Reviews van deze auteur

akkoord met tom vermei: site is nep

Review over XClub

ben al een tijdje lid, het eerste berichtje kon ik gratis versturen; ik had een in de buurt wonende dame uitgezocht waarvan het profiel overeenkwam met het mijne en ik had mijn email adres erin gezet met de melding dat ze me daar moest contacteren. ik kreeg een mooi berichtje terug dat ze geïnteresseerd was en hier verder wou babbelen. hallo, ik ben geen uil hé. Daarna zag ik een profiel van iemand die haar emailadres in de beschrijving gesmokkeld had. Na contact met haar (ze woonde wel te ver) bleek dat ze dit al een tijdje had gedaan. Ik heb het dus ook geprobeerd en het lukte. Dus iedereen die mijn profiel LEEST, weet dat ik NIET zal reageren tenzij op een bericht op mijn eigen email. Toch krijg ik dagelijks flirts en berichtjes van "geïnteresseerden" maar dus nooit op mijn mail zelf m.a.w. ze proberen gewoon dat je berichtjes zou sturen.

Sterke punten
je kunt anoniem betalen via bankcontact, dus geen risico op veiligheid van je kredietgegevens (hoewel je dat ook kunt gebruiken)
je kunt ontvangen berichten lezen als niet-betalende
je ziet redelijk veel van de profielen

Zwakke punten
misschien zijn er wel echte profielen tussen maar volgens mij is het vooral kwestie van zoveel mogelijk credits te verkopen.

easyflirt misbruikt je profiel

Review over EasyFlirt

een tijdje terug een profiel opgemaakt maar ik vertrouwde het niet helemaal omdat de vrouwen er soms heel duidelijk op voorkwamen met hun volledige naam en dat is niet echt gebruikelijk. Als je een bericht wilt sturen moet je echter direct betalen: je kunt zogezegd een testabonnement van 3 dagen nemen maar daarna ben je onmiddellijk gebonden met een abonnement van ongeveer 30 euro/maand en daar ik mijn kredietgegevens ook voor die 3 dagen moet geven, wou ik dat niet. Ik kreeg geregeld bezoekers en berichten (die ik dus niet kon lezen), ook van vrouwen met hun volledige naam. Ik ging eens op zoek naar andere locaties en vond twee vrouwen terug op facebook met identiek dezelfde profielfoto. Na hen gecontacteerd te hebben, blijkt nu dat geen van beiden me bezocht hebben, laat staan een bericht gestuurd hebben. Als proef meldde ik me een tweede keer aan bij easyflirt, deze keer als vrouw. Ik stuurde een bericht naar mezelf wat ik ook kreeg. Ook nu weer kreeg ik bezoekers en berichten van heel wat personen maar zelf had ik dus maar 1 bericht verstuurd (naar mijn alias). Wat blijkt nu enkele dagen later. Ik heb zogezegd een veertigtal berichten verstuurd naar allerlei mannen. Ik heb dat dus nooit gedaan m.a.w. de beheerders zelf versturen in mijn naam berichten in de hoop dat die mannen (of vrouwen) zouden antwoorden. Boerenbedrog dus!!!!!

Sterke punten
geen

Zwakke punten
onmiddellijk kredietgegevens te verstrekken en betalen als je ook maar iets op de site wilt doen
beheerders versturen berichten in jouw plaats

slechte ervaring

Review over Ondeugend Daten

Ik had me nog maar enkele dagen aangemeld bij de site toen er plots een happy hour was. Ik dacht fijn, even er van profiteren en vlug een paar berichten versturen naar profielen die me interessant leken. Ik verstuurde een tiental berichten en heb nu een maand later nog steeds geen enkel antwoord. Nochtans komen de wensen van die personen overeen met die van mij. Geen enkel antwoord krijgen, is dan ook heel verdacht. Ik wou eerst wel betalen maar dit feit doet me toch besluiten de stap niet te zetten. Bovendien kan men qua locatie maar enkele steden zetten (voor Limburg is dit vb Lommel, Genk en Hasselt). Dit is erg verwarrend en onduidelijk.

Sterke punten
verschillende betaalmogelijkheden
veel profielen (maar of ze echt zijn?)

Zwakke punten
ofwel valse profielen ofwel veel blabla maar weinig actie

reacties: