PARSHIP.be is een online relatieservice die zich richt op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. PARSHIP onderscheidt zich van reguliere datingsites door een unieke matchmethode die mensen met elkaar in contact brengt op basis van een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest.

Waarom daten via Parship.be?

Parship.be behoort tot een van de grootste datingsites van Europa. Deze site wordt het meest gebruikt in Europa omdat het zich onder andere onderscheid door haar wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Deze test ken een hoog slagingspercentage. Wil je dus vandaag nog een date scoren? Meld je dan snel en eenvoudig aan bij Parship.be. Het is ook goed om te weten dat 51 procent van de leden op deze site vrouw is en 49 procent man. De kans op het vinden van een man of een geschikte vrouw op deze site is even groot.


Doelgroep

Op deze datingsite treft men voornamelijk hoger opgeleiden, die op zoek zijn naar een geschikte partner. Van het aantal leden is 76% hoger opgeleid en is 85% in de leeftijdsklasse van 30 jaar of ouder. Gebruikers van deze site hoeven niet te vrezen voor hun privacy en veiligheid. Deze site biedt een veilige dating platform waar gebruikers geheel anoniem in contact kunnen komen met andere single personen. De Parship kwaliteitsgarantie staat ook voor betrouwbaarheid en transparantie.


Verlegen?

Het kan wel eens voorkomen, dat nieuwe gebruikers verlegen zijn of ooit teleurgesteld zijn geweest en op basis daarvan niet durven die stap te maken naar nieuwe contacten. Dat is op Parship.be helemaal geen probleem. Deze site steunt alle gebruikers bij het vinden van een nieuwe partner. Het is ook goed om te weten, dat alle singles die zich aanmelden op de site, dezelfde wensen en verlangens hebben. Voor meer informatie kan men op de startpagina van de site direct klikken op het tabje 'Single'.


Persoonlijkheidstest

Op deze site hebben de leden de mogelijkheid om gebruik te maken van de speciaal ontworpen 'wetenschappelijke persoonlijkheidstest'. Op basis hiervan kan vastgesteld worden hoe een gebruiker in elkaar zit en welke partner het beste bij de persoon past. Dit maakt het ook mogelijk om een vergelijk te maken met profielen van andere personen en een lijst te produceren met de meest geschikte partners voor de desbetreffende gebruiker. Deze kan dan op zijn of haar beurt contact opnemen met een of meer van deze kandidaat partners. Met een slagingspercentage van maar liefst 38% is deze wetenschappelijke persoonlijkheidstest zeker een aanradertje.


Contact gegevens

Parship.Be PE Digital NL/BE Barbara Strozzilaan 201 1083 HN Amsterdam Nederland Hoofdkantoor: PE Digital GmbH Speersort 10 20095 Hamburg Duitsland


Artikelen over Parship.be

Meest genoemde klachten op Belgische datingsites

Het aantal Belgische datingsites is de afgelopen 2 jaar meer dan verdubbeld. Met deze enorme groei zien we ook het aantal klachten van de consument groeien. Reacties en ervaringen worden veelal gedeeld op review & vergelijking websites. Hier zien we dan ook dat veel datingsites lang geen voldoende scoren bij het publiek. In dit artikel bespreken we de 4 grootste irritaties die Belgen ondervinden b ... [...]

Datingtips voor in de zomer

Met de tropische temperaturen van de afgelopen dagen zoeken we massaal verkoeling op het strand of op het terras. De meeste Nederlanders zijn in de zomer dan ook extra vrolijk, postief en vriendelijk. Voor alle singles in Nederland de ideale periode voor het zoeken van een geschikte partner. Hierbij geschikte tips voor jou perfecte zomer date. Picknick De zomer is de ideale periode voor een r ... [...]

Parship.be Reviews

  Pure geldklopperij

  Ook ik ben erin getrapt. Het wordt allemaal mooi voorgesteld. Je kan elk moment herroepen maar als je dat doet krijg je niks van je geld terug. Als je uitleg vraagt per mail krijg je standaard mail terug met : uw dossier heeft nr.... en wordt zo snel mogelijk behandeld.....niet dus ! Ik raad iedereen aan ervan af te blijven en met het geld eens lekker te gaan eten...

  parship: herroeping is een manier om geld af te troggelen!

  Spijtig genoeg deze reviews niet op voorhand gelezen omdat ze elders wel goed reviews krijgen, maar die worden dan zeker en vast gefilterd en verwijderd. Na lang twijfelen toch een abonnement genomen, omdat ik het wel duur vond en ik niet goed wist of ik hier wel zin in had. Maar door het herroepingsrecht dacht ik, ale kom hier kan ik niets mee fout doen. Ik neem gewoon een abonnement en als het niets voor mij is dan kan ik deze nog steeds herroepen en annuleren. Wat blijkt nu na 6 dagen!!!! Kreeg ik een vriendelijke mail, mijn abonnement werd direct stopgezet, maar ik kreeg wel maar een deel terug.Hun antwoord 'waardecompensatie' ik had teveel berichten uitgewisseld. Onder te veel berichten zien ze ook ijsbrekers/glimlachen/foto's vrijgeven. Ik had met amper 4 mensen berichten uitgewisseld, waar geen enkel echt serieus contact tussen zat. Nu heb ik 167,4 betaald voor niets, geen abonnement meer, maar wel geld betaald voor zogezegde contacten. Lang leve de kleine lettertjes! Parship bij iedereen die twijfelt niet doen!!!! Kost je enkel en alleen geld. Misschien dat er andere wel goed mee zijn, maar ik had dat geld wel beter weten te besteden. Het feit dat er hier zoveel klachten over staan en dat parship hier niets aan doet vind ik nog schandaliger. Deze reviews zouden eens wat beter onder loep moeten worden genomen

  Herroepingsrecht is om mee te lachen

  Jammer dat ik niet de moeite genomen heb deze reactie eerst te lezen...
  Ben ook in de val getrapt.
  Had betaald voor 6 mnd. Na 10 dagen en n paar ijsbrekers en een paar 'waardeloze' contacten ofchet uitblijven v reacties...dacht ik: niks voor mij. Maar geen nood: er was het herroepingsrecht. Een lachertje dus... ik moet 101 eur betalen vd 152 voor...de gelegde contacten. Van de klantendienst blijf ik maar de standaardantwoorden ontvangen met verwijzingen naar al hun regels en dat ik maar voldoende had moeten doorklikken bij het afsluiten. Mmm.bij hun algemene voorwaarden en de uitleg rond herroepingsrecht wordt evenwel met geen woord gerept over waardecompensatie!
  Nooit doen zou ik dus zeggen. Pure oplichterij en geldklopperij.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Bedrieglijke regels
  Herroepingsrecht dat geen herroepingsrecht is
  Als gratis lid kun je gewoon niks. Je bent wel verplicht om abonn te nemen.
  Echt pure geldklopperij

  Afperserij

  Onlangs ben ik dus ook lid geworden van Parship. Na 11 dagen besloot ik om te herroepen en opeens moest ik € 223 betalen voor 8 contacten? Met andere woorden 29 euro per persoon? Na ontelbare berichten heen en weer te sturen en na tig aanmaningsbrieven te sturen heb ik nog steeds niet betaald en zal ik ook niet betaling voor deze rotzooi. Maar heb wel schrik voor de gevolgen ervan, heeft iemand ook al eens in deze positie gezeten? Wat is er gebeurd en Wa heb jij er tegen aan gedaan?

  Groetjes

  Sterke punten
  /

  Zwakke punten
  Niet willen toegeven en nog steeds mensen hun geld willen aftroggelen!

  puur bedrog

  Ik heb vooraf de algemene voorwaarden bij de overeenkomst grondig bekeken, wat betreft herroeping binnen de 14 dagen.

  In de Algemene voorwaarden staat het volgende:

  'Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Als u heeft verzocht om de verrichting van diensten te laten beginnen tijdens de herroepingstermijn, betaalt u een bedrag dat evenredig is aan hetgeen op het moment dat u ons ervan in kennis heeft gesteld dat u de overeenkomst herroept reeds geleverd is, vergeleken met de volledige uitvoering van de overeenkomst. '

  Over welke diensten het gaat of hoe deze worden berekend staat niets van vermeld in de Algemene Voorwaarden.

  Toch houden ze bijna de volledige som af als je binnen de 14 dagen opzegt.

  Dit lijkt me niet wettelijk.

  Iemand hier al verdere stappen in ondernomen?

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  - onbegrijpelijk dat dergelijke praktijken vandaag de dag nog kunnen bestaan
  - puur bedrog

  Oplichters, Parship is een Ghost-ship

  Beste ParshipMaffia,
  Mijn teleurstelling was groot toen ik ontdekte dat ik lid was geworden van een site waar een groot deel van de accounts niet reageren. Achteraf gezien begrijp ik waarom, bij opzeggen laten jullie de accounts staan zoals jullie zelf schrijven. Je moet zelf alles leeghalen anders blijft het staan, daar krijg je een Ghost-ship van, géén Par-ship!
  Uiteindelijk heb ik meer dan een half jaar op de blaren gezeten en netje betaald voor een waardeloos product. Helaas was jullie oplichting nog niet genoeg, verlenging zonder waarschuwing voor het duurste lidmaatschap. Zomaar 79,90 euro per maand van mijn rekening plunderen is niet netjes. De tekst “voor uw gemak hebben wij uw lidmaatschap verlengd” is nogal belachelijk bij een account die bijna de gehele periode niet één keer op jullie site is geweest, behalve in het begin om te constateren dat ik een kat in de zak had gekocht. Een hele oude kat gezien de gemiddelde leeftijd van jullie accounts of de dode accounts die niet meer actief zijn. Nou hebben jullie je achterbakse trucjes goed juridisch ingekleed en moet iemand nogal zijn best doen om van jullie agressieve bloedhonden van call2collect.nl af te komen. Ik heb besloten om recensies te blijven schrijven totdat jullie mijn geld terugstorten.

  Vr Gr PB 1601048

  Sterke punten
  Juridisch erg slim bedacht, als je achterbaks als sterk punt kunt noemen

  Zwakke punten
  - waardeloze site, veel niet actieve leden
  - gemiddelde leeftijd hoog
  - juridisch achterbaks trucje door je rekening te plunderen voor 79,90 per maand na contractperiode zonder dat je het weet
  - agressieve bloedhonden collect2call.nl die je bestoken met incasso's
  - grote oplichtersbende dus, niet doen!!!

  Herroepingsrecht

  Ik ben amper een week betalend lid geweest, wou dit eens proberen en had toch gelezen dat je kon herroepen binnen de 14 dagen, dus niks verloren, dacht ik.
  Blijkt niets voor mij te zijn, dus stuur een email om alles op te zeggen, nu blijkt dat ik 211€ moet betalen omdat ik 5 contacten heb gehad???
  Bijna de prijs van een gans jaar lidmaatschap, omdat er 5 personen n smiley sturen als bericht sturen???
  Dit is er echt over, ik weiger dit te betalen, maar weet niet wat de gevolgen zijn?
  Iemand zelfde probleem gehad?

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  pure oplichterij

  In april 2016 mijn lidmaatschap opgezegd. Profiel geblokkeerd, OK. In februari 2017 onder bedreiging van een incassobureau wordt mij gevraagd 156€ te betalen.

  Goede raad : ga ervan lopen als de pest!

  Sterke punten
  zero

  Zwakke punten
  pure maffia

  nooit doen....oplichterij

  ik heb na een week al mijn account laten verwijderen..moet ik voor een gratis pdf geld betalen.....je moet academisch geschoold zijn om de overdaad aan juridische dichttimmeringen door te hebben...waar je uiteindelijk het slachtoffer van word....ook zijn er veel vrouwen zonder fotos...en veel vrouwen gebruiken een foto die veelvuldig gebruikt word....na een aantal likes te hebben verstuurd..waar een tegenreactie op volgt..kun je geen bericht versturen.....pop up met de mededeling dat een bericht niet kan dit omdat er een maximaal aantal keren is geliked

  Sterke punten
  bagger

  Zwakke punten
  bagger

  Allemaal zever , die zo gezegde psychologische .....

  Ja wt kun je daar nu eigenlijk op die site gaan doen ?
  Bijna geen enkele foto i vrijgegeven , ja en dan moet je eerst een complimentje aan de bewuste partner overmaken .
  Ja als je niet ziet wie daar staat , kan je ook geen compliment geven . Dan moet je ook nog vragen of je de ander z'en foto wil vrijgeven haha. ja niet te doen . Vervolgens zoeken zij ook wel eens de perfecte match .
  En daar klopt dan helemaal niet van . Te beginnen met het uiterlijk . Het zou beter zijn mocht iedere fot daar duidelijk zichtbaar is .Ja het gaat er in de eerste plaats toch om , wie je aantrekkelijk vindt . Spijtig want er staan natuurlijk ook wel een paar leuke mannen op . Maar niet veel haha

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  heel veel

  MALAFIDE PRAKTIJKEN

  SLUIT NOOIT AAN BIJ PARSHIP, IS PURE AFZETTERIJ, HEB SLECHTS 1 FOTO GEVRAAGD AAN 10 PERSONEN EN AMPER EEN WOORD GEWISSELD. HIERVOOR WERD 269 EURO AFGEHOUDEN !!!!!! DIEVEN !!!

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  ALLES

  Oplichterij

  Deze site is louter oplichterij. Veel betalen en niets krijgen.

  Sterke punten
  Uw geld aftroggelen

  Zwakke punten
  Al het mogelijke denkbaar.

  herroepingsrecht

  Ik ging vorige vrijdag akkoord met een overeenkomst voor een half jaar en betaalde dit bedrag ook onmiddellijk via visa.
  2 dagen laten beslis ik beroep te doen op het vermelde herroepingsrecht van 14 dagen omdat ik de site absoluut niet handig werken vind. Ik wenste daarbij ook mijn geheel betaalde som terug te ontvangen.
  Wat bleek? Dat mij deze twee dagen lidmaatschap 80.82euro kosten. Omdat ik 3 contacten zou gelegd hebben?
  Ik heb dit via mail en telefonisch van hun klantendienst zo vernomen en zij kunnen hier echt niets aan doen blijkbaar.
  Schandalig en enorm misleidend Parship!

  Sterke punten
  geen

  parship

  ik had me voor één jaar lid gemaakt . Kostprijs (promotie) 179 euro.
  na 10 dagen werk ik al dat het een KUTsite is. geen serieuze partnervoorstellen, ze houden totaal geen rekening met wat je zelf wil, het ik dikke zever.
  µ
  dus ik maak gebruik van mijn herroepingsrecht en zeg op.
  van de 179 euro trekken ze 120 euro af!!!

  dit is zuiver geldgewin en boerenbedrog.

  heeft er iemand al een advocaat erop gezet? Met welk resultaat?

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  bedrog en geldgewin

  waardeloos

  1. Parship is de duurste site.
  2. De persoonlijkheidstest klopt niet. Geeft het tegenovergestelde van wie ik echt ben.
  3. Op basis van die test word je wel gematcht en krijg je dus profielen voorgesteld die helemaal niet met je persoon overeenstemmen.
  4. Je krijgt alleen wazige foto's te zien. Ik leg geen contact met "gemaskerde" personen die niet voluit gaan.
  5. Steeds weer dezelfde kandidaten, het lijkt erop dat er niet veel kandidaten zijn.
  6. De voorgestelde kandidaten wonen veel te veraf.
  7. Parship is niet grensoverschrijdend wat wel essentieel is als je op de Nederlandse grens woont, met grote Nederlandse steden binnen handbereik.

  Sterke punten
  geen!

  Zwakke punten
  Echte communicatie is onmogelijk. De persoonlijkheidstest. De wazige foto's. De manier waarop je gelokt wordt. Zwak aanbod.

  Niet doen, veel te duur en herroepingsrecht is fake!

  Ook deze site geprobeerd, dacht omdat deze duurder was en naar eigen zeggen de leden meer screent dat deze dan ook beter zou werken. En je denkt oh ik heb toch 14 dagen herroepingsrecht dus waarom niet?
  Je reinste bedrog dus, ik deed dit na vier dagen en ze rekenden me 130,71 euro aan voor zogezegd 7 contacten die ik zou gehad hebben (een simpel knipoogje is bij hun contact!).
  Gelukkig had ik betaald via Paypal en heb deze snel geblokkeerd, nu blijven ze aanmaningen sturen tot zelfs via incassobureau. Met extra kosten ondertussen.
  Ik zal en kan hier niet aan toegeven en vraag eerstdaags advies aan mijn advocaat. Wel erg dat men zich met zoiets moet bezighouden.
  Dus beste mensen, kijk goed uit met deze maar ook met andere sites!!
  Tip: ga eens naar klacht.nl en tik bij de zoekfunctie Parship in...zegt genoeg. En geloof niet in deze met markering 'opgelost' want dit kan het bedrijf zelf plaatsen.

  Sterke punten
  ?

  Zwakke punten
  Veel geblaat, weinig wol.
  Veel te duur, houden geld af als je stopt of als je vergeet op te zeggen.

  Duur

  Je bent verplicht minimum 6 maanden te nemen, en daar vragen ze dan maar liefst 270 € voor. Beetje veel geld om in contact te komen met mensen. Hou er ook rekening mee dat het lidmaatschap na afloop automatisch verlengd wordt. Je moet dus expliciet aangeven dat je niet wil verlegen voor het te laat is!

  Uiteindelijk heeft okcupid bijna alle functionaliteit als parship, maar deze is wel gratis. Met een gratis account, kan je op parship zelfs nog niet eens de berichten lezen die naar je gestuurd worden.

  Oplichterij

  Ik had na 3 dagen gebruik gemaakt van mijn herroepingsrecht omdat de profielen die er waren vaag waren en er te weining zijn. Ik heb ze een mail geschreven om gebruik te maken van mijn herroepingsrecht.

  Na een paar dagen te wachten zonder antwoord schreef ik terug om een herroepingsrecht aan te vragen.

  Ze nemen zonder je toestemming 125 euro van je creditcard en moet me nog uitschrijven ook wat misschien ook geld gaat kosten.

  Het ging om een paar belachelijke contacten waar nergens prijzen staan vermeld hoe en wat ze gaan berekenen.

  Dit is pure oplichterij om zonder toestemming zoveel geld van je creditcard af te halen. Nu om me af te schrijven zijn ze ook niet duidelijk want ik krijg nog altijd mails van hen die me misschien ook nog geld gaat kosten.

  Als dit niet opgelost raakt en ik de klachten van de anderen hier lees dan stap ik naar de politie.

  Sterke punten
  Oplichterij

  Zwakke punten
  Betrouwbaarheid

  Niet doen ! Bedrog en afzetterij

  Parship misbruikt het vertrouwen van haar leden door stilzwijgende abonnementsverlengingen. Dat is hun businessmodel. Je denkt dat je een abonnement aangaat voor 1 maand of 1 jaar en na die periode gaat de verlenging automatisch verder zonder verwittiging. Het geld wordt dus opnieuw afgehouden van de creditcard. Zelfs al heb je je profiel al maanden volledig verwijderd. Lees dus de kleine letters en zeg je contract aangetekend per post op.

  Sterke punten
  Geen. Bedrog

  bedrieglijke praktijk, wat gehanteerd wordt

  Heb extra aangegegeven slechts 6 maanden lid te willen blijven, maar ondanks
  dit gegeven werd er na 6 maanden een bedrag voor 1 maand t.w. € 59,90 op mijn creditkaart belast, heb dit telaat gezien, en gereclameerd maar wederom
  een belasting van hetzelfde bedrag. Ik zou schriftelijk moeten opzeggen!!
  Voor mij zijn het een stel bedriegers, die ook nog een mimimale prestatie verrichten!!
  Ik zou NIEMAND aanraden om hiermee in zee te gaan!

  OPLICHTING

  oplichters, meer kan ik er niet van zeggen
  schrijven gewoon € 239,- van mijn rekening, wou en dat van een alleenstaande vrouw, zonder enige scrupules.
  geen resultaat, wazige foto's, echt rommel

  Sterke punten
  ALLES

  Zwakke punten
  GEEN

  Criminele club

  Heb Heb me in de zomer van 2010 drie maanden in geschreven vervolgens nooit meer wat gehoord van deze site.
  Tot 4 dec 2013 er ineens € 358 van mijn Rabobank rekening is af geschreven.
  Een eenmalige machtiging uit de hoge hoed.
  Erg makkelijk geld verdienen en van de Rabobank ook pruts werk dat dit zo maar kan.

  Sterke punten
  In oplichting.

  ZEER ONTEVREDEN

  ik heb mij ingeschreven bij PARSHIP ! en alle nodige vragen beantwoord tot ik op een zeker moment geen
  contact meer had, na mijn reknr. te hebben gegeven
  ik kreeg dus geen parshipcode en kan dus van mijn abonnement geen gebruik maken.
  Wanneer ik mijn rekening kreeg, zag ik dat er 477,60 eur werden afgehouden.
  Na een lange zoektocht om een telnr te vinden van PARSHIP neem ik contact op en kreeg te horen dat ik ingeschreven ben voor 2 jaar !!!
  Ik vroeg om een bewijs te sturen van mijn aanvraag en ik zou onmiddellijk een e-mail krijgen als bewijs.
  Daar wacht ik nog steeds op !!!
  Alle mensen die bedrogen geweest zijn raad ik aan om een klacht in te dienen zelfs als wij niets terug krijgen, gewoon om iedereen te waarschuwen !

  Sterke punten
  BEDROG

  Zwakke punten
  BEDROG

  opvatting op parship

  parship

  Sterke punten
  de test heb ik toch goed gevonden

  Zwakke punten
  alle de rest
  als ik parship gebruik stel min antivirus dat ik te veel van mijn pc geheugen gebruikt heb.en mijn pc werkt niet meer
  geen veel profilen voor het meest in nederlands geen veel brusselaars of franstaligen...
  het is onmogelijk de weinige profilen te laden en te krijgen
  niet genoefg informatie
  veel te weinig om een idee te krijgen, af te raden absoluut!

  mijn mening postief

  Ik zit niet meer op parship omdat ik me partner als gevonden heb via parship .

  Ik ben het mee eens het kost een klap geld maar het grootste pluspunt in vergelijking met al die andere zogenaamde datingsites is dat ik persoonlijk geen sexvoorstellen gelijk naar me hoofd heb gekregen , geen geslachtsdelen in beeld kwamen en alle personen die ik heb gesproken verre van "fake " waren .

  Dus al met al dat parship zelf misschien niet helemaal zuiver is , de mensen die erop zitten wel en maakt het toch 1 van de betere datingsites

  Sterke punten
  echte profielen

  Zwakke punten
  misschien te duur voor sommige


Bezoek Parship.be

Schrijf een review