Reviews van deze auteur

Laat je niet vangen zoals ik.

Review over Ondeugend Daten

Heb er nochtans lang over nagedacht, een mooi profiel gemaakt, dan toch een besluit genomen.
Ben nu 10 dagen betalend lid op ,,Ondeugend daten'', heb ongeveer op een 50 profielen gereageerd met een berichtje.
Van de 50 berichten zijn er tot nu toe 2 gelezen!!!
Wat moet je daar uit besluiten?
Worden hier geen berichten gelezen, is er geen interesse, of zijn dat allemaal nepprofielen? Ik denk eerder aan dat laatste, nep, nep en nog eens nep.
Laat je niet vangen, ,,ondeugend daten'' is pure oplichterij, zijn geld niet waard.
Ik ben enorm ontgoocheld, en ben in het zak gezet!!!!

Als hier iemand is die een ,,betrouwbare'' erotische datingsite kent voor mensen die een spannend afspraakje zoeken, dan mag je me dat altijd laten weten.

Sterke punten
goed werkende site

Zwakke punten
nep en zijn geld niet waard.

Ontgoocheld

Review over Second Love

Ben hier op second love nu ongeveer 2 maanden betalend lid. Heb zeker zo'n 80 berichten verstuurd naar dames die me aanspraken. In totaal zo'n 8 berichten teruggekregen. Het is nooit tot een date gekomen. Vrouwen op SL zijn enorm vééleisend, ofwel ben je niet knap genoeg, je woont te ver, je bent te oud... altijd iets. Ik heb nochtans een mooi profiel op SL., met een paar mooie foto's. Veel profielen van vrouwen zijn maar voor een kwart ingevuld, wat is daar de bedoeling van? Velen vullen (durven) zelfs hun lengte en gewicht niet invullen. De verhouding Belgische dames die zich aanmelden is 10%, het aantal Belgische mannen die een vrouw zoeken is 90%. Dus weinig kans om iemand te leren kennen uit Vlaanderen. Heel veel Nederlandse vrouwen op deze site. Ben je als man ouder dan 50j, maak je geen kans iemand te vinden. Ook veel nepprofielen, te mooi om waar te zijn. Als je het mij vraagt: zijn geld niet waard!!

Sterke punten
Er worden weinig persoonlijke vragen gesteld.

Zwakke punten
Te veel om op te noemen.

reacties: