Parship.be - 43 Reviews

Last updated: 7 maart 2018
Parship.be Logo

10.5% aanbevolen, 43 Reviews

 1. Parship.be
 2. Waarom daten via Parship.be?
 3. Doelgroep
 4. Verlegen?
 5. Persoonlijkheidstest
 6. Contact gegevens
 7. Parship.be Reviews
 8. Schrijf ook een review over Parship.be

Niet tevreden over Parship.be? Probeer dan eens Mijn Begeerte.

Parship.be

PARSHIP.be is een online relatieservice die zich richt op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

PARSHIP onderscheidt zich van reguliere datingsites door een unieke matchmethode die mensen met elkaar in contact brengt op basis van een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest.

Parship.be Details

Hits: 2861

URL: http://www.parship.be/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 43

Waarom daten via Parship.be?

Parship.be behoort tot een van de grootste datingsites van Europa. Deze site wordt het meest gebruikt in Europa omdat het zich onder andere onderscheid door haar wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Deze test ken een hoog slagingspercentage. Wil je dus vandaag nog een date scoren? Meld je dan snel en eenvoudig aan bij Parship.be. Het is ook goed om te weten dat 51 procent van de leden op deze site vrouw is en 49 procent man. De kans op het vinden van een man of een geschikte vrouw op deze site is even groot.

Doelgroep

Op deze datingsite treft men voornamelijk hoger opgeleiden, die op zoek zijn naar een geschikte partner. Van het aantal leden is 76% hoger opgeleid en is 85% in de leeftijdsklasse van 30 jaar of ouder. Gebruikers van deze site hoeven niet te vrezen voor hun privacy en veiligheid. Deze site biedt een veilige dating platform waar gebruikers geheel anoniem in contact kunnen komen met andere single personen. De Parship kwaliteitsgarantie staat ook voor betrouwbaarheid en transparantie.

Verlegen?

Het kan wel eens voorkomen, dat nieuwe gebruikers verlegen zijn of ooit teleurgesteld zijn geweest en op basis daarvan niet durven die stap te maken naar nieuwe contacten. Dat is op Parship.be helemaal geen probleem. Deze site steunt alle gebruikers bij het vinden van een nieuwe partner. Het is ook goed om te weten, dat alle singles die zich aanmelden op de site, dezelfde wensen en verlangens hebben. Voor meer informatie kan men op de startpagina van de site direct klikken op het tabje 'Single'.

Persoonlijkheidstest

Op deze site hebben de leden de mogelijkheid om gebruik te maken van de speciaal ontworpen 'wetenschappelijke persoonlijkheidstest'. Op basis hiervan kan vastgesteld worden hoe een gebruiker in elkaar zit en welke partner het beste bij de persoon past. Dit maakt het ook mogelijk om een vergelijk te maken met profielen van andere personen en een lijst te produceren met de meest geschikte partners voor de desbetreffende gebruiker. Deze kan dan op zijn of haar beurt contact opnemen met een of meer van deze kandidaat partners. Met een slagingspercentage van maar liefst 38% is deze wetenschappelijke persoonlijkheidstest zeker een aanradertje.

Contact gegevens

Parship.Be
PE Digital NL/BE
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
Nederland

Hoofdkantoor:
PE Digital GmbH
Speersort 10
20095 Hamburg
Duitsland


Parship.be Acties & Nieuws

 • 22 juli 2015 Meest genoemde klachten op Belgische datingsites
  Het aantal Belgische datingsites is de afgelopen 2 jaar meer dan verdubbeld. Met deze enorme groei zien we ook het aantal klachten van de consument groeien. Reacties en ervaringen worden veelal gedeeld op review & vergelijking websites. Hier zien we dan ook dat veel datingsites lang geen voldoende scoren bij het publiek. In dit artikel bespreken we de 4 grootste irritaties die Belgen ondervinden b Lees verder
 • 3 juli 2015 Datingtips voor in de zomer
  Met de tropische temperaturen van de afgelopen dagen zoeken we massaal verkoeling op het strand of op het terras. De meeste Nederlanders zijn in de zomer dan ook extra vrolijk, postief en vriendelijk. Voor alle singles in Nederland de ideale periode voor het zoeken van een geschikte partner. Hierbij geschikte tips voor jou perfecte zomer date. Picknick De zomer is de ideale periode voor een r Lees verder

Parship.be reviews (43):

Parship.be - Pure geldklopperij

1

Review:
Ook ik ben erin getrapt. Het wordt allemaal mooi voorgesteld. Je kan elk moment herroepen maar als je dat doet krijg je niks van je geld terug. Als je uitleg vraagt per mail krijg je standaard mail terug met : uw dossier heeft nr.... en wordt zo snel mogelijk behandeld.....niet dus ! Ik raad iedereen aan ervan af te blijven en met het geld eens lekker te gaan eten...

Nikki beveelt Parship.be NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship.be - parship: herroeping is een manier om geld af te tr

1

Review:
Spijtig genoeg deze reviews niet op voorhand gelezen omdat ze elders wel goed reviews krijgen, maar die worden dan zeker en vast gefilterd en verwijderd. Na lang twijfelen toch een abonnement genomen, omdat ik het wel duur vond en ik niet goed wist of ik hier wel zin in had. Maar door het herroepingsrecht dacht ik, ale kom hier kan ik niets mee fout doen. Ik neem gewoon een abonnement en als het niets voor mij is dan kan ik deze nog steeds herroepen en annuleren. Wat blijkt nu na 6 dagen!!!! Kreeg ik een vriendelijke mail, mijn abonnement werd direct stopgezet, maar ik kreeg wel maar een deel terug.Hun antwoord 'waardecompensatie' ik had teveel berichten uitgewisseld. Onder te veel berichten zien ze ook ijsbrekers/glimlachen/foto's vrijgeven. Ik had met amper 4 mensen berichten uitgewisseld, waar geen enkel echt serieus contact tussen zat. Nu heb ik 167,4 betaald voor niets, geen abonnement meer, maar wel geld betaald voor zogezegde contacten. Lang leve de kleine lettertjes! Parship bij iedereen die twijfelt niet doen!!!! Kost je enkel en alleen geld. Misschien dat er andere wel goed mee zijn, maar ik had dat geld wel beter weten te besteden. Het feit dat er hier zoveel klachten over staan en dat parship hier niets aan doet vind ik nog schandaliger. Deze reviews zouden eens wat beter onder loep moeten worden genomen

roos beveelt Parship.be NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship.be - Herroepingsrecht is om mee te lachen

2

Review:
Jammer dat ik niet de moeite genomen heb deze reactie eerst te lezen...
Ben ook in de val getrapt.
Had betaald voor 6 mnd. Na 10 dagen en n paar ijsbrekers en een paar 'waardeloze' contacten ofchet uitblijven v reacties...dacht ik: niks voor mij. Maar geen nood: er was het herroepingsrecht. Een lachertje dus... ik moet 101 eur betalen vd 152 voor...de gelegde contacten. Van de klantendienst blijf ik maar de standaardantwoorden ontvangen met verwijzingen naar al hun regels en dat ik maar voldoende had moeten doorklikken bij het afsluiten. Mmm.bij hun algemene voorwaarden en de uitleg rond herroepingsrecht wordt evenwel met geen woord gerept over waardecompensatie!
Nooit doen zou ik dus zeggen. Pure oplichterij en geldklopperij.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Bedrieglijke regels
Herroepingsrecht dat geen herroepingsrecht is
Als gratis lid kun je gewoon niks. Je bent wel verplicht om abonn te nemen.
Echt pure geldklopperij

Martine beveelt Parship.be NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship.be - Afperserij

4

Review:
Onlangs ben ik dus ook lid geworden van Parship. Na 11 dagen besloot ik om te herroepen en opeens moest ik € 223 betalen voor 8 contacten? Met andere woorden 29 euro per persoon? Na ontelbare berichten heen en weer te sturen en na tig aanmaningsbrieven te sturen heb ik nog steeds niet betaald en zal ik ook niet betaling voor deze rotzooi. Maar heb wel schrik voor de gevolgen ervan, heeft iemand ook al eens in deze positie gezeten? Wat is er gebeurd en Wa heb jij er tegen aan gedaan?

Groetjes

Sterke punten:
/

Zwakke punten:
Niet willen toegeven en nog steeds mensen hun geld willen aftroggelen!

Nadia beveelt Parship.be NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship.be - puur bedrog

2

Review:
Ik heb vooraf de algemene voorwaarden bij de overeenkomst grondig bekeken, wat betreft herroeping binnen de 14 dagen.

In de Algemene voorwaarden staat het volgende:

'Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Als u heeft verzocht om de verrichting van diensten te laten beginnen tijdens de herroepingstermijn, betaalt u een bedrag dat evenredig is aan hetgeen op het moment dat u ons ervan in kennis heeft gesteld dat u de overeenkomst herroept reeds geleverd is, vergeleken met de volledige uitvoering van de overeenkomst. '

Over welke diensten het gaat of hoe deze worden berekend staat niets van vermeld in de Algemene Voorwaarden.

Toch houden ze bijna de volledige som af als je binnen de 14 dagen opzegt.

Dit lijkt me niet wettelijk.

