Reviews van deze auteur

Mijn ervaring

Review over XClub

Graag deel ik mijn ervaring over de site xclub. Ik heb er absoluut geen spijt van mezelf daar te hebben aangemeld. Tot nu toe ben ik met een aantal leuke dames in contact gekomen. Na heel wat mailtjes heen en weer te hebben geschreven (ik had de hoop al opgegeven) is er zelfs een afspraakje gekomen. Er zitten ook wel vrouwen tussen die na een paar weken mailen de boot blijven afhouden alleen heb je dat waarschijnlijk overal wel. De ervaringen is bij ieder anders, je moet sowieso veel geduld hebben of misschien is het gewoon omdat ik een leuke kerel ben..

Laters Timmie

Sterke punten
Leuke vrouwen die zich aanmelden, makkelijk in gebruik.

Zwakke punten
nee zijn er niet

goed

Review over XClub

na enige tijd lid te zijn en met verschillende vrouwen contact had vroeg ik mij wel af of het nou fakers waren of niet. omdat het toch een tijd duurde voordat er echt gegevens werden uitgewisseld. na 2 maanden contact met een hele mooie jonge vrouw gaf ze mij toch haar nummer. nog steeds heb ik haar niet ontmoet, maar ik weet zeker dat het wel gaat gebeuren, denk dat het een kwestie is van geduld hebben met die vrouwtjes. we bellen elke week.

verder is het een mooie site en duidelijk, niet teveel rotzooi erop lekker makkelijk. daar hou ik wel van.

Sterke punten
mooie site en duidelijk

Zwakke punten
ik vind het jammer dat ik geen fotos kan sturen. wil niet fotos openbaar zetten maar gewoon laten zien aan de vrouwtjes waarmee ik contac hebt en natuurlijk is het helemaal vet als zij mij wat kunnen sturen

ik hoop dat XCLUB na dit bericht toch daar iets aan gaat doen

Tof

Review over XClub

sommige houden je aan de lijn, maar heb tot nu toe ook 1 echte date gehad. Er zit wel fake tussen, maar meer van meisjes is echt..heb zelf gebeld met paar. Crcedits gewoon goed opletten, pakketjes is goedkoper.

Sterke punten
Mooie madammekes, credits in pakket

Zwakke punten
Blurr fotoos

reacties: