SlutChat - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 31 oktober 2019
SlutChat Logo
  1. SlutChat
  2. Slutchat.be, hoe werk dat?
  3. Wat zijn de kosten voor Slutchat.be?
  4. Slutchat.be promo actie
  5. De klantendienst van Slutchat.be
  6. SlutChat Reviews
  7. Schrijf ook een review over SlutChat

Niet tevreden over SlutChat? Probeer dan eens Chatnaughty.be.

SlutChat

Slutchat.be is een onwijs spannende sexchat site waar je op zoek kunt gaan naar een gewillige chatpartner. Heb jij zin in om eens spannend en anoniem te flirten met geile dames uit jouw omgeving? Dan moet je echt bij Slutchat.be zijn. Deze sexchatsite wordt gezien als de heetste online hotspot van het wereldwijde web. Op Slutchat.be kun je zondermeer terecht voor spannende avontuurtjes en erotische chat-afspraakjes. De leden van deze site zitten bomvol geile verhalen die ze graag met jou delen. Het is goed mogelijk dat je interessante expliciete fotoís van bekenden zult vinden. Is dat niet mega spannend? Slutchat.be biedt je de mogelijkheid om in een veilige en betrouwbare omgeving te flirten met mensen die zoeken wat jij zoekt, namelijk: Hete Sexchat! Slutchat.be is goed toegankelijk via je smartphone. Je kunt dus overal, veilig en discreet in contact komen met andere sexchat zoekende in jouw omgeving.

Jong en divers
Het vinden van een goede, erotisch getinte chatsite kan toch nog echt een uitdaging zijn. Gelukkig zijn wij er om je te helpen. Er gaan veel vervelende verhalen de ronde. Verhalen over neppe profielen waarbij een computerprogramma gaat chatten om het geld uit je te zuigen. Bij Slutchat.be hoef je je daar geen zorgen om te maken. Slutchat.be is een nog redelijk jong platform. De leden zijn dan ook nieuw en erg actief. Voorlopig blijft het platform (denken wij) alleen maar groeien. De site is ook te gebruiken van je smartphone of tablet dus, makkelijk toegankelijk voor iedereen. Dit maakt het ledenbestand ook onwijs divers.

Het komt wel eens voor dat dat leden inactief zijn. Mensen hebben zo wel eens hun verplichtingen. Mocht je iemand tegenkomen die niet online is, stuur dan toch een berichtje om te laten weten dat je bent geweest. Dan kunnen zij reageren als ze weer online komen. Dit geldt natuurlijk ook voor jou.

SlutChat Details

Hits: 54

URL: https://www.slutchat.be/

CategorieŽn: Chat Datingsites

Reviews: 0

Slutchat.be, hoe werk dat?

Een profiel aanmaken bij Slutchat.be is zo gedaan. Dit kan (als je wilt) helemaal anoniem. Kies simpelweg een gebruikersnaam en profielfoto. Slutchat raadt aan zoveel mogelijk leuke weetje over jezelf vertellen. Zo vind je binnen no-time de perfecte match. Het toevoegen van een foto doet ook al wonderen. Alleen leden van Slutchat.be kunnen inloggen op de chatomgeving. Om gebruik te maken deze dienst van Slutchat.be zul je je eerst moeten registreren. Daarna kun je meteen beginnen aan je persoonlijke profiel. Het registeren is super simpel bij Slutchat.be. Zodra je je gegevens hebt ingevuld ontvang je per e-mail een activatielink. Via deze link kun je meteen beginnen met het vinden van een match.

Online veiligheid
De website geeft aan dat privégegevens niet worden gedeeld. Dit heb je natuurlijk ook zelf in de hand. Het is dan ook sterk af te raden om privéinformatie zoals je mobiele telefoonnummer of e-mailadres in je profieltekst te plaatsen. Dit kan phishing en/of stalking tot gevolg kan hebben. Maar ook in privéberichten met andere gebruikers is het verstandig om hier niet al te vrijgevig mee te zijn. Je e-mailadres kan misschien niet zoveel kwaad, ongewenste mailtjes kun je tenslotte negeren. Maar met je telefoonnummer loop je het risico dat de persoon die dit in handen heeft er misbruik van gaat maken. Het advies is dan ook om iemand die je via Slutchat.be ontmoet eerst beter te leren kennen voordat je bepaalde privéinformatie uitwisselt.

Wat zijn de kosten voor Slutchat.be?

Het registreren en het aanmaken van een persoonlijk profiel zijn volledig kosteloos. Slutchat.be geeft je ook direct 5 gratis credits waarmee je contact kunt leggen. Daarnaast is het altijd mogelijk om extra credits aan te schaffen. Slutchat.be werkt niet met abonnementen zodat je zelf kunt bepalen of, en hoeveel je uitgeeft bij deze dienst. Geen verrassingen achteraf. Dat is wel zo prettig. Je bepaalt zelf wanneer je deze credits gebruikt. Er is geen tijdslimiet. Hieronder een opsomming van de verkrijgbare creditbundels:
10 Credits - Ä 9,99
50 Credit - Ä 39,99
300 Credits - Ä 199,99

Slutchat.be promo actie

Er zijn regelmatig straffe kortingen voor Slutchat.be te vinden op onze website. Check dus af en toe onze website om te zien of er leuke acties zijn.
Actuele kortingen:
Meld je gratis aan en krijg meteen 5 gratis credits voor premium functies.

De klantendienst van Slutchat.be

Wil je in gesprek met de organisatie van Slutchat.be?
De klantendienst van Slutchat.be helpt je graag verder.

Per post aan Slutchat.be
Next Step Media B.V.
Klantenservice Benelux
Bargelaan 200
NL-2333-CW Leiden

Of per e-mail o.v.v. Slutchat.be
[email protected]Reviews en Ervaringen over SlutChat

Er zijn nog geen reviews geschreven over SlutChat

Schrijf ook een review over SlutChat

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou SlutChat aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou SlutChat aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek SlutChat


Andere websites in de categorie 'Chat Datingsites'

Home Ľ Chat Datingsites Ľ SlutChat