Reviews van deze auteur

Toffe site

Ik registreerde me een aantal jaar geleden op deze site en gebruik hem eerder sporadisch. Vooral om eens heel af en toe deel te nemen aan activiteiten. RDV is een serieuze datingsite en Ik heb er al veel toffe ontmoetingen gehad. Ook had ik enige tijd een langdurige relatie. De site is heel erg basic ingedeeld. Geen gedoe met raadsels, spelletjes, persoonlijkheidstests, ... Het duurt op RDV meestal eventjes eer je echt contact hebt met iemand (i.t.t. bv. Badoo), maar de contacten zijn dan wel kwalitatiever van aard. Naar mijn mening wordt er ook minder snel afgesproken, maar zijn de afspraken ook wel beter. Eigenlijk heb ik er hoofdzakelijk serieuze mensen ontmoet en ken ik ook wel mensen die via RDV de partner voor het leven hebben ontmoet.

Sterke punten
- Goedkoop. Die 4 euro extra als man betaal ik wel graag. Het betekent ook dat men op die wijze een beetje een kwaliteitszekerheid inbouwt. - Basic, maar niet saai. - Kwalitatieve contacten - Gericht op serieuze dating. Ik heb de indruk dat de webmaster hier ook oog op houdt.

Zwakke punten
- Veel fotoloze profielen. - Vind dat er weinig snel wordt afgesproken en voel vaker iets meer achterdocht bij leden, dan dat ik op andere sites gewoon ben.