en lidmaatschap' voor 'Uitschrijven'. Betaald lidmaatschap Direct na het sluiten van de overeenkomst word gestart met het uitvoeren van de overeenkomst en kan gebruik gemaakt worden van het volledig lidmaatschap. Men kan binnen 14 dagen gebruik maken van het herroepingsrecht. Als een lid binnen die 14 dagen al daadwerkelijk gebruik maakt van de betaalde diensteverlening, dan is Match4Me gerechtigd om een redelijk bedrag voor de afgenomen dienstverlening in rekening te brengen. Dit bedrag is niet hoger dan het abonnementsgeld voor de periode van 1 maand (€ 24,95). Eventuele restitutie zal binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst plaatsvinden.


Match4Me App

Match4me beschikt nog niet over een mobiele applicatie. De datingsite heeft echter een mobiele variant beschikbaar waarmee leden de hele website van Match4Me op hun mobiele telefoon kunnen gebruiken. Leden hebben hierdoor de mogelijkheid om altijd en overal online te zijn en op zoek te gaan naar een leuke date. De mobiele versie van Match4Me is op vrijwel ieder mobiel apparaat, zoals iOS en Android te gebruiken.


Uitschrijven Match4Me

Je uitschrijven bij Match4Me is erg eenvoudig en gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is een paar simpele stappen: 1) Ga naar het menu bovenin. Daar bevindt zich de knop 'Mijn Profiel'. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er aan de linkerkant van de pagina een menu met 'Mijn Instellingen Wijzigen'. 2) Wanneer je hierop klikt, verschijnt er aan de linkerkant de knop 'Uitschrijven'. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt er een tekst waarin de voordelen van een Match4Me lidmaatschap genoemd worden. 3) Uitschrijven is mogelijk door op de link onderaan de pagina te klikken. Na opgave van een reden voor opzeggen van je Match4Me account kun de uitschrijving voltooien.


Match4Me Reviews

  Absolute afrader

  Ik ben een tijdje hierop lid geweest. Zeer kieskeurige vrouwen en die profielen ....! Een aaneenschakeling van cliches , en veel van die vrouwen zijn op zoek naar een mytische man (vandaar dat ze wellicht jaren op die site blijven).
  Conclusie: als je opzoek bent naar winkeldochters die nt meer van het straat geraken is dit de place to be.

  Sterke punten
  Je kan als nt lid ook mailen met betalende leden.
  Eenvoudige zoekmachine

  Zwakke punten
  Pseudo wetenschappelijke matching
  Men kan zich de vraag stellen: zoeken die vrouwen wel een man ? Of willen ze een virtuele trofeen kast aanleggen?

  Strange

  Raar dat mijn vorige review verdwenen is. Wellicht was deze te correct en/of heeft de ene redactie een handje in de andere.
  Ik ben meermaals ingeschreven geweest op deze site, echter zonder enig succes. Voldoende mensen aanwezig, maar erg kieskeurig en zonder enige toewijding. Gratis leden kunnen wel praten met een volwaardig lid. Vrouwen hebben niet het fatsoen om te antwoorden terwijl ze in het forum gaan klagen over gebrek aan reactie op hun profiel. Als je in een dikke villa woont in een 'betere' gemeente, een stevige cent achter de hand hebt, er uitziet als een model én zeker géén kinderen hebt; dan is dit de plaats voor u! Zoniet ... go elsewhere.

  Sterke punten
  Forum.
  Niet overdreven duur.

  Zwakke punten
  Geen respons.
  Te kieskeurig publiek.
  Teveel onderwijs personeel.

  Stille hoop maar.....

  Enige tijd ook lid geworden op deze site. Eerste dagen kreeg ik bericht na bericht van geïnteresseerde vrouwen. De vrouwen die mij aantrokken echter niet.
  Als je dan al eens een berichtje stuurde kreeg je meestal geen antwoord.
  Wat me verder opgevallen is, vele vrouwen zijn uit het onderwijs.

  Sterke punten
  Duidelijke en goede werkende site
  Niet overdreven duur

  Zwakke punten
  Vele vrouwen uit het onderwijs

  Weinig reactie

  7 maanden betalend lid geweest, heel wat persoonlijke berichten gestuurd, maar bitter weinig reactie gekregen, op enkele uitzonderingen na. Op de site zelf klagen ook veel mensen (zowel mannen als vrouwen) over het uitblijven van reactie op berichten, dus ik ben blijkbaar niet de enige. Of het ligt aan het feit dat er veel fake profielen zouden zijn, of aan de aard van de mensen die deze site aantrekt (hoog opgeleid betekent in praktijk misschien wel "veel te veeleisend en ik voel me beter dan de rest"), is me niet duidelijk.

  Zwakke punten
  Weinig reacties

Bezoek Match4Me

Schrijf je eigen review