Reviews van deze auteur

Herroepingsrecht is om mee te lachen

Review over Parship.be

Jammer dat ik niet de moeite genomen heb deze reactie eerst te lezen...
Ben ook in de val getrapt.
Had betaald voor 6 mnd. Na 10 dagen en n paar ijsbrekers en een paar 'waardeloze' contacten ofchet uitblijven v reacties...dacht ik: niks voor mij. Maar geen nood: er was het herroepingsrecht. Een lachertje dus... ik moet 101 eur betalen vd 152 voor...de gelegde contacten. Van de klantendienst blijf ik maar de standaardantwoorden ontvangen met verwijzingen naar al hun regels en dat ik maar voldoende had moeten doorklikken bij het afsluiten. Mmm.bij hun algemene voorwaarden en de uitleg rond herroepingsrecht wordt evenwel met geen woord gerept over waardecompensatie!
Nooit doen zou ik dus zeggen. Pure oplichterij en geldklopperij.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Bedrieglijke regels
Herroepingsrecht dat geen herroepingsrecht is
Als gratis lid kun je gewoon niks. Je bent wel verplicht om abonn te nemen.
Echt pure geldklopperij

reacties:

Review: herroepingsrecht

Ook hier eenzelfde ervaring. Herroepingsrecht...yeah wright! Ben n abonnement voor 6mnd aangegaan. Herroeping na 10 dgn...want echt...de paar berichten of ijsbrekers...amai niks voor mij. Dus herroepen maar.... blijkt dat ik maar liefst 66% vd kosten aangerekend krijg!! Want ja hoor.. ik had 4 van de 5 beloofde contacten gehad. Alsjeblief seg...
In het herroepingsrecht staat toch expliciet dat je je geld terug krijgt...
Nieuwe mail dus maar naar de klantendienst.
Even wachten op het antwoord. En anders ook hier verdere stappen via rechtsbijstand en/of testaankoop. Want dat zou toch gewoon pure geldklopperij zijn.