Iemand hier al verdere stappen in ondernomen?Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
- onbegrijpelijk dat dergelijke praktijken vandaag de dag nog kunnen bestaan
- puur bedrog

Dries beveelt Parship.be NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship.be - Oplichters, Parship is een Ghost-ship

1

Review:

Beste ParshipMaffia,
Mijn teleurstelling was groot toen ik ontdekte dat ik lid was geworden van een site waar een groot deel van de accounts niet reageren. Achteraf gezien begrijp ik waarom, bij opzeggen laten jullie de accounts staan zoals jullie zelf schrijven. Je moet zelf alles leeghalen anders blijft het staan, daar krijg je een Ghost-ship van, géén Par-ship!
Uiteindelijk heb ik meer dan een half jaar op de blaren gezeten en netje betaald voor een waardeloos product. Helaas was jullie oplichting nog niet genoeg, verlenging zonder waarschuwing voor het duurste lidmaatschap. Zomaar 79,90 euro per maand van mijn rekening plunderen is niet netjes. De tekst “voor uw gemak hebben wij uw lidmaatschap verlengd” is nogal belachelijk bij een account die bijna de gehele periode niet één keer op jullie site is geweest, behalve in het begin om te constateren dat ik een kat in de zak had gekocht. Een hele oude kat gezien de gemiddelde leeftijd van jullie accounts of de dode accounts die niet meer actief zijn. Nou hebben jullie je achterbakse trucjes goed juridisch ingekleed en moet iemand nogal zijn best doen om van jullie agressieve bloedhonden van call2collect.nl af te komen. Ik heb besloten om recensies te blijven schrijven totdat jullie mijn geld terugstorten.

Vr Gr PB 1601048

Sterke punten:
Juridisch erg slim bedacht, als je achterbaks als sterk punt kunt noemen

Zwakke punten:
- waardeloze site, veel niet actieve leden
- gemiddelde leeftijd hoog
- juridisch achterbaks trucje door je rekening te plunderen voor 79,90 per maand na contractperiode zonder dat je het weet
- agressieve bloedhonden collect2call.nl die je bestoken met incasso's
- grote oplichtersbende dus, niet doen!!!

PB beveelt Parship.be NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship.be - Herroepingsrecht

1

Review:
Ik ben amper een week betalend lid geweest, wou dit eens proberen en had toch gelezen dat je kon herroepen binnen de 14 dagen, dus niks verloren, dacht ik.
Blijkt niets voor mij te zijn, dus stuur een email om alles op te zeggen, nu blijkt dat ik 211€ moet betalen omdat ik 5 contacten heb gehad???
Bijna de prijs van een gans jaar lidmaatschap, omdat er 5 personen n smiley sturen als bericht sturen???
Dit is er echt over, ik weiger dit te betalen, maar weet niet wat de gevolgen zijn?
Iemand zelfde probleem gehad?

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Alles

Sunny beveelt Parship.be NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship.be - pure oplichterij

1

Review:
In april 2016 mijn lidmaatschap opgezegd. Profiel geblokkeerd, OK. In februari 2017 onder bedreiging van een incassobureau wordt mij gevraagd 156€ te betalen.

Goede raad : ga ervan lopen als de pest!

Sterke punten:
zero

Zwakke punten:
pure maffia

Rasta beveelt Parship.be NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship.be - nooit doen....oplichterij

0

Review:
ik heb na een week al mijn account laten verwijderen..moet ik voor een gratis pdf geld betalen.....je moet academisch geschoold zijn om de overdaad aan juridische dichttimmeringen door te hebben...waar je uiteindelijk het slachtoffer van word....ook zijn er veel vrouwen zonder fotos...en veel vrouwen gebruiken een foto die veelvuldig gebruikt word....na een aantal likes te hebben verstuurd..waar een tegenreactie op volgt..kun je geen bericht versturen.....pop up met de mededeling dat een bericht niet kan dit omdat er een maximaal aantal keren is geliked

Sterke punten:
bagger

Zwakke punten:
bagger

carel ros beveelt Parship.be NIET aan bij vrienden/bekenden

Parship.be - Allemaal zever , die zo gezegde psychologische ...

0

Review:
Ja wt kun je daar nu eigenlijk op die site gaan doen ?
Bijna geen enkele foto i vrijgegeven , ja en dan moet je eerst een complimentje aan de bewuste partner overmaken .
Ja als je niet ziet wie daar staat , kan je ook geen compliment geven . Dan moet je ook nog vragen of je de ander z'en foto wil vrijgeven haha. ja niet te doen . Vervolgens zoeken zij ook wel eens de perfecte match .
En daar klopt dan helemaal niet van . Te beginnen met het uiterlijk . Het zou beter zijn mocht iedere fot daar duidelijk zichtbaar is .Ja het gaat er in de eerste plaats toch om , wie je aantrekkelijk vindt . Spijtig want er staan natuurlijk ook wel een paar leuke mannen op . Maar niet veel haha

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
heel veel

Schrijf ook een review over Parship.be

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Parship.be aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Parship.be aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Parship.be


Home » Algemene Datingsites » Parship.be