Partnerklik - 3 Reviews

Last updated: 11 juni 2019
Partnerklik Logo

20% aanbevolen, 3 Reviews

  1. Partnerklik
  2. Partnerklik Reviews
  3. Schrijf ook een review over Partnerklik

Niet tevreden over Partnerklik? Probeer dan eens Regio Flirts.

Partnerklik

Zoek jij een snel een date, of wil je vreemdgaan? Met Partnerklik kan het allemaal. Heb je een relatie of ben je vrijgezel? Bij Partnerklik kan het allemaal. Partnerklik staat bekend op het internet als je op zoek bent naar een casual date. De inschrijving is volledig gratis en je bent absoluut tot niets verplicht.

Partnerklik heeft leden in Nederland, BelgiŽ, Frankrijk, Duitsland, England, Spanje en ItaliŽ. Partnerklik is een internationale datingsite. Dus zoek je een partner of een date voor het weekend of een flirt? Op Partnerklik vind je het allemaal. Ontdek het vandaag nog en schrijf je gratis in.

Deze website is niet meer actief!

Partnerklik Details

Hits: 568

URL: http://www.partnerklik.com/

CategorieŽn: Casual Dating

Reviews: 3


Partnerklik reviews (3):

Partnerklik - Leugens,bedriegers,oplichters

0

Review:
Inderdaad,zoals de vorige personen schrijven,eens betaald is er geen reactie meer,niemand online,geen favorieten meer enz......dus:geld kwijt,smeerlappen,
maar als zij denken dat het zo verder gaat zijn ze aan het verkeerd adres.Vinden zullen wij ze en er zal klacht neergelegd worden,met burgelijke partij.

Sterke punten:
OPLICHTER(ERS)

Zwakke punten:
Helemaal geen dating site,oplichtings site

Jaguar beveelt Partnerklik NIET aan bij vrienden/bekenden

Partnerklik - Bedriegers

3

Review:
Vooraf heel mooi aangeboden, onvoorstelbaar welke mooie type dames, jong en iets ouder u contacteren, beloftes doen...tot op het ogenblik dat u een abonnement heeft aangeschaft en alles valt in duigen. Al die dames die u als favoriet...en van alles beloofd hebben, leven blijkbaar niet meer. Geen antwoord via chat, geen antwoord via mails, gewoon verswunden !!! Vaarwel droom, vaarwel duur verdiende centjes. Zulke sites zou men onmiddellijk moeten kunnen weren. Er zullen waarschijnlijk wel mensen zijn met goede bedoelingen, maar die worden op den duur ook als fake, nep en ongeloofwaardig beschouwd.

Sterke punten:
Mooie lokpraktijken

Zwakke punten:
Bedriegers hebben geen punten en rechten en alle gedupeerden zouden moeten samenspannen om zulke praktijken onmogelijk te maken. Uiteraard zullen er mensen zijn (misschien de meesten) die zich niet kunnen of durven kenbaar te maken en daar profiteren die smeerlappen van.

William beveelt Partnerklik NIET aan bij vrienden/bekenden

Partnerklik - Valse berichten

0

Review:
Je krijgt veel berichtjes als niet-betalend lid, maar zo gauw je betaald stopt dit. Alles lijkt erop dat dit fake berichten zijn.

Jedyte beveelt Partnerklik NIET aan bij vrienden/bekenden


Home Ľ Casual Dating Ľ Partnerklik