Tesamen.org - 21 Reviews

Last updated: 24 november 2017
Tesamen.org Logo

68.4% aanbevolen, 21 Reviews

  1. Tesamen.org
  2. Inschrijven
  3. Gratis lidmaatschap
  4. Kosten
  5. Contact gegevens
  6. Tesamen.org Reviews
  7. Schrijf ook een review over Tesamen.org

Niet tevreden over Tesamen.org? Probeer dan eens Mijn Begeerte.

Tesamen.org

De relatie site Tesamen Vzw werd gesticht door Marijke en Peter. Marijke (°1949) ongehuwd, en Peter (°1951) weduwnaar, hebben elkaar in 2003 leren kennen via een soortgelijke datingsite op internet. En sinds juni 2004 gehuwd.

Wij ondervonden echter dat er nog véél kon verbeteren in het aanbod en de werkwijze. Vooral dan op het vlak van privacy en correcte informatie van de kandidaten.

Tesamen.org Details

Hits: 3841

URL: http://www.tesamen.org/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 21

Inschrijven

Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis inschrijven bij Tesamen. Op deze website kan men een volledig profiel aanmaken en men krijgt hiermee toegang tot persoonlijke ruimten om het profiel verder aan te passen en vervolledigen. Om het inschrijvingsproces te starten kan men op de startpagina van de site klikken op "schrijf je in". Vervolgens komt er een inschrijfformulier tevoorschijn waar men enkele persoonlijke gegevens en voorkeuren alsook een e-mail adres en wachtwoord naar keuze kan ingeven. Na akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden, kan men klikken op "inschrijven bij Tesamen". Vervolgens wordt er een bericht gestuurd naar het opgegeven e- mail adres om de inschrijving te bevestigen. Na de aanmelding bevestigd te hebben kan men direct opzoek naar een date op Tesamen.org.

Gratis lidmaatschap

Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om geheel gratis een account aan te maken op Tesamen. Het profiel van deze gebruikers wordt getoond aan andere gebruikers en men heeft de mogelijkheid om persoonlijke berichten uit te wisselen met hen zonder contactgegevens.

Kosten

Naast het gratis lidmaatschap hebben gebruikers de mogelijkheid om hun account te upgraden naar bevoorrecht lid light, klassiek of steunend lid.

Als bevoorrecht lid light heeft men de mogelijkheid om 3 maanden lang onbeperkt persoonlijk contact te leggen met andere bevoorrechte gebruikers. Daarnaast kan men met niet betalende leden ook persoonlijke berichten uitwisselen zonder de contactgegevens prijs te geven. Dit pakket kost 96 euro.

Verder kan men voor 188 euro zijn of haar account upgraden naar bevoorrecht lid klassiek. Met deze optie kan men 12 maanden gebruik maken van de datingdienst van de site. Men kan dus onbeperkt contact opnemen met andere bevoorrechte leden en men kan ook berichten versturen naar niet betalende leden zonder contactgegevens uit te wisselen. Men kan ook drie van de niet betalende leden apart selecteren en onbeperkt communiceren met hen alsof ze betalende leden zijn. Deze leden hebben ook contactgarantie. Indien men in deze periode geen contact heeft gehad met tenminste 12 verschillende personen, dan wordt het lidmaatschap gratis verlengd voor dezelfde periode.

Verder heeft men ook de mogelijkheid om te kiezen voor de optie bevoorrecht steunend lid. Dit pakket kost 237 euro. Met deze optie heeft men de mogelijkheid om met iedereen uit zijn of haar kandidatenlijst persoonlijk contact te maken en afspraken te regelen. Dit kan zonder enige beperking in aantal of in tijd en ongeacht het type lidmaatschap. Met deze optie blijft de datingsite haar diensten verlenen aan de gebruiker tot hij of zij een partner vind.

Contact gegevens

Tesamen vzw
Vredeborgstraat 7 te 2530 Boechout
Telefoon: 03 289 66 09
Email: [email protected]

Gebruikers kunnen voor vragen en of opmerkingen ook contact opnemen met de helpdesk middels het online contactformulier. Dit formulier kan men benaderen door op de startpagina van de site te klikken op "contact".


Tesamen.org reviews (21):

Tesamen.org - mijn beste vriend heeft zijn partner bij tesamen o

0

Review:
na heel lang zoeken via veschillende kanalen heeft mijn beste vriend zijn partner bij tesamen ontmoet

Sterke punten:
eerlijke goeie mensen echte profielen betalen per overschrijving men scant de pasfoto voor uw

Zwakke punten:
te weinig bekend tesamen te weinig reclame

patrick ds beveelt Tesamen.org aan bij vrienden/bekenden

Tesamen.org - Tesamen.be, eerlijker dan de meeste andere, maar h

1

Review:
tesamen.be lijkt me bij de betere en eerlijke datingsites te behoren. Geen onverwachte kosten, of andere problemen met credit kaart. Echter ook hier toch commercieel. Je betaalt 30€/maand als je een abonn. van 3 maand neemt. Zo goedkoop is dat niet. Gratis kan je hier weinig doen, afgezien van één persoonlijke mail naar iemand (en die wordt dan zwaar gefilterd zodat die bijna onleesbaar wordt). Veel dames hebben ook een "gratis" profiel. Hoe serieus zijn ze dan op zoek? Al bij al geen slechte site, maar wat heb je eraan als er bijna geen kandidaten op staan? Als ze meer leden willen hebben, zullen ze toch veel meer reclame moeten maken.

Sterke punten:
- Lijkt me een eerlijke site, al kan je als gratis lid heel weinig (is natuurlijk wel enigzins normaal).
- Prijs goedkoper dan andere sites, maar voor 3 maand betaal je hier toch 30€/maand! Dus even commercieel als de rest...
- Betalen kan per overschrijving, niks gedoe met kredietkaart en onverwachte kosten achteraf. Lidgeld goedkoper dan meeste andere sites.
- Geen fake profielen, mensen zijn hier echt op zoek naar een serieuze relatie (denk ik toch)
- Snelle en persoonlijk beantwoorden via mail op je vragen.

Zwakke punten:
- heel weinig profielen; zeker voor sommige provincies als West-Vlaanderen. Jammer natuurlijk want wat heb je aan een eerlijke site met zo weinig kandidaten.
- bij gratis lidmaatschap: slechts 1 persoonlijke mail toegestaan, en de tekst wordt zodanig automatisch gefilterd dat er uiteindelijk bijna niets leesbaar over blijft.
- veel dames hebben een gratis lidmaatschap; die kijken dus enkel maar even rond.
- Nu het ergste: zelfs als je betaald (bvb voor 3 maanden), dan kan je nog steeds niet communiceren met een ander niet betalend lid !! Dus: SAMEN OVERSTEKEN of anders kan je weer niets. Valt toch tegen als ik zie hoe weinig dames zelf geen lidmaatschap hebben. Dan twijfel je toch aan hun bedoelingen..
- Weinig verandering in ledenbestand; m.a.w. er komen weinig nieuwe profielen bij.

Karel beveelt Tesamen.org NIET aan bij vrienden/bekenden

Tesamen.org - Supergoeie datingsite

1

Review:
Deze datingsite heeft zijn eigen manier van werken, zijn eigen regels en zijn eigen gewoonten.
Je merkt dat de eigenaars zelf meerdere datingsites doorkruist hebben vooraleer er zelf ene op te richten en gewerkt hebben aan de mankementen van hun voorgangers.
Het opmaken van je profiel is wel tijdrovend, je moet er echt wel tijd voor nemen. Het voordeel is natuurlijk dat wie hier een profiel online staan heeft ook echt op zoek is naar een vaste relatie.
Anders stop je daar zoveel tijd niet in.
De site zit zeer gebruiksvriendelijk in mekaar.
De mailbox is supergoed en overzichtelijk bedacht… een eigen uniek systeem waar je alles in 1 oogopslag ziet en vind , ze hebben zelfs een historiek-archief waarin je elk bericht kan terugvinden...heel handig wanneer iemand jou na lange afwezigheid opnieuw contacteert.

Sterke punten:
-De bereikbaarheid van de administrators.
-Zij zetten gratis je foto’s er op als het je zelf niet lukt.
-Andere leden zien u niet online staan of dat u net hun profiel hebt bezocht.
Op deze manier kan u rustig en ongestoord uw keuze maken zonder gestoord te
worden met oppervlakkige vragen als “Nog niet gaan slapen? Ook al wakker?
Regent het bij jullie ook op dit moment?”
-Je ziet wiens “favorietje” je bent en hij ziet dat ook van jou. Je weet dus al als je
de moed durft bijeenrapen om een mailtje te sturen dat er degelijk interesse is
aan de overkant.
-Blokkeren is uit den boze en doe je enkel maar om gegronde redenen. Zo zou
het overal moeten zijn.
-Niet antwoorden op een eerste berichtje is onbeleefd maar op de meeste
datingsites zeer gebruikelijk.Hier niet.Het systeem volgt je gedrag op.

Zwakke punten:
-Je kan je profiel niet meer aanpassen eens het online staat. Dat is enerzijds wel
logisch, anders zou je uw persoonlijkheidstype kunnen manipuleren.
Maar daardoor kan je ook je persoonlijke teksten niet meer aanpassen,
bijwerken noch extra info geven. Onbeantwoorde vragen blijven dus
onbeantwoord.
Het betekent ook dat wanneer je snel je antwoorden gaf zonder nalezen je de
mogelijke schrijffouten nadien niet meer kan herstellen.
-Hun filtersysteem is wel heel erg hoog ingesteld voor gratis leden.
In sommige zinnen zijn er zoveel woorden uit gehaald dat de tekst nog amper
verstaanbaar is.
Als ondersteunend lid daarentegen zijn je persoonlijke berichten niet in
karaktertekens beperkt. Je tekst mag dan echt superlang zijn.

Knuffelmie beveelt Tesamen.org aan bij vrienden/bekenden

Tesamen.org - Stil

1

Review:
Hoe goed je bedoelingen als datingsite-organisator ook zijn, als er geen of amper kandidaten zijn, dan werkt het systeem niet. Dat zal wel gewerkt hebben jaren geleden, maar er zijn zodanig veel sites ondertussen, dat al die leden zo versnipperd zijn geraakt, dat het de moeite niet meer loont om ergens in te schrijven. Dus ook hier: weinig kandidaten - al helemaal als je binnen de 50 km zoekt - en de paar die er zitten zijn van pure verveling in slaap gevallen: berichten worden zelfs niet gelezen, laat staan beantwoord.

Zwakke punten:
zeer weinig kandidaten, waardoor het niet de moeite loont het toch wel dure lidgeld te betalen

Tesamen.org - TESAMEN IS KWALITEIT

0

Review:
tesamen is kwaliteit echte gecontroleerde profielen geen grappenmakers of gehuwden betalen per overschrijving men kan de organisatie per telefoon bereiken met vragen ze scannen de pasfoto voor uw bij welke andere site kan men dit

Sterke punten:
paspoortcontrole scannen van foto betalen per overschrijving bellen naar de organisatie geen truks met bankkaarten

Zwakke punten:
te weinig reclame bv kranten tijdschriften iets te weinig leden

Tesamen.org - Dank aan Tesamen

0

Review:
Twee maand na mijn lidmaatschap ben ik mijn Schattie tegengekomen. Op onze leeftijd is het soms moeilijk om mensen te ontmoeten, ik kan deze datingsite aan iedereen aanbevelen.

Sterke punten:
Perfecte service. TESAMEN - SUPER

Zwakke punten:
Geen

Ongena Lee beveelt Tesamen.org aan bij vrienden/bekenden

Tesamen.org - TESAMEN DE BESTE DATINGSITE

0

Review:
na ongeveer een jaar lid te zijn vind ik tesamen de beste datingsite eerlijk echte profielen paspoortcontrole betaling per overschrijving geen truken met bankkaarten ben nu in pauze maar over enkele weken begin ik terug te daten men kan steeds bellen naar de organisatie bij welke andere datingsite kan men dit

Sterke punten:
eerlijk paspoortcontrole men kan de organisatie bellen echte profielen

Zwakke punten:
te weinig reclame voor tesamen.org iets te weinig leden

DE SMIT PA beveelt Tesamen.org aan bij vrienden/bekenden

Tesamen.org - Response Admin

0

Review:
Geachte Pol

Dank voor uw inbreng.
Wat betreft de spreiding van leden kan ik uw punt beamen dat grootsteden per definitie meer mensen tellen dan het platteland. En bijgevolg ook meer alleenstaanden.

Onze ervaring terzake is dat, in beide gevallen, onder de leden de man-vrouw verhouding vergelijkbaar is, maw dat vraag en aanbod doorgaans in evenwicht zijn. Mochten sommige kandidaten niet bereid zijn om te verhuizen, ver van hun grootstad, , dan verhuist u toch simpelweg zelf ? Liefde kent geen grenzen.

U zou zich inderdaad doodongelukkig voelen indien u zich volledig zou moeten aanpassen aan de wensen van de vrouw, net zoals zij zich hoogstwaarschijnlijk slecht zou voelen indien zij zich 100% naar uw wensen diende te plooien.

En spijtig genoeg zijn 100 % matches zeer zeldzaam.

Indien u beiden genoeg overeenkomsten vindt die een basis kunnen vormen voor een solide lange termijn relatie, dan ligt het compromis in de gulden middenweg. Namelijk om in al die andere punten mekaars gevoeligheden en breekpunten aan te voelen en beiden wat toegevingen te doen.

Statistieken van de overheid tonen dat meer dan 70% van de gescheiden mensen op termijn terug een relatie aangaat. Het kan dus best, via een datingsite of via het casual circuit, om het even.


Succes ermee.

Peter beveelt Tesamen.org aan bij vrienden/bekenden

Tesamen.org - Doe geen moeite het is verloren geld en tijd

2

Review:
Zoals iedere datingsite is deze evengoed puur commercieel. Moesten ze er niets aan verdienen dan zouden ze niet als paddestoelen uit de grond schieten.
Iedere site doet zijn uiterste best om mensen op hun site te lokken en eenmaal je er op zit om jouw geld uit uw zakken te halen.
Deze site is niet anders dan alle andere.
Dames zoeken op dit soort sites is het zelfde als vroeger in huwelijks en relatie bureaus het soort die hier zit heeft écht geen ernstige bedoelingen in de zin van een echte liefdevolle relatie opzetten dit hebben ze namelijk reeds gehad die behoefte is er niet meer al hoewel sommige dit pas beseffen eenmaal ze er opnieuw aan begonnen zijn en dan hebben ze spijt en stoppen ze er opnieuw mee want ze willen eigenlijk gewoon hun vorig leven verder zetten uit noodzaak met iemand anders maar stellen vast dat die persoon anders is en aanpassen op die leeftijd is niet zoals je 23 bent ... 4 op de 5 keer lukt het niet meer (zie de statistieken maar na).

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Veel te weinig kandidaten en dan nog hoofdzakelijk uit de grootsteden Brussel - Antwerpen - Gent - Brugge (doen geen moeite als je ook niet in de buurt woont)
Hebben al vooraf een lijstje klaar met de vereisten waaraan je moet voldoen en dit is meestal een copy van hun vorig leven met iemand anders dus veel kans dat het niets wordt tenzij je U 100 % wil aanpassen een hen maar dan wordt je zelf ongelukkig uiteraard, helaas komt het besef pas nadien.

Pol beveelt Tesamen.org NIET aan bij vrienden/bekenden

Tesamen.org - TESAMEN IS WAARDEVOL

0

Review:
tesamen is waardevol kwaliteit je kunt de organisatie steeds bellen er is paspoortcontrole

Sterke punten:
paspoortcontrole echte profielen eerlijk

Zwakke punten:
iets te weinig leden te weinig reclame

patrick beveelt Tesamen.org aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Tesamen.org

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Tesamen.org aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Tesamen.org aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Tesamen.org


Home » Algemene Datingsites » Tesamen.org