Rendez-Vous - 26 Reviews

Last updated: 10 november 2017
Rendez-Vous Logo

44% aanbevolen, 26 Reviews

  1. Rendez-Vous
  2. Over Rendez-Vous
  3. Hoe werkt het?
  4. Tarieven Rendez Vous
  5. Rendez-Vous Reviews
  6. Schrijf ook een review over Rendez-Vous

Niet tevreden over Rendez-Vous? Probeer dan eens Mijn Begeerte.

Rendez-Vous

Of je nu op zoek bent naar nieuwe vrienden of naar je zielsverwant voor een dag of het leven, op Rendez-Vous ben je altijd welkom.

Rendez-Vous Details

Hits: 4997

URL: http://nl.rendez-vous.be/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 26

Over Rendez-Vous

Rendez-Vous is één van de dating leiders op Belgische datingmarkt. De datingsite heeft erg veel leden die actief op zoek zijn naar een partner en serieuze relatie. Op deze Belgische datingsite kun je zoeken naar leuke singles. Dit kunnen mannen, vrouwen, maar ook senioren zijn actief op de datingsite. Op zoek naar liefde, activiteiten of vriendschap.

Homo’s en lesbiennes zijn tevens op de datingsite te vinden. De datingsite is dus erg divers. Daarnaast biedt de datingsite tal van extra leuke features aan om serieuze singles te ontmoeten.

Rendez-Vous dating heeft bijvoorbeeld een activiteitenagenda. Hierop kun je zien aan welke evenementen, activiteiten en fuiven & parties voor singels je kunt deelnemen. De datingsite voor singles heeft tevens een chatbox waar je kunt chatten met anderen single mannen en single vrouwen.

Hoe werkt het?

Bij Rendez Vous kan je je gratis inschrijven. Het enige wat je hoeft te doen, is wat persoonlijke gegevens invullen zoals je geslacht en waar je naar op zoek bent (geslacht). Vervolgens wordt er gevraagd om nog wat persoonlijke gegevens in te vullen. Het verplicht om een gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen, postcode en geboortedatum.

Na je registratie ontvang je een e-mail om jouw inschrijving te bevestigen en te activeren.
In jouw account kun je al jouw gegevens compleet maken door de overige dingen in te vullen zoals log-in gegevens, persoonlijke gegevens, een beschrijving zoals hoe je er uit ziet. Maar ook jouw levensstijl en hoe je in elkaar zit als persoon. Je hebt tevens de mogelijkheid om interesses aan te vullen. Daarnaast kun je ook aangeven hoe jouw ideale partner er volgens jou moet uitzien en aan moet voldoen.

Tarieven Rendez Vous

Je kunt zonder kosten een account aanmaken op de datingsite van Rendez Vous. Dit geeft jou de mogelijkheid om even op de datingsite rond te kijken. En zo kun je beoordelen of deze datingsite bij jou past of juist helemaal niet.

Met een gratis lidmaatschap kun je echter niet gebruik maken van alle functionaliteiten van de website van Rendez Vous. Wil je wel gebruiken maken van alle extra functionaliteiten? Dan moet je een betalend lidmaatschap nemen.

Met een betalend lidmaatschap heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van alle leuke features van de datingsite, zoals onbeperkt berichten ontvangen, lezen en verzenden. Foto's bekijken van leden van de datingsite, video en foto's uploaden aan jouw dating profiel, de mogelijkheid om te chatten met leuke singles, forum, ontmoetingen, berichten antwoorden en zelfs privé foto’s uploaden is geen probleem.

De tarieven voor de lidmaatschappen zijn momenteel als volgt:

1 maand: € 15.90
3 maanden: € 8.30 per maand (totaal € 24.90 voor drie maanden)
6 maanden: € 7.50 per maand (totaal € 30 voor zes maanden)

Betalen is mogelijk via onder andere via Paypal, Mastercard, Visa, American Express en ING HomePay. Controleer altijd de meest actuele tarieven op de website van Rendez-Vous zelf.


Rendez-Vous reviews (26):

Rendez-Vous - Geldklopperij/Fake

0

Review:
na voordien ook al eens te zijn ingeschreven en me weer eens te hebben laten vangen voor deze (Fake) site waarin ik nog steeds diezelfde profielen als toen vond en waar mits betaling van abonnementsbijdrage alweer niet 1 reactie loskwam wist ik dat er niks veranderd was en eb me snel weer uitgeschreven........ weet je ik ga ze opzoeken in het echte leven waar ik echt kan praten en een drankje en hapje samen consumeren

Sterke punten:
wat mij betreft 00000000000000

Zwakke punten:
wat mij betreft OOOOH zo veel FAKE FAKE

Sylvio beveelt Rendez-Vous NIET aan bij vrienden/bekenden

Rendez-Vous - Hopeloze site

1

Review:
Deze site is stervende.
Als er vroeger 1000 leden online waren, heb je nu geluk als het er nog 150 zijn.
Het niveau van de leden is erg laag. Dit is ook te merken aan de profielen en het gebrekkige taalgebruik.
Vele profielen zijn stokoud - 6 maanden tot een jaar niet meer online geweest - maar de redactie verwijdert deze niet om het ledenbestand aan te dikken.
Ik had een profiel gesignaleerd van een prostituee die de site gebruikte om klanten te lokken via een anoniem email adres. Als dank werd mijn profiel gewist - ik had 2 dagen eerder lidgeld betaald voor 3 maanden! Uiteraard heb ik geen terugbetaling verkregen want je doet afstand van je herroepingsrecht als je inschrijft.

BLIJF VAN DEZE SITE WEG!!

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
Moet ik nóg zwakke punten opgeven?
- Laag niveau leden - een zin schrijven is voor velen al moeilijk.
- Site vol oude en ongebruikte profielen
- Gevolg: Weinig serieus actieve leden
- Profiel afgesloten zonder reden
- Betalingsvoorwaarden onduidelijk
- Automatische verlenging van je lidmaatschap tenzij je dit tijdig meldt. Maar; het melden kan pas na een zekere tijd - zodat de kans groter is dat je het vergeet!
- Het tekstvakje voor het chatten is hopeloos.
- enz .....

EVD365 beveelt Rendez-Vous NIET aan bij vrienden/bekenden

Rendez-Vous - 20 one night stands met leuke vrouwen in 2 maand

0

Review:
Hallo,

Ik ben hier 2 maandjes lid geweest op deze site en heb zo door een zeer goed psychologisch profiel aan te maken waar ik alle trucjes van de marketing en de sociale psychologie gebruikt dat ze zeker steeds mijn profiel lezen en interesse tonen. Ik heb 50 vrouwen een gericht berichtje geschreven en steeds op het einde van een commando en ook zo steeds hun nummer kunnen bemachtigen en verder had ik jawel 20 afspraakjes voor een one night stand. Leeftijden tussen de 20 tot 40 jaar. Het is hoe je het aanpakt.
Tip begin nooit over seks, doe het als in het echte leven spreek een vrouw aan eerst ben jij 80% aan het woord en daarna is het omgekeerd en spreek over onderwerpen waar vrouwen erg veel interesse in hebben en daarna probeer je dieper in een gesprek te gaan en dan steeds dieper en dan stuur je een email en vraag je om een afspraak zo werkt dat gewoon. Zo simpel is dat

Sterke punten:
de bezoeker is zelf verantwoordelijk wat hij doet
Ik vind het niet goedkoop

stephane beveelt Rendez-Vous aan bij vrienden/bekenden

Rendez-Vous - Rendez-Vous - WEGGEGOOID GELD!

1

Review:
Heb een abonnement genomen voor één maand op Rendez-Vous. De prijs van 15,9 euro was redelijk goedkoop maar uiteindelijk bleek het betaalde bedrag ook puur weggegooid geld. Rendez-vous blijkt ondanks de reclame een site die op sterven na dood is. Weinig profielen van mensen onder de 40 ook. Veel valse profielen. Niks te beleven. SAAI!
Bovendien had ik met MasterCard betaald en werd mijn abonnement na één maand nog eens stilzwijgend verlengd met opnieuw een maand. Blijkbaar is dit een instelling in je profiel die standaard aanstaat en die je als klant zelf moet uitzetten. Daar ben ik dus pas achter gekomen na de eerste stilzwijgende verlenging. Toen ik de klantendienst erover aanschreef, kreeg ik een voorgekauwd antwoordje in schabouwelijk Nederlands.

Kortom, BLIJF WEG van rendez-vous, tenzij je graag geld wegsmijt natuurlijk ;)

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Weinig profielen.

Vooral 40- en 50-plussers.

Zwakke klantendienst die niet eens deftig Nederlands kan schrijven.

Automatische verlenging van je abonnement staat standaard aan, dus voor je het weet betaal je meer dan je wilt = Geldklopperij!!!

Frederic beveelt Rendez-Vous NIET aan bij vrienden/bekenden

Rendez-Vous - best ever

0

Review:
Ik kan alleen maar positief zijn over deze site
Heb in het verleden regelmatig leuke dates gehad en nu al hele tijd in een relatie door rdv
rdv
Ben er nu al tijdje af maar vroeger wat deze site de max

monky beveelt Rendez-Vous aan bij vrienden/bekenden

Rendez-Vous - Zware reuk ivm de betalingsmogelijkhede,

0

Review:
Er zit een zwaar reukje aan rendez-vous de laatste tijd: je kan enkel van de promotie "genieten" als je betaalt met een kredietkaart. Nochtans staat overschrijving vermeld als één van de officiele betalingsmogelijkheden. Echter, nergens wordt het rekeningnummer vermeld. Toen ik mailde om het rekeningnummer te vragen, kreeg ik het antwoord dat de promotie enkel geldt als je met kredietkaart betaalt. Nochtans staat dit NERGENS vermeld op de site, én denk ik zelfs dat dit niet wettelijk is: dat een lage prijs afhangt van je betalingsmiddel;

Het addertje onder het gras is dat bij het betalen met kredietkaart, je abonnement automatisch verlengd wordt voor 3 maanden tenzij je vlak voor het einde zélf gaat aanvinken dat je dit niet meer wil. Men rekent dus op de vergeetachtigheid van de mensen. Je moet dit ten laatste 48u voor het verstrijken doen.

Hier wordt gewoon gespeeld met wet en geld. Niet doen dus!!!!!!!! Het wordt erger en erger met deze site!!!

Sterke punten:
-

Zwakke punten:
klant willen misleiden, zo duidelijk... (zie hierboven)

Sofie beveelt Rendez-Vous NIET aan bij vrienden/bekenden

Rendez-Vous - Positief

0

Review:
In tegenstelling tot veel negatieve reacties heb ik wel goede ervaringen met RDV. Er is geen enkele datingsite waar je kunt controleren of de inhoud van een profiel correct is. En op elke datingsite zitten zowel fake mannen en vrouwen. Bij RDV allicht ook, maar ik heb er in het verleden toch wel leuke contacten gelegd. Veel hangt ervan af hoe je (in mijn geval als man) een vrouw benadert. Als je natuurlijk onmiddellijk over sex begint en geile praat verkoopt dan haken vrouwen uiteraard af. Begin een gewoon gesprek, probeer zinnige praat te vertellen en het lukt wel. Het is m.i. ook de langst bestaande contact site in Belgié

Aurelius beveelt Rendez-Vous aan bij vrienden/bekenden

Rendez-Vous - Rendez vous-geld weggesmeten allemaal fake profiel

0

Review:
lid rest nog 7 dagen daarn ga ik het niet verlengen en van pc afsmijten ok goedkoop wat ben je ermee heb 20tal berichten en knipoogjes gestuurd je krijg nooit antwoord op je berichtjes mensen laat je niet vangen zoals ik maak niet lid op deze site weggegooid geld

Sterke punten:
goedkoop

Zwakke punten:
geen antwoord op vertuurde berichten

Rudy 1965 beveelt Rendez-Vous NIET aan bij vrienden/bekenden

Rendez-Vous - Rendez-vous

0

Review:
Ik kan alleen maar melden dat rendez-vous, zoals andere datingssites, frequent gebruikt wordt door mannen die of in een relatie zitten, getrouwd zijn, noem maar op. Heel weinig serieuze profielen, vele fake profielen ook. Kan niet zeggen dat ik er goede ervaringen mee heb en zoals ik eerder hier als las, admin trekt zich weinig of niets aan van klachten of valse profielen die je meld. Ik moet eerlijk toegeven dat het niveau heel laag is

Sterke punten:
Het is goedkoop

Zwakke punten:
Weinig geloofwaardige profielen

Jetteken beveelt Rendez-Vous NIET aan bij vrienden/bekenden

Rendez-Vous - Tijdsverlies

0

Review:
Een goede raad voor toekomstige leden van rendez vous,besteed jullie tijd ergens aan,het is en blijft een zeer slechte site,zeker voor mannen.
Buiten wat fake reacties en reacties van russische dames die hier denken domme venten te vinden die zomaar geld opsturen naar rusland is hier niets deftigs te,spijtig maar de realiteit.

Sterke punten:
goede vormgeving
makkelijk in gebruik
niet te duur

Zwakke punten:
alles buiten het hierboven vernoemde

Rudy beveelt Rendez-Vous NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Rendez-Vous

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Rendez-Vous aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Rendez-Vous aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Rendez-Vous


Home » Algemene Datingsites » Rendez-Vous