Of je nu op zoek bent naar nieuwe vrienden of naar je zielsverwant voor een dag of het leven, op Rendez-Vous ben je altijd welkom.

Over Rendez-Vous

Rendez-Vous is één van de dating leiders op Belgische datingmarkt. De datingsite heeft erg veel leden die actief op zoek zijn naar een partner en serieuze relatie. Op deze Belgische datingsite kun je zoeken naar leuke singles. Dit kunnen mannen, vrouwen, maar ook senioren zijn actief op de datingsite. Op zoek naar liefde, activiteiten of vriendschap. Homo’s en lesbiennes zijn tevens op de datingsite te vinden. De datingsite is dus erg divers. Daarnaast biedt de datingsite tal van extra leuke features aan om serieuze singles te ontmoeten. Rendez-Vous dating heeft bijvoorbeeld een activiteitenagenda. Hierop kun je zien aan welke evenementen, activiteiten en fuiven & parties voor singels je kunt deelnemen. De datingsite voor singles heeft tevens een chatbox waar je kunt chatten met anderen single mannen en single vrouwen.


Hoe werkt het?

Bij Rendez Vous kan je je gratis inschrijven. Het enige wat je hoeft te doen, is wat persoonlijke gegevens invullen zoals je geslacht en waar je naar op zoek bent (geslacht). Vervolgens wordt er gevraagd om nog wat persoonlijke gegevens in te vullen. Het verplicht om een gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen, postcode en geboortedatum. Na je registratie ontvang je een e-mail om jouw inschrijving te bevestigen en te activeren. In jouw account kun je al jouw gegevens compleet maken door de overige dingen in te vullen zoals log-in gegevens, persoonlijke gegevens, een beschrijving zoals hoe je er uit ziet. Maar ook jouw levensstijl en hoe je in elkaar zit als persoon. Je hebt tevens de mogelijkheid om interesses aan te vullen. Daarnaast kun je ook aangeven hoe jouw ideale partner er volgens jou moet uitzien en aan moet voldoen.


Tarieven Rendez Vous

Je kunt zonder kosten een account aanmaken op de datingsite van Rendez Vous. Dit geeft jou de mogelijkheid om even op de datingsite rond te kijken. En zo kun je beoordelen of deze datingsite bij jou past of juist helemaal niet. Met een gratis lidmaatschap kun je echter niet gebruik maken van alle functionaliteiten van de website van Rendez Vous. Wil je wel gebruiken maken van alle extra functionaliteiten? Dan moet je een betalend lidmaatschap nemen. Met een betalend lidmaatschap heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van alle leuke features van de datingsite, zoals onbeperkt berichten ontvangen, lezen en verzenden. Foto's bekijken van leden van de datingsite, video en foto's uploaden aan jouw dating profiel, de mogelijkheid om te chatten met leuke singles, forum, ontmoetingen, berichten antwoorden en zelfs privé foto’s uploaden is geen probleem. De tarieven voor de lidmaatschappen zijn momenteel als volgt: 1 maand: € 15.90 3 maanden: € 8.30 per maand (totaal € 24.90 voor drie maanden) 6 maanden: € 7.50 per maand (totaal € 30 voor zes maanden) Betalen is mogelijk via onder andere via Paypal, Mastercard, Visa, American Express en ING HomePay. Controleer altijd de meest actuele tarieven op de website van Rendez-Vous zelf.


Rendez-Vous Reviews

  Geldklopperij/Fake

  na voordien ook al eens te zijn ingeschreven en me weer eens te hebben laten vangen voor deze (Fake) site waarin ik nog steeds diezelfde profielen als toen vond en waar mits betaling van abonnementsbijdrage alweer niet 1 reactie loskwam wist ik dat er niks veranderd was en eb me snel weer uitgeschreven........ weet je ik ga ze opzoeken in het echte leven waar ik echt kan praten en een drankje en hapje samen consumeren

  Sterke punten
  wat mij betreft 00000000000000

  Zwakke punten
  wat mij betreft OOOOH zo veel FAKE FAKE

  Hopeloze site

  Deze site is stervende.
  Als er vroeger 1000 leden online waren, heb je nu geluk als het er nog 150 zijn.
  Het niveau van de leden is erg laag. Dit is ook te merken aan de profielen en het gebrekkige taalgebruik.
  Vele profielen zijn stokoud - 6 maanden tot een jaar niet meer online geweest - maar de redactie verwijdert deze niet om het ledenbestand aan te dikken.
  Ik had een profiel gesignaleerd van een prostituee die de site gebruikte om klanten te lokken via een anoniem email adres. Als dank werd mijn profiel gewist - ik had 2 dagen eerder lidgeld betaald voor 3 maanden! Uiteraard heb ik geen terugbetaling verkregen want je doet afstand van je herroepingsrecht als je inschrijft.

  BLIJF VAN DEZE SITE WEG!!

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Moet ik nóg zwakke punten opgeven?
  - Laag niveau leden - een zin schrijven is voor velen al moeilijk.
  - Site vol oude en ongebruikte profielen
  - Gevolg: Weinig serieus actieve leden
  - Profiel afgesloten zonder reden
  - Betalingsvoorwaarden onduidelijk
  - Automatische verlenging van je lidmaatschap tenzij je dit tijdig meldt. Maar; het melden kan pas na een zekere tijd - zodat de kans groter is dat je het vergeet!
  - Het tekstvakje voor het chatten is hopeloos.
  - enz .....

  20 one night stands met leuke vrouwen in 2 maand

  Hallo,

  Ik ben hier 2 maandjes lid geweest op deze site en heb zo door een zeer goed psychologisch profiel aan te maken waar ik alle trucjes van de marketing en de sociale psychologie gebruikt dat ze zeker steeds mijn profiel lezen en interesse tonen. Ik heb 50 vrouwen een gericht berichtje geschreven en steeds op het einde van een commando en ook zo steeds hun nummer kunnen bemachtigen en verder had ik jawel 20 afspraakjes voor een one night stand. Leeftijden tussen de 20 tot 40 jaar. Het is hoe je het aanpakt.
  Tip begin nooit over seks, doe het als in het echte leven spreek een vrouw aan eerst ben jij 80% aan het woord en daarna is het omgekeerd en spreek over onderwerpen waar vrouwen erg veel interesse in hebben en daarna probeer je dieper in een gesprek te gaan en dan steeds dieper en dan stuur je een email en vraag je om een afspraak zo werkt dat gewoon. Zo simpel is dat

  Sterke punten
  de bezoeker is zelf verantwoordelijk wat hij doet
  Ik vind het niet goedkoop

  Rendez-Vous - WEGGEGOOID GELD!

  Heb een abonnement genomen voor één maand op Rendez-Vous. De prijs van 15,9 euro was redelijk goedkoop maar uiteindelijk bleek het betaalde bedrag ook puur weggegooid geld. Rendez-vous blijkt ondanks de reclame een site die op sterven na dood is. Weinig profielen van mensen onder de 40 ook. Veel valse profielen. Niks te beleven. SAAI!
  Bovendien had ik met MasterCard betaald en werd mijn abonnement na één maand nog eens stilzwijgend verlengd met opnieuw een maand. Blijkbaar is dit een instelling in je profiel die standaard aanstaat en die je als klant zelf moet uitzetten. Daar ben ik dus pas achter gekomen na de eerste stilzwijgende verlenging. Toen ik de klantendienst erover aanschreef, kreeg ik een voorgekauwd antwoordje in schabouwelijk Nederlands.

  Kortom, BLIJF WEG van rendez-vous, tenzij je graag geld wegsmijt natuurlijk ;)

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Weinig profielen.

  Vooral 40- en 50-plussers.

  Zwakke klantendienst die niet eens deftig Nederlands kan schrijven.

  Automatische verlenging van je abonnement staat standaard aan, dus voor je het weet betaal je meer dan je wilt = Geldklopperij!!!

  best ever

  Ik kan alleen maar positief zijn over deze site
  Heb in het verleden regelmatig leuke dates gehad en nu al hele tijd in een relatie door rdv
  rdv
  Ben er nu al tijdje af maar vroeger wat deze site de max

  Zware reuk ivm de betalingsmogelijkhede,

  Er zit een zwaar reukje aan rendez-vous de laatste tijd: je kan enkel van de promotie "genieten" als je betaalt met een kredietkaart. Nochtans staat overschrijving vermeld als één van de officiele betalingsmogelijkheden. Echter, nergens wordt het rekeningnummer vermeld. Toen ik mailde om het rekeningnummer te vragen, kreeg ik het antwoord dat de promotie enkel geldt als je met kredietkaart betaalt. Nochtans staat dit NERGENS vermeld op de site, én denk ik zelfs dat dit niet wettelijk is: dat een lage prijs afhangt van je betalingsmiddel;

  Het addertje onder het gras is dat bij het betalen met kredietkaart, je abonnement automatisch verlengd wordt voor 3 maanden tenzij je vlak voor het einde zélf gaat aanvinken dat je dit niet meer wil. Men rekent dus op de vergeetachtigheid van de mensen. Je moet dit ten laatste 48u voor het verstrijken doen.

  Hier wordt gewoon gespeeld met wet en geld. Niet doen dus!!!!!!!! Het wordt erger en erger met deze site!!!

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  klant willen misleiden, zo duidelijk... (zie hierboven)

  Positief

  In tegenstelling tot veel negatieve reacties heb ik wel goede ervaringen met RDV. Er is geen enkele datingsite waar je kunt controleren of de inhoud van een profiel correct is. En op elke datingsite zitten zowel fake mannen en vrouwen. Bij RDV allicht ook, maar ik heb er in het verleden toch wel leuke contacten gelegd. Veel hangt ervan af hoe je (in mijn geval als man) een vrouw benadert. Als je natuurlijk onmiddellijk over sex begint en geile praat verkoopt dan haken vrouwen uiteraard af. Begin een gewoon gesprek, probeer zinnige praat te vertellen en het lukt wel. Het is m.i. ook de langst bestaande contact site in Belgié

  Rendez vous-geld weggesmeten allemaal fake profielen denk ik

  lid rest nog 7 dagen daarn ga ik het niet verlengen en van pc afsmijten ok goedkoop wat ben je ermee heb 20tal berichten en knipoogjes gestuurd je krijg nooit antwoord op je berichtjes mensen laat je niet vangen zoals ik maak niet lid op deze site weggegooid geld

  Sterke punten
  goedkoop

  Zwakke punten
  geen antwoord op vertuurde berichten

  Rendez-vous

  Ik kan alleen maar melden dat rendez-vous, zoals andere datingssites, frequent gebruikt wordt door mannen die of in een relatie zitten, getrouwd zijn, noem maar op. Heel weinig serieuze profielen, vele fake profielen ook. Kan niet zeggen dat ik er goede ervaringen mee heb en zoals ik eerder hier als las, admin trekt zich weinig of niets aan van klachten of valse profielen die je meld. Ik moet eerlijk toegeven dat het niveau heel laag is

  Sterke punten
  Het is goedkoop

  Zwakke punten
  Weinig geloofwaardige profielen

  Tijdsverlies

  Een goede raad voor toekomstige leden van rendez vous,besteed jullie tijd ergens aan,het is en blijft een zeer slechte site,zeker voor mannen.
  Buiten wat fake reacties en reacties van russische dames die hier denken domme venten te vinden die zomaar geld opsturen naar rusland is hier niets deftigs te,spijtig maar de realiteit.

  Sterke punten
  goede vormgeving
  makkelijk in gebruik
  niet te duur

  Zwakke punten
  alles buiten het hierboven vernoemde

  het uitschot van de maatschappij zit hier

  Ben je op zoek naar een frustrerende ervaring? Ben je van plan om ùùùren achter je PC-schermpje door te brengen in de hoop dat die leuke mannen die jou een "knipoogje" of een "smiley" stuurden eindelijk eens een de gevraagde foto zullen bijvoegen? Of wacht je steeds vergeefs op een antwoord op jouw vriendelijke, beleefde contactverzoek? Ben je van plan om telkens weer teleurgesteld te worden en te merken dat het hier stikt van fakers, nepprofielen, leugenaars, bedriegers, vreemdgangers (ook vrouwen!), losers, contactgestoorden, mensen met bindingsangst, twijfelaars, players, mensen zonder respect en zonder zelfrespect...? En een admin die zich niets aantrekt van alle klachten en de boel de boel laat?
  Heb je zin om je tijd te verdoen tussen die bende losers?
  En als serieuze man steeds op je hoede te moeten zijn voor de prostituees die deze site bevolken, en op zoek zijn naar klanten?
  Indien het antwoord "ja" is op al het vorige, dan beveel ik je ten zeerste Rendez-Vous aan!

  Sterke punten
  Goede lay-out
  Goedkoop (is ook een groot nadeel daar dit mensen met onzuivere bedoelingen aantrekt)
  Gemakkelijk in het gebruik

  Zwakke punten
  De admin komt nooit tussen bij klachten
  Geen enkele controle op de profielen
  Veel fakers
  Prostituees op deze site, die "klanten" willen ronselen
  Ontzettend veel gebonden en getrouwde mensen, die hier zelfs niet steeds voor uitkomen
  Laag niveau
  Je krijgt haast nooit antwoord op je contactverzoeken
  Gebrek aan (zelf)respect en beleefdheid
  De meesten kunnen niet foutloos schrijven
  RdV is te goedkoop, dit trekt malafide mensen aan
  Conclusie : een site van en voor LOSERS !

  fake, faker .......vul zelf maar in

  dit is met voorsprong de meest man-onvriendelijke site op de markt. 1 op 20 berichten wordt beantwoordt, met vaak een reactie waaruit blijkt dat de interesse het geeuwen benaderd.
  Zijn die profielen echt? Denk het niet vragen over hun woonplaats worden niet of vaag beantwoordt, neen geloof er niks

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  fake, en manonvriendelijk rendez vous, mais avec qui??

  VUILE OPLICHTERS ZIJN HET!!!!!!

  Dit is een van de meest walgelijke oplichtings praktijken van het internet! TRAP ER NIET IN!!!! zoals ik wel heb gedaan :( Je krijgt allemaal onwerkelijke berichten van de mooiste en jonge schoonheden die je alleen maar aan het lijntje houden en je geld uit je zak kloppen ik ben na 3 maanden nog geen date verder! OPLICHTING VAN HET ERGSTE SOORT!!!!!!!! WALGELIJK!

  Sterke punten
  absoluut geen

  Zwakke punten
  alles maar dan ook echt alles op deze datingsite in FAKE!!!

  Goede datingsite

  Als man vind ik dit een goede site. Er is idd. geen controle op de info die je in uw profiel zet, maar dat is bij (bijna) alle datingsites zo. Dit is zeker één van de grootste sites in België maar ik heb (nog) geen last gehad van fake profielen. Je kan zien wanneer iemand laatst inlogde, dus of het profiel momenteel nog actief is op de site.
  Dit is één van de goedkopere, dus laagdrempelig waardoor er mischien wat meer bedriegers aanwezig zijn. Voor vrouwen komt het er dus op aan de goede profielen eruit te halen.

  Sterke punten
  Veel profielen
  chatfunctie
  activiteiten
  goede layout en mogelijkheden

  Zwakke punten
  geen controle op profiel info

  geen serieuze site!

  Reeds jaren ben ik lid van Rendez-Vous. Ik heb zeer slechte ervaringen met deze site. Indien je als dame op zoek bent naar een serieuze relatie, bots je voortdurend op getrouwde of gebonden mannen. Vele mannen liegen over hun leeftijd, burgerlijke stand, al dan niet kinderen, roken, gewicht, beroep... Hoeveel werklozen zouden er zijn op Rendez-Vous? Die (zogenaamd) "bediende" zijn...
  Mensen, let op met Rendez-Vous. Houd uw ogen open en vraag desnoods bewijzen (uittreksel van de burgerlijke stand) omtrent de identiteit en situatie van degene(n) waar je interesse voor hebt.
  Een positieve opmerking : Rendez-Vous heeft een "activiteitenrubriek" en die is wel ernstig opgevat. De mensen die zulke activiteiten organiseren hebben wél serieuze bedoelingen.
  Het probleem met Rendez-Vous is het gebrek aan controle. Als het aan mij lag, zou élke datingsite de identiteit en gegevens van élke kandidaat moeten controleren, alvorens het profiel vrij te geven.
  Doordat Rendez-Vous erg goedkoop is, is de drempel ook zeer laag voor bedriegers.
  Mijn ervaring is : hoe duurder de site, hoe ernstiger de kandidaten.
  De getrouwde en gebonden mensen op Rendez-Vous verpesten alles.
  Vele mannen (de meesten?) zijn enkel uit op een gratis sexdate.
  Dus : verwacht a.u.b. niet veel van Rendez-Vous, mensen. Tenzij wat de (leuke) activiteiten betreft.

  Katharina

  Sterke punten
  Goede "activiteitenrubriek".
  Duidelijke lay-out.
  Vele mogelijkheden (chat enz.).
  Goedkoop.

  Zwakke punten
  Te goedkoop, trekt mensen met slechte bedoelingen aan, drempel is te laag.
  Zit vol getrouwden die een gratis sexavontuurtje willen.
  Zit vol leugenaars en bedriegers : liegen over leeftijd, job, kinderen, burgerlijke staat enz.

  aanbevolen

  Heb een partner leren kennen via deze site en ben zeer tevreden. Een vriend van mij heeft hier ook zijn vrouw gevonden en heeft intussen een kind !
  Je moet de goede profielen eruit halen en niet opgeven !
  Zeer aanbevolen !

  Rendez-Vous? Fakingsite

  Veel getrouwde mannen, fake profielen. Veel gefrustreerde en sexverslaafde mannen.

  Sterke punten
  None

  Zwakke punten
  Site wordt misbruikt door mensen met slechte bedoelingen. Jammer...
  Voor mij geen datingsites meer.

  Toffe site

  Ik registreerde me een aantal jaar geleden op deze site en gebruik hem eerder sporadisch. Vooral om eens heel af en toe deel te nemen aan activiteiten.

  RDV is een serieuze datingsite en Ik heb er al veel toffe ontmoetingen gehad. Ook had ik enige tijd een langdurige relatie.

  De site is heel erg basic ingedeeld. Geen gedoe met raadsels, spelletjes, persoonlijkheidstests, ...

  Het duurt op RDV meestal eventjes eer je echt contact hebt met iemand (i.t.t. bv. Badoo), maar de contacten zijn dan wel kwalitatiever van aard. Naar mijn mening wordt er ook minder snel afgesproken, maar zijn de afspraken ook wel beter. Eigenlijk heb ik er hoofdzakelijk serieuze mensen ontmoet en ken ik ook wel mensen die via RDV de partner voor het leven hebben ontmoet.

  Sterke punten
  - Goedkoop. Die 4 euro extra als man betaal ik wel graag. Het betekent ook dat men op die wijze een beetje een kwaliteitszekerheid inbouwt.
  - Basic, maar niet saai.
  - Kwalitatieve contacten
  - Gericht op serieuze dating. Ik heb de indruk dat de webmaster hier ook oog op houdt.

  Zwakke punten
  - Veel fotoloze profielen.
  - Vind dat er weinig snel wordt afgesproken en voel vaker iets meer achterdocht bij leden, dan dat ik op andere sites gewoon ben.

  Leuke ervaring!

  Ik heb na 2 maand op de site mijn huidige vriend leren kennen. We zijn nu 3 jaar samen en het werkt zeer goed tussen ons!

  De 2 eerste maanden waren ook plezant, natuurlijk leer je maar rare mensen kennen maar er zijn ook zeer toffe personen aanwezig!

  Sterke punten
  Serieus

  3 x 8 euro betaald via sms zonder dat ik weer ben aan gesloten

  wel goed voor wandelingen

  Sterke punten
  kan er een admin eens kijken aub en de reden doormailenrndank bij voorbaat, en zijn er nog mensen die dat meemaken

  Opgelet!

  Deze site bevat (zoals de meeste andere sites) veel profielen van getrouwden... Ook profielen vol leugens, over beroepsactiviteit, leeftijd, gewicht, enz.

  Mijn boodschap aan de gebruikers is dus : wees waakzaam! Geef niet te vlug uw telefoonnummer noch uw privé e-mailadres.

  Probeer eerst, via de site, een compleet beeld de krijgen van "de andere".

  Zelf heb ik, helaas, tot nu toe niets dan slechte ervaringen met deze site. Met de etiquette van vele gebruikers is het ook niet zo goed gesteld. Ook krioelt het van de taalfouten...

  Positief is dat de prijs erg meevalt en dat er heel veel actieve leden zijn.

  Ik wens iedereen veel succes op zijn zoektocht naar een partner.

  Giulietta

  Eerlijk !

  (h)eerlijke bij RDV vrouwtjes betalen 2eu per maand en zijn nog\\r\\nniet tevreden!\\r\\nMannen betalen 8eu per maand van eerlijkheid gesproken ! als dat geen rotzooi is bij Rendez-Vous

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel

  serieuze site

  idem, geen gevoel van oplichting en echte contacten worden gemakkelijk gelegd, goedkoop en veel leuke, boeiende en vaak alternatievere, mensen op deze site, een aanrader

  Sterke punten
  goed uitgewerkt
  goedkoop maar de prijs houdt toch fakers weg

  Zwakke punten
  voorlopig nog niets

  Boerenbedrog

  Lokkebrood aan gunstig prijsje vooral voor vrouwen die aanzienlijk
  minder betalen dan mannekelijke leden

  Sterke punten
  Hoe meer vrouwelijke leden ze kunnen aansluiten aan zeer aanlokkelijk lidgeld bedoel ik hoe langer hun boeltje draait !

  Zwakke punten
  Geen kontrole over hun leden al of niet getrouwd, hebben vriend al of niet, meeste zoeken de gouden appel of gaan het rijtje af en vrouwelijke- of mannelijke leden trachten geld los te krijgen of hangen de lokvogel uit met uitdagende gespreken

  Ok

  Geen gevoel gekregen van oplichting. Tevreden van deze site.

  Zwakke punten
  Profielen die niet meer inloggen mogen worden verwijderd.


Bezoek Rendez-Vous

Schrijf een review