WeMatch - 6 Reviews

Last updated: 7 november 2017
WeMatch Logo

42.9% aanbevolen, 6 Reviews

  1. WeMatch
  2. WeMatch Reviews
  3. Schrijf ook een review over WeMatch

Niet tevreden over WeMatch? Probeer dan eens Mijn Begeerte.

WeMatch

WeMatch - De nieuwe datingsite van Het Nieuwsblad

Date

Deze website is niet meer actief!

WeMatch Details

Hits: 1854

URL: http://dating.nieuwsblad.be/s/

CategorieŽn: Algemene Datingsites

Reviews: 6


WeMatch Acties & Nieuws

WeMatch reviews (6):

WeMatch - nepprofielen?

0

Review:
Na een tijdje als gratis lid op deze site te hebben gestaan heb ik gemerkt dat er heel wat mannelijke profielen vol vulgariteiten staan en vol zinnen die twijfel oproepen aan de "echtheid" van het profiel.

Na de redactie hierop attent gemaakt te hebben en gevraagd om zulke profielen te willen verwijderen, kreeg ik telkens een "nee" als antwoord.

Het antwoord luidde "dat men mensen vrij wou laten om zich uit te drukken en om zichzelf te zijn en dat men niet wou censureren".

Ik heb daarop mijn profiel verwijderd. Het niveau van vele leden is beneden alle peil en op zo'n site wil ik niet staan.

Parship hanteert véél hogere maatstaven, 50+ Match ook.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Zeer laag niveau van de mannelijke kandidaten.
Profielteksten worden volgens mij maar nauwelijks nagekeken.
Volgens mij zitten hier heel veel flauwe grappenmakers tussen.

VeggieLady beveelt WeMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

WeMatch - een loopje nemen met de prijzen

0

Review:
eergisteren heb ik reeds een review geschreven,maar dit werd niet getoond op deze reviewblz.
Ik was een formulier aan het invullen om lid te worden,en iets later,terwijl ik bezig was met de betaling via internet zie ik een bedrag in het vakje verschijnen dat enkele euro's hoger was dan een half uurtje voordien.
Dat geeft mij een slecht gevoel,en t'is oneerlijk.
Ik ben nu in een heel vlotte en eerlijke datingsite ingeschreven sedert vanmorgen,en kreeg direct enkele kandidaten van mijn leeftijd doorgemaild,én met een goed niveau (met een knipoog naar Lydia)

Sterke punten:
sluw,uitgekookt,en "goeie commerçanten"

Zwakke punten:
hun tactiek is niet logisch.......als men bij de meeste datingsite's een berichtje krijgt van een BETALEND lid ...krijg je de kans van tenminste één maal te kunnen antwoorden........
Maar hier bij Wematch moet je eerst betalen ,wanneer een betalend lid je schrijft !(gewoonlijk geef ik altijd iedereen een antwoord:psitief of negatief!)

Een combinatie van 2 leden die elk moeten betalen,om 1x te kunnen toetsen of die persoon je wel aanstaat,dat is haast een onmogelijke opdracht,zo kun je jaren bezig zijn
De methode van de concurentie is dus veel soepelder,de persoon die betaalt heeft recht op een antwoord !!!
waarom betaald die anders???

nicky

WeMatch - Bedrieglijke praktijken!

0

Review:
Na lang aarzelen werd ik een paar weken geleden (opnieuw) betalend lid van WeMatch. Dat kostte me 75 euro voor 6 maanden.

Exact 1 dag later kreeg ik van hen een aanbod om voor 6 maanden lid te worden à 60 euro. Ik herinnerde me dat dat het bedrag was dat ik vorig jaar ook betaald had voor 6 maanden. Ik was toen ingegaan op hun aanbieding.

Daar ik mijn 75 euro reeds betaald had, vroeg ik hen per mail om me 15 euro terug te betalen. Men weigerde me dit, noemde het "slechte timing" en schreef dat ik wél recht had op die prijs indien ik mijn lidmaatschap met nog eens 6 maanden verlengde...

Ik ga hier niet mee akkoord en heb ondertussen contact opgenomen met de Ombudsdienst ter bescherming van de consument, en wil ook Test-Aankoop verwittigen.

Naast deze wanpraktijken, vind ik dat men als vrouw van boven de 50 zeer moeilijk nog een partner vindt. De meeste mannen van mijn leeftijd willen een vrouw die min. 10 jaar jonger is, terwijl vrouwen op zoek zijn naar leeftijdsgenoten...

Nog een minpunt van deze site : de piepkleine druk. Kan men nu écht geen grotere letters gebruiken?

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
Zeer kleine lettertjes.
Oneerlijke praktijken.
Geen kandidaten voor vrouwen van 50 +.

Evelyne beveelt WeMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

WeMatch - review

1

Review:
Een duidelijke site dat goed meevalt van prijs.
Bij mij is het alleszins goed afgelopen want mijn eerste date was meteen raak. Ondertussen 3 maanden samen met mijn vriend, die ik leerde kennen via Wematch.

Bedankt!

ellen beveelt WeMatch aan bij vrienden/bekenden

WeMatch - Review Wematch

0

Review:
Ik ben een vrouw van 51 en ben 8 maanden lid. Er zijn zeer weinig geschikte mannelijke kandidaten in de leeftijdscategorei 45-55. Er wordt duchtig gelogen over studieniveau en professionele bezigheid. Bovendien zoekt die leeftijdscategorie een vrouw van 10 jaar jonger, waardoor er zeer weinig geschikte kandidaten over blijven.
Het ligt niet aan mijn kieskeurigheid dat ik weinig afspraken heb, maar wel aan het niveau van de ingeschreven kandidaten.
Deze website gaat uit van de Standaard-het Nieuwsblad. Je zou denken dat toch wat intellectuelen deze kranten lezen. Die intellectuele vrijgezellen schrijven zich dan toch niet in op deze datingsite. Het gemiddelde niveau ligt bitter laag.

Sterke punten:
gebruikvriendelijk en stabiel

Zwakke punten:
zwak niveau van de kandidaten

Lydia beveelt WeMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

WeMatch - Het gaat misschien (maar moeilijk)

0

Review:
WeMatch heeft een goed profielsysteem. Is redelijk qua prijs maar nauwelijks fake-profielen en heel af en toe een evidente buitenlandse goudzoekster.
Probleem: in de leeftijdscategorie 30-35 verhouding man/vrouw 4/1 met iets van een 2000 mannen voor 500 vrouwen - niet wetenschappelijk geteld.
Voor de 55-60 jarigen komt men quasi aan evenwicht 300/250. Boven 60 lijken er meer vrouwen dan mannen in de fichebak te zitten.

Probleem is dat de vrouwen niet echt realistisch zijn. Als ze boven de dertig zonder partner geraken - nooit gehuwd/samengewoond of gescheiden of niet meer samenwonend - blijven ze denken vrij kieskeurig en nemen weinig initiatief.
Voorstellen van WeMatch lijken geen rekening met zoekgedrag van klanten te houden.

Sterke punten:
Goede informatica
redelijke prijs, geen afzetterij door extra kosten.
echte profielen

Zwakke punten:
fichebak te klein - te weinig (vrouwelijke) deelnemers.
Past-bij-u-graadmeter: forget it. 90% overeenkomst is gelijk aan 0%.
(Maar dat ligt misschien aan de dames)

paul beveelt WeMatch aan bij vrienden/bekenden


Home Ľ Algemene Datingsites Ľ WeMatch