Polish Hearts

Polish Hearts is een datingsite gericht op Polen in Belgie. Inschrijven is helemaal gratis en heb je binnen slechts een paar eenvoudige stappen gedaan. De datingsite is alleen bestemd voor mensen die 18 jaar en ouder zijn. Polish Hearts is een marktleider op het gebied van Poolse online dating diensten in onder andere Groot Brittannië, de Verenigde Staten van Amerika, Canada, Belgie, Nederland en nog veel meer landen. Elke dag maken duizenden mensen op deze datingsite nieuwe vrienden en relaties. De datingsite biedt een veilige online platform waar Poolse mensen elkaar kunnen vinden.

Inschrijven Polish Hearts

Inschrijven bij Polish Hearts kan helemaal gratis. Binnen slechts enkele minuten heb je een gratis account aangemaakt op Polish Hearts. Het enige wat je hoeft te doen is enkele persoonlijke gegevens invullen zoals je geslacht, gebruikersnaam, e-mailadres, wachtwoord en geboortedatum. Na het invullen van deze gegevens wordt er een bevestigingsbericht verzonden naar het opgegeven e-mailadres. Na het bevestigen van jouw account van Polish Hearts, kun je direct starten met chatten met leuke en aantrekkelijke singles.


Kosten

Het is mogelijk om je gratis in te schrijven bij Polish Hearts. Met een gratis lidmaatschap kun je de datingsite echter beperkt gebruiken. Wil je gebruiken maken van alle functionaliteiten van de datingsite? Dan moet je een betalend (premium) lidmaatschap afnemen. Met een betalend lidmaatschap krijg je dagelijks matches aangeboden en is de kans dat je een leuke Poolse date vindt veel groter.


Polish Hearts Reviews

  goed werkende site

  ik kom zelf uit belgie en ik heb via deze site een erg leuke poolse man ontmoet .5 maanden nu een relatie.
  ik beveel deze site wel aan .

  Sterke punten
  foto;s kijken en hartjes sturen

  Zwakke punten
  dat je niet kan zien of je berichtje gelezen is

Bezoek Polish Hearts

Schrijf een review