Reviews van deze auteur

Géén aanrader

Review over B-Loved

B.Loved wordt in elke provincie door een andere consulent vertegenwoordigd voor de intake van de gesprekken. De consulente die het intake gesprek bij mij afnam was uitermate vriendelijk en behulpzaam en gaf veel vertrouwen.

Wat opvallend was, is dat B.Loved ENKEL een factuur wil geven als je een abonnement neemt voor een HEEL jaar (> € 1700 excl. BTW voor zelfstandigen, incl. BTW voor particulieren).

Enkele weken na de intake werd een kandidaat voorgesteld die op papier een relatief goede match leek. In realiteit was dit jammer genoeg niet het geval. De organisatie vraagt om na elke date te laten weten of de matching goed was of niet (en waarom) zodat ze nadien een betere match kunnen zoeken. In werkelijkheid heb ik na één maand nog steeds geen reactie mogen ontvangen, geen nieuwe match, kortom,.. Marijke (die alle matchings doet) is gewoon NIET te bereiken, reageert niet op een mail of bericht dat je nalaat bij de receptioniste.

Ze claimen meer dan 3000 actieve leden te hebben, maar mijn 1e match vertelde dat hij al maanden niets meer gehoord had en enkel slechte matches ontving.

Ik wil bij deze iedereen waarschuwen om NIET met B.Loved in zee te gaan. Gebruik dit bedrag liever aan een reguliere datingsite, ga op stap, uit eten met vrienden, op vakantie, eender wat,.. maar verspil uw geld niet aan deze firma!

Sterke punten
Aangenaam intake gesprek door consulent (niet Marijke)

Zwakke punten
Geen opvolging
Willen geen factuur geven bij abonnementen voor minder dan 1 jaar
Willen ook geen gewone rekening geven, je moet het bedrag gewoon via overschrijving overmaken.
Duur
Slechte matches
Bureau is niet te bereiken (ondanks verschillende boodschappen die nagelaten werden)

reacties: