Reviews van deze auteur

mevr

Review over Parship.be

ik begrijp het ergens niet, ik vind parship een van de betere sites die er bestaan en zoveel betaal je dan ook niet. in begin dacht ik ook dat het nep was tot ik iemand heb ontmoet. Ik heb verschillende ontmoetingen gedaan, niet veel maar toch een paar. ik schrijf mij periodiek in zodat de database wat verandert. ja leuke mensen ontmoet die toch van niveau waren, allemaal. ik denk dat al dat negatief schrijven over iets of parship, te relativeren is. iemand vinden is niet gemakkellijk, veel geduld en goed uit uw doppen kijken.het is een systeem, een middel. maar niet een wondermiddel want ik denk meer dat het de aangeslotene zijn die hogere verwachtingen hebben en niet realist zijn over hun resultaten. al een relatiebureau gehad of gebruikt? komt allemaal op hetzelfde neer. wie is er op dat moment ingeschreven? hoe ouder hoe moeilijker. leg je eerst neer bij het probleem en als het lukt wees blij.
Parship kan sommige zaken niet voorkomen zoals kijk bij jezelf: antwoord jij altijd aan de andere persoon als jij hem of haar niks vindt? het is een soort levenspel.
ik ben een zelfstandig onderneemster en een durver in zaken doen, hoge eisen, goede balans van leven, de waarheid onder de ogen zien. bij heel veel mensen zijn het woorden en geen daden! en deze trend is helaas menselijk. dus kijk eerst voor je eigen voordeur.

Sterke punten
goede internet site met veel mogelijkheden, veel betrouwbaarder als andere sites. gebruiksvriendelijk

Zwakke punten
opzeggen is wat lastig. meer een bericht hierover schrijven dat er weer zal betaald moeten worden, een informatief bericht zou beter zijn.

reacties: