Welkom bij postcodedate.be ! De snelste en veiligste manier van Daten. We hebben duizenden leden van verschillende achtergronden, met verschillende manieren van leven, beroepen en leeftijden, die op zoek zijn naar andere mensen om de dingen die ze meemaken mee te delen. Nieuwe alleenstaanden van uit heel het land worden lid en leggen elke dag weer nieuwe contacten. Sinds kort zijn we in meerdere landen actief.

PostcodeDate Reviews

  Ir.landbouw

  Ben een gescheiden man die nog volop in het leven staat en die opzoek is naar een dame waar hij lief en leed wil delen mijn steun en toeverlaat.
  Gezelligheid en een warme sfeer zijn het belangrijkst ,evenals de aanwezigheid van een begrijpende dame,waarmee over alle onderwerpen kan worden gediscuseerd in een goede harmonie, waarbij humor-intimiteit-passie en romantiek horen.

  Kortom "SAVOIR-VIVRE" met stijl en allure.

  Sterke punten
  humoristisch-spiritueel-intilligent-sensueel-speels-empathisch-romantisch-gevoelig-
  scherp-werelds en volop in het leven staand.

  Zwakke punten
  gemakkelijk-meegaand.

  De omgekeerde wereld

  Deze site is niks! Een nieuwe"uitvinding"is hier dat je betaalt voor een smsje dat een meisje jou toestuurt, terwijl het juist andersom zou moeten zijn, vandaar "de omgekeerde wereld".
  Het grote voordeel voor de boxbeheerder springt direkt in het oog, nl. hij is in staat om je portemonnai op afstand in no time leeg te trekken via het abonnement van je mbile telefoon en blijft volledig anoniem. De meisjes zijn vermoedelijk bij hem in dienst en zijn bedreven in suggestieve en misleidende praatjes om je maar zo lang mogelijk aan het lijntje te houden en zo veel mogelijk geld van je los te peuteren. Als je hen geen berichtje zendt dan sturen ze er jou wel een a 1 euro 50(zoveel kost het). Persoonlijk kennis maken is er niet bij, want adressen en ontmoetingsplaatsen uitwisselen mag niet. Doe je dat toch dan worden je berichten afgedekt met "sterretjes"
  En dat sturen van die smsjes gaat in hoog tempo.Ik heb persoonlijk zelfs halve en lege smsjes ontvangen met alleen de vermelding van het boxnummer.
  Het is duidelijk dat ik daar snel een eind aan heb gemaakt. Gelukkig kan je er nogal gemakkelijk van af door slechts het woordtje STOP+boxnummer te zenden en het is uit met de pret, maar je meisje ben je ook kwijt en aardig wat geld.
  Wilt u het ook eens proberen met deze postcode-dating? Van mij mag u, maar ik raad het
  af.

  Sterke punten
  Makkelijk toegankelijk, vlotte werkwijze

  Zwakke punten
  Jonge grieten, wier foto s er een paar maanden geleden ook al op de site stonden en blijkbaar moeilijk aan de man kunnen komen(zeer bevreemdend, want doorgaans blijven die doorgaans niet lang vrij).
  Beloften door de meisjes gedaan in hun profiel en foto worden niet waar gemaakt.

Bezoek PostcodeDate

Schrijf een review