Reviews van deze auteur

Strange

Review over Match4Me

Raar dat mijn vorige review verdwenen is. Wellicht was deze te correct en/of heeft de ene redactie een handje in de andere.
Ik ben meermaals ingeschreven geweest op deze site, echter zonder enig succes. Voldoende mensen aanwezig, maar erg kieskeurig en zonder enige toewijding. Gratis leden kunnen wel praten met een volwaardig lid. Vrouwen hebben niet het fatsoen om te antwoorden terwijl ze in het forum gaan klagen over gebrek aan reactie op hun profiel. Als je in een dikke villa woont in een 'betere' gemeente, een stevige cent achter de hand hebt, er uitziet als een model én zeker géén kinderen hebt; dan is dit de plaats voor u! Zoniet ... go elsewhere.

Sterke punten
Forum.
Niet overdreven duur.

Zwakke punten
Geen respons.
Te kieskeurig publiek.
Teveel onderwijs personeel.

Hopeloze site

Review over Rendez-Vous

Deze site is stervende.
Als er vroeger 1000 leden online waren, heb je nu geluk als het er nog 150 zijn.
Het niveau van de leden is erg laag. Dit is ook te merken aan de profielen en het gebrekkige taalgebruik.
Vele profielen zijn stokoud - 6 maanden tot een jaar niet meer online geweest - maar de redactie verwijdert deze niet om het ledenbestand aan te dikken.
Ik had een profiel gesignaleerd van een prostituee die de site gebruikte om klanten te lokken via een anoniem email adres. Als dank werd mijn profiel gewist - ik had 2 dagen eerder lidgeld betaald voor 3 maanden! Uiteraard heb ik geen terugbetaling verkregen want je doet afstand van je herroepingsrecht als je inschrijft.

BLIJF VAN DEZE SITE WEG!!

Sterke punten
GEEN

Zwakke punten
Moet ik nóg zwakke punten opgeven?
- Laag niveau leden - een zin schrijven is voor velen al moeilijk.
- Site vol oude en ongebruikte profielen
- Gevolg: Weinig serieus actieve leden
- Profiel afgesloten zonder reden
- Betalingsvoorwaarden onduidelijk
- Automatische verlenging van je lidmaatschap tenzij je dit tijdig meldt. Maar; het melden kan pas na een zekere tijd - zodat de kans groter is dat je het vergeet!
- Het tekstvakje voor het chatten is hopeloos.
- enz .....

reacties: