Doe geen moeite het is verloren geld en tijd

Doe geen moeite het is verloren geld en tijd

Zoals iedere datingsite is deze evengoed puur commercieel. Moesten ze er niets aan verdienen dan zouden ze niet als paddestoelen uit de grond schieten.
Iedere site doet zijn uiterste best om mensen op hun site te lokken en eenmaal je er op zit om jouw geld uit uw zakken te halen.
Deze site is niet anders dan alle andere.
Dames zoeken op dit soort sites is het zelfde als vroeger in huwelijks en relatie bureaus het soort die hier zit heeft écht geen ernstige bedoelingen in de zin van een echte liefdevolle relatie opzetten dit hebben ze namelijk reeds gehad die behoefte is er niet meer al hoewel sommige dit pas beseffen eenmaal ze er opnieuw aan begonnen zijn en dan hebben ze spijt en stoppen ze er opnieuw mee want ze willen eigenlijk gewoon hun vorig leven verder zetten uit noodzaak met iemand anders maar stellen vast dat die persoon anders is en aanpassen op die leeftijd is niet zoals je 23 bent ... 4 op de 5 keer lukt het niet meer (zie de statistieken maar na).

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Veel te weinig kandidaten en dan nog hoofdzakelijk uit de grootsteden Brussel - Antwerpen - Gent - Brugge (doen geen moeite als je ook niet in de buurt woont)
Hebben al vooraf een lijstje klaar met de vereisten waaraan je moet voldoen en dit is meestal een copy van hun vorig leven met iemand anders dus veel kans dat het niets wordt tenzij je U 100 % wil aanpassen een hen maar dan wordt je zelf ongelukkig uiteraard, helaas komt het besef pas nadien.

Bezoek Tesamen.org Reviews over Tesamen.org

2 reacties

U heeft natuurlijk gelijk. Maar "Tesamen" is idd. niet alleen in dit bedje ziek. Hilarisch maar eigenlijk triest wat een mens met verstand daar allemaal voor stupiditeit moet lezen in die profielen. Haast niet te geloven. Ik was in elk geval verbouwereerd. Te lang op deze site vertoeven verlaagt ongetwijfeld het IQ met enkele punten. De feiten - meer dan de helft van de leden kan geen deftige zin formuleren en zitten duidelijk opgescheept met onverwerkte trauma's en allerlei frustraties uit vorige relaties. In combinatie met hun ongepaste veeleisendheid komt dit afstotelijk en misselijkmakend over. Nog twee belangrijke opmerkingen waar je rekening mee moet houden - vele vrouwen zitten met kinderen uit een vorige relatie en die komen voor hen sowieso op de eerste plaats en de zoektocht naar financiële ondersteuning zal bij velen zeker aanwezig zijn.
Een verwittigd man is er twee waard.

Ach Pol, het is logisch dat veel mensen je niet liggen op zo een site, net zoals je ook niet trouwt met de eerste de beste dame die je op café ontmoet. Het is er een kwestie van filteren, ontmoeten en daarna pas conclusies trekken. Overigens is het opzetten van een datingsite een echte professionele en arbeidsintensieve dienst, die ook heel wat kost qua administratie en internetbeheer. Als er echt gratis sites zijn, moeten die toch ook ergens het geld vandaan halen? Of je komt op zaken terecht die alles met vleselijke liefde te maken hebben, dat is wellicht iet je bedoeling. Wat ik opmerk bij Tesamen, is de persoonlijke service, niets verdoezelende communicatie en bereikbaarheid bij vragen en een bijzonder sterke drive om serieus en betrouwbaar te werken, zodat mensen ('shoppers') die enkel niet-serieuze bedoelingen hebben, er zo snel mogelijk worden uitgefilterd; en geloof me, dat is broodnodig!

Bezoek Tesamen.org Reviews over Tesamen.org

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Tesamen.org
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden