Bedriegers

Vooraf heel mooi aangeboden, onvoorstelbaar welke mooie type dames, jong en iets ouder u contacteren, beloftes doen...tot op het ogenblik dat u een abonnement heeft aangeschaft en alles valt in duigen. Al die dames die u als favoriet...en van alles beloofd hebben, leven blijkbaar niet meer. Geen antwoord via chat, geen antwoord via mails, gewoon verswunden !!! Vaarwel droom, vaarwel duur verdiende centjes. Zulke sites zou men onmiddellijk moeten kunnen weren. Er zullen waarschijnlijk wel mensen zijn met goede bedoelingen, maar die worden op den duur ook als fake, nep en ongeloofwaardig beschouwd.

Sterke punten
Mooie lokpraktijken

Zwakke punten
Bedriegers hebben geen punten en rechten en alle gedupeerden zouden moeten samenspannen om zulke praktijken onmogelijk te maken. Uiteraard zullen er mensen zijn (misschien de meesten) die zich niet kunnen of durven kenbaar te maken en daar profiteren die smeerlappen van.

Bezoek Partnerklik Reviews over Partnerklik

3 reacties

De "club" die dit soort mails stuurt heet [email protected]
Die [email protected] laat je niet los!
Blijven mails sturen bv ook voor e-Dating e.a.
GORE SPAM

Ik hoor jullie het allemaal graag zeggen , maar 1één ding kunnen jullie toch niet ontkennen ! Zijn jullie toch die hun hebben aangeschreven , maar als er dan wat uitlekt is het altijd SPAM !!! Tis niet enkel een dating site !!! Toch raar dat andere mensen zoals ik er geen mails van ontvangen. Denk dat degene die hier commentaar leveren eerst eens naar hun eigen moeten kijken en zeggen tegen hun eigen , Ik ben de schuld , ik ben de dikke schuld ! Iedereen die op zulke site's hun inschrijven waren naar iets op zoek wat ze thuis niet vinden of krijgen !
Wie zijn er dan de grootste bedriegers ??? Groetjes Elske

Veel email adressen worden door hackers verkocht. Ik schreef me nooit in!

Bezoek Partnerklik Reviews over Partnerklik

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Partnerklik
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden