mevr

ik begrijp het ergens niet, ik vind parship een van de betere sites die er bestaan en zoveel betaal je dan ook niet. in begin dacht ik ook dat het nep was tot ik iemand heb ontmoet. Ik heb verschillende ontmoetingen gedaan, niet veel maar toch een paar. ik schrijf mij periodiek in zodat de database wat verandert. ja leuke mensen ontmoet die toch van niveau waren, allemaal. ik denk dat al dat negatief schrijven over iets of parship, te relativeren is. iemand vinden is niet gemakkellijk, veel geduld en goed uit uw doppen kijken.het is een systeem, een middel. maar niet een wondermiddel want ik denk meer dat het de aangeslotene zijn die hogere verwachtingen hebben en niet realist zijn over hun resultaten. al een relatiebureau gehad of gebruikt? komt allemaal op hetzelfde neer. wie is er op dat moment ingeschreven? hoe ouder hoe moeilijker. leg je eerst neer bij het probleem en als het lukt wees blij.
Parship kan sommige zaken niet voorkomen zoals kijk bij jezelf: antwoord jij altijd aan de andere persoon als jij hem of haar niks vindt? het is een soort levenspel.
ik ben een zelfstandig onderneemster en een durver in zaken doen, hoge eisen, goede balans van leven, de waarheid onder de ogen zien. bij heel veel mensen zijn het woorden en geen daden! en deze trend is helaas menselijk. dus kijk eerst voor je eigen voordeur.

Sterke punten
goede internet site met veel mogelijkheden, veel betrouwbaarder als andere sites. gebruiksvriendelijk

Zwakke punten
opzeggen is wat lastig. meer een bericht hierover schrijven dat er weer zal betaald moeten worden, een informatief bericht zou beter zijn.

Bezoek Parship.be Reviews over Parship.be

3 reacties

Betrouwbare site????
Mij hebben ze opgelicht en velen met mij. Heb je alles wel goed doorgelezen! Ik heb mijn geld laten storneren en had lak aan hun dreigementen.

Opzeggen wat lastig? Is een Complete ramp.
Niet duur?! Zijn ziekelijk hoge bedragen die ze vragen. Weet je hoe een site werkt, echt niet zo moeilijk. Wist je dat parship miljoenen inkomsten heeft. HOE? Je maakt een site, kinderlijk eenvoudig in deze tijd. Parsip heeft het dan ook over een psychologische test, wat gewoon een heel simpel programma is, wat aangestuurd wordt door een computer. Niks wetenschappelijks aan. Tja, heeft ooit een play boy gestaan, de enige plaatsing ooit, haha. Dat er leuke mensen lid zijn, kan zijn. Dat de eigenaren oplichters zijn, dat is al meer dan eens bewezen.

Raar he, dat ze uitschrijven lastig maken. Waarom zouden ze dat nu doen?
En waarom staat er een link op de site waar ja aan kan klikken of wel of niet automatisch verlengd wil worden. Raar, he, want heeft toch geen functie? Je kunt je zo immers niet afzeggen. Ze mogen van mijn wegrotten in de hel, die hele organisatie

Ik heb ook een lidmaatschap gehad bij parship, het zou met niet vebazen als die review van rits jeani ddor parship zelf geschreven is , zo link zijn ze denk ik ook nog wel. Het gaat tenslotte bij heel veel datingsites om big money

man , herroepen en uitschrijven en uw abo stop zetten niet eenvoudig , fraudeurs ten top

Bezoek Parship.be Reviews over Parship.be

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Parship.be
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden