geen

Deze website is pure oplichterij. Ik zou dit aan iedereen willen afraden. Steek hier aub geen geld in. Ik heb het zelf meerdere keren gedaan, en het levert NIETS op. Er staan valse profielen op, zodat het lijkt alsof er heel veel mensen lid zijn maar dit is dus niet zo. In werkelijkheid zijn er maar een heel klein aantal mensen écht lid.
Terwijl je abonnement loopt, vertoont de site meerdere keren 'bugs' of problemen waardoor je geen berichten kan sturen etc. In het begin als je lid wordt, moet je ook de algemene voorwaarden goedkeuren waarin staat dat je abonnement automatisch verlengd wordt als je het niet opzegt. Opzeggingstermijn is 1 maand. Let hiervoor op! Je blijft dus verder betalen zonder dat je het beseft want ze halen het geld gewoon van je creditcard. Totdat je opzegt. Ook wordt er inbreuk gepleegd op de privacy van de gebruiker nl. de inhoud van je berichten wordt gecheckt. Telkens je naar een andere persoon een bericht wil sturen met je persoonlijke gegevens (e-mail), krijg je een foutmelding, of ik kreeg zelfs de boodschap dat het "niet wenselijk" was om persoonlijke info door te geven aan andere leden. Dat die dat niet "op prijs" zouden stellen... Zo word je verhinderd om contact te houden met leden buiten de site. Vooral tegen dat je abonnement afloopt. Dit is niet alleen bij mij gebeurd, maar ook bij andere mensen die ik ken.

Sterke punten
geen

Bezoek Parship.be Reviews over Parship.be

3 reacties

PARSHIP IS PUUR BEDROG. ZOGEZEGD VELE REACTIES EN BERICHTEN OP MIJN PROFIEL TOTDAT JE HEN CONTACTEERT, KRIJG JE GEEN ENKELE RESPONS. WEL RAAR HE.
HAD INITIEEL EEN CONTRACT VAN 3 MAANDEN AANGEGAAN, MAAR HET BLIJKT NU DAT HET CONTRACT AUTOMATISCH VERLENGD WORDT. MAAKTE DE LAATSTE MAANDEN HELEMAAL GEEN GEBRUIK MEER VAN DEZE SITE, MAAR WERD WEL NOG EENS MET 179,70 BESTOLEN.
PURE EN DURE OPLICHTERIJ. HEB NU MIJN CREDITCARD GESTOPT OM VERDER MISBRUIK VAN PARSHIP TE VOORKOMEN EN HEN TEVENS EEN MAIL VERSTUURT, WAAROP IK EERLIJK GEZEGD GEEN ANTWOORD OP VERWACHT.

Heb een aantal maanden geleden een profiel aangemaakt. k Wou een serieuze datingsite, dus keek ik eerst de kat uit de boom. Kstond op het punt om me te abonneren, maar k vertrouwde het niet zo goed. Berichten worden volgens mij idd gelezen en niet verstuurd?! Toch ken ik persoonlijk een koppel die via deze site, zonder betalen, contact met elkaar kreeg. t Is een lief en gelukkig koppel... eerlijke profielen, zelfkennis en de achterpoortjes kennen I guess... maar voor 1 kans op de 1000 ? vind ik het lidmaatschap iets te prijzig!

Parship antwoordt wel degelijk als je hen een klacht stuurt, maar...hun systeem zit zo in elkaar dat je abonnement automatisch verlengd wordt ALS je het zelf niet opzegt. Let dus goed op hiermee. Het geld wordt dus inderdaad automatisch van je rekening gehaald, via je creditcard. Zo staat het in hun algemene voorwaarden, en daarmee heb je toegestemd toen je voor het eerst lid werd... Weinig tegen te doen dus, behalve nooit meer lid worden! :-)

Bezoek Parship.be Reviews over Parship.be

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Parship.be
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden