Reviews van deze auteur

Bedrog??? of niet????

Review over Ashley Madison

Het is een tijdje geleden dat ik deze site heb getest, toen had ik geen review geschreven maar aangezien ik merk dat niemand tot nu toe iets heeft geschreven over deze site, ga ik dat doen.

Wie denkt dat dit een eerlijke site is zal bedrogen uitkomen, veel van de foto's ben ik ook al op andere sites tegen gekomen waarvan de details telkens anders zijn. Dus jawel nep profielen, verbaast u dat????

Mij niet.

Voor de mannen onder ons, wees nu eens eerlijk tegen u zelf. Denken jullie nu echt dat een vrouw in deze tijd veel moeite moet doen om een sex partner te vinden?

Ik denk het niet. Hiermee kom ik dan bij het volgende punt en dat is een wake up call, op geen enkele site zijn er echte vrouwen ingeschreven. Vrouwen hebben geen site nodig om een man te vinden om eens te seks te hebben, dat vinden zij zo ook wel. Het zijn wij mannen die zo stom zijn om op het net achter een relatie te gaan zoeken en hiervoor veel geld willen neerleggen.

Seks verkoopt nu éénmaal.

Dus kan je beter je geld elders spenderen en naar een prostitué gaan waar je gegarandeerd dan wel van bil ga kunnen gaan.

Sterke punten
geen aanbeveling, vermijden

Zwakke punten
geen aanbeveling, te vermijden site

reacties: