Reviews geschreven door happy (28673)

Tesamen.org - Stil

1

Review:
Hoe goed je bedoelingen als datingsite-organisator ook zijn, als er geen of amper kandidaten zijn, dan werkt het systeem niet. Dat zal wel gewerkt hebben jaren geleden, maar er zijn zodanig veel sites ondertussen, dat al die leden zo versnipperd zijn geraakt, dat het de moeite niet meer loont om ergens in te schrijven. Dus ook hier: weinig kandidaten - al helemaal als je binnen de 50 km zoekt - en de paar die er zitten zijn van pure verveling in slaap gevallen: berichten worden zelfs niet gelezen, laat staan beantwoord.

Zwakke punten:
zeer weinig kandidaten, waardoor het niet de moeite loont het toch wel dure lidgeld te betalen

Match4Me - Trofeeënjacht

0

Review:
Meer dan de helft zijn gratis leden, die eigenlijk maar moeilijk kunnen communiceren met de rest. "Hoger opgeleiden" zijn dat, die nog niet het engagement willen aangaan om er +/- 10 euro/maand voor te betalen. Over het engagement dat ze dan voor een relatie zouden over hebben, zullen we maar zwijgen. Onder de betalende leden klagen de vrouwen steen en been over het gebrek aan initiatief van de heren, die op hun beurt helemaal geen zin hebben om initiatief te nemen naar "gewone" vrouwen toe zoals ze die ook in het dagelijkse leven tegenkomen. De meeste mannen zijn daar op trofeeënjacht, dus enkel de knapste vrouwen mogen zich aan een stortvloed aan berichten en uitnodigingen verwachten. Online daters zijn een kieskeurig volkje. Hadden ze realistische verwachtingen gehad, dan hadden ze op traditionele wijze al iemand gevonden. Die enkele parels die er tussenzitten, staan in de schaduw van de oppervlakkig charmante trofeeënjagers en druipen bij gebrek aan reactie dan maar teleurgesteld af.

Sterke punten:
Niet duur en op zich een mooi concept. Na een aantal weken krijgen twijfelaars zelfs de kans om gratis van alle faciliteiten gebruik te maken bij wijze van test. De publieke fora zijn een goede kans om wat minder artificieel met elkaar in contact te komen.

Zwakke punten:
Te weinig betalende leden en de publieke fora die best leuk zouden kunnen zijn, ware het niet dat een beperkt aantal individuen - niet gehinderd door enig fatsoen - er hun privé-oorlogen publiek menen te mogen uitvechten.

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